maru_da 24.11.08, 15:58 Witam drogie mamy Macie juz jakieś pomysły na prezenty dla swoich pociech? ja mam córeczke w wieku 6lat ciegle zastanawiam się nad prezentem a to juz chyba najwyższy czas. Może podzielicie się swoimi pomysłami i sklepami moze od razu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_ni Re: prezenty 24.11.08, 16:04 troche dziwne, nie wiesz co lubi twoje dziecko, co mu sie podoba? 6 latka to niewatpliwie sama juz wybiera prezenty Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: prezenty 24.11.08, 18:07 Mój czterolatek wybrał sobie od Mikołaj klocki lego remiza strażacka Odpowiedz Link Zgłoś
maru_da Re: prezenty 25.11.08, 17:00 Wiem co lubi moje dziecko ale prezenty pod chionką to u nas niespodzianki. Zapytałam bo może ktoś ma świetny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
maja209 Re: prezenty 24.11.08, 18:10 trudno mi doradzic bo nie wiem co lubi Twoja corcia i jakie masz mozliwosci finansowe Ale napisze co moej corcie dostana ... zrobilismy skladke -babcie, dzidkowie, chrzestni i kupilismy wypasiona kuchnie do zabawy z efektami swietlnymi i odglosami gotowania, smazenia, z wysuwanym stolikiem i polkami na garnki i nne kubeczki (389 zl na allegro )Wysokosc 105 cm to dal 6 letniej dziewczynjki bedzie w sam, raz jesli lubi gotowac lalkom ...Widzialam tansza za 169 i tez fajna TEFAL, z odglosami ale wybralismy szersza bo dla dwoch dziewczynek my planujemy kupic jakis zestaw muzyczny Do wyboru mamy mikrofon z mozliwoscia podlaczenia do mp3, nagrywanie, odtwarzanie lub mate muzyczna z mozliwoscia podlaczenia do komputera Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_i_dzieci Re: prezenty 26.11.08, 17:19 Napiszcie (albo narysujcie) list do św. Mikołaja. najprościej i skutecznie. Potem coś z tego listu wybierzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
zamowieniapub Re: prezenty 26.11.08, 21:40 Najlepsze są zabawki ekologiczne, Polskie nie chinszczyzna. .... trzoda-chlewna.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
agava.juice Re: prezenty 27.11.08, 23:10 Ja co prawda nie mam własnych dzieci, ale chciałam coś kupić dzieciom koleżanki, aby nie przyjść do niej na obiad z gołymi rękami w święta. Co myślicie o takiej zabawce z Tchibo? Wygląda na niegłupią i nie jest droga. www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-Start;sid=vP- bTSBVijybTGl7QMqRKSPLdycT9iq7PE8=?ProductSKU=0015325 Jeśli nie daje się kliknąć w linka to trzeba go wkleić do przeglądarki. Odpowiedz Link Zgłoś
agava.juice Re: prezenty 28.11.08, 12:17 to jest dziewczynka 3 lata, i chłopiec 4,5, chyba w sam raz jak na ten wiek? Odpowiedz Link Zgłoś
maru_da Re: prezenty 28.11.08, 14:22 ta tablica z Tchibo to fajny pomysł.Fajnie, że pokazalaś ich stronę pewnie od nich coś wybiorę a jest to nadala w sklepach czy juz tylko przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
agava.juice Re: prezenty 28.11.08, 19:56 To jest z koleckcji sprzed chyba 2 tygodni, ale stare kolekcje można kupić w internecie albo w outletach np. w Piasecznie albo Ursusie. Ja zamierzam to i owo kupić przez internet, bo i tak mam dużo innych spraw na głowie, ale jak ktoś ma blisko do sklepu to polecam outlety. O Odpowiedz Link Zgłoś