Dodaj do ulubionych

Urodziny - Warszawa

05.02.09, 02:55
Musze zorganizowac przyjecie urodzinowe dla 7 kolegow mojego dziecka
z Zerowki.
Miejsce - Mokotow lub Ursynow.
Na pewno cos aktywnego tzn interesuje mnie lokal+fajne
zorganizowanie czasu dzieciom. Wikt wolalabym we wlasnym zakresie.

Rozsadne cenowo oczywiscie wink

Szkoda, ze to nie lato - zrobilibysmy piknik w Powsinie i po
sprawie crying
Macie jakies pomysly? Dodam, ze odkad zlikwidowali kolo Reala
Kolorado to ja nie mam pomyslu...
Obserwuj wątek
    • katrio_na Re: Urodziny - Warszawa 05.02.09, 03:24

Znalazlam cos bardzo ciekawego ale powiem szczerze, ze cena jak dla
      mnie jest hmmm.... z kosmosu???
      www.puka.waw.pl/img/strona8.htm
      A kto byl tutaj???
      www.muzeum-techniki.waw.pl/educd/index.php?page=imprezy
      Ktore muzeum organizuje jeszcze urodziny???

• spacey1 Re: Urodziny - Warszawa 05.02.09, 12:26
        Świetna ta PUKA, fakt, że dość droga. Ale chyba skorzystam, syn ma w kwietniu
        urodziny, a jest pasjonatem nauki (na początkowym etapie, rzecz jasna). Będzie
        to chyba strzał w 10.
        Sale zabaw juz ćwiczyliśmy nieraz (mam 2 dzieci, do tego kupa urodzin koleżanek
        i kolegów), trochę się przejadło. W domu też robiliśmy.
        Jest jeszcze fajna sprawa w kinie na Bemowie - seans interaktywny złożony z
        projekcji w 7 salach bodajże, są różne programy: o kosmosie, królestwie
        zwierząt, wnętrzu ludzkiego ciała. Fajna rzecz, miałam tam zrobić urodziny syna,
        ale jednak wtedy nie ma tej integracji, zabawy między dziećmi. Dlatego wydaje mi
        się, że ta PUKA to będzie właśnie fajne, bo dzieci zrobią coś razem.
        • klubkameleon Re: Urodziny - Warszawa 20.08.15, 19:58
          EXTRA URODZINY dla DZIECKA na BEMOWIE już od września 2015 rusza nowa placówka na BEMOWIE
          www.klub-kameleon.com Wspaniała zabawa, konkursy, disco, efekty świetlne, lasery, x box, muzyka, szalone i uśmiechnięte animatorki. SUPER IMPREZA dla DZIECI i NASTOLATKÓW już od 450 zł / do 20 dzieci. GRATIS: świecące bransoletki dla dzieci, drobny poczęstunek dla dzieci a dla rodziców kawa i herbata. Zapraszamy do rezerwacji terminów 504 170 803
      • katrio_na Re: Urodziny - Warszawa 05.02.09, 12:45
        Jeszcze znalazlam cos takiego:

www.badet.pl/plugins/_newsedit/news/116/
        A nie popelnie wielkiej gafy jak spytam o urodziny w McDonaldzie?
        Cena 180zl ze wszystkim (lacznie z tortem) jest tutaj naprawde
        atrakcyjna na tle innych.
        • spacey1 Re: Urodziny - Warszawa 05.02.09, 12:50
          Dla mnie McDonald to pomyłka. To nic innego, jak wychowywanie przyszłych
          klientów. Myślę, że mozna znaleźć ofertę, która zajmie i ucieszy dzieci, a przy
          okazji będzie choć trochę pożyteczna. Oczywiście, McDonald jest tani, ale to
          chyba wolałabym w domu zrobić.
          • anmanika Re: Urodziny - Warszawa 05.02.09, 14:13
            Ja raz byłam i uważam za jedno wielkie nieporozumienie i nigdy bym nie chciała
            zrobić tam dziecku urodzin. Dziecię zresztą też nie chce.
    • bazylea1 Re: Urodziny - Warszawa 05.02.09, 18:01
      syn był na urodzinach w centrum IQ na Dunikowskiego - była swietnie
      zorganizowana zabawa pod hasłem "kosmos" (mozna tez wybrac inne tematy) - nie
      wiem jak cenowo. my robimy w 'kulkach' w fashion house w Piasecznie bo tak sobie
      jubilat zażyczył :-0
      • katrio_na Re: Urodziny - Warszawa 05.02.09, 19:11
        www.centrumiq.pl/tu/
        Dzieki za namiar.

Najlepsza bylaby "pileczkowania" ale mysle, ze bariera bylby tu
        dojazd do Piaseczna...Czy gdzie jest na Mokotowie-Ursynowie-
        Srodmiesciu zamkniety Plac Zabaw??? Bo ja nie kojarze.

A piszesz o tym?
        www.fashionhouse.pl/?p=%2Fpl%2Foutlety%2Fwarszawa%2Fnajemcy%2Fbajkowy_labirynt%2Findex

• kasia_piet Re: Urodziny - Warszawa 06.02.09, 08:00
          W Muzeum Ewolucji Instytutu Paleobiologii PAN organizują urodziny, jeśli dzieci
          zainteresowane dinozaurami to mogą mieć świetną zabawę
    • ardzuna Re: Urodziny - Warszawa 07.02.09, 15:01
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19791&w=51186282&v=2&s=0
    • marekwarszawianin Re: Urodziny - Warszawa 31.12.14, 16:26
      Urodziny dla Dzieci w Warszawie Polecam Fun Park Digiloo, mają ogromny wybór sal urodzinowych dla dzieci. Dla rodziców jest restauracja z antresolą i widokiem na cały plac zabaw. Mają paintball laserowy i ściankę wspinaczkową, a ceny mega konkurencyjne! www.funparkdigiloo.pl
      • apamama Re: Urodziny - Warszawa 29.09.15, 19:39
        Polecam na urodzinki Klockomaniaka na Ursynowie. Ładna sala, osobna sala dla rodziców i "na torcik" dla dzieci. Super zabawa i bardzo mili animatorzy.
    • loluchna Re: Urodziny - Warszawa 05.01.16, 10:43
      Polecam Pracownię CLEVER na Ursynowie. Organizowałam tam urodziny mojego 8-latka, tematyka LEGO oczywiście i bylo superr!!! Kameralnie, niedrogo (około 690 zł) i kreatywnie!!!
      Info na stronie: www.clever.waw.pl
      • mikoh Re: Urodziny - Warszawa 13.01.16, 17:16
        Polecam W5 Arena. Organizowaliśmy tam urodziny dla Młodego (10 latek). Laserowy paintball jest w pełni bezpieczny niż klasyczny paintball, a dzieciaki mają ogromną frajdę. Cenowo bardzo fajnie i obsługa fachowa oraz pomocna. No i lokalizacja dobra, bo na Polach Mokotowskich, obok GUS. Na 100% wrócimy, bo młody męczy przy każdej okazji smile
        Dla zainteresowanych wrzucam link:
        www.w5arena.pl
    • www.joartshow.eu Re: Urodziny - Warszawa 05.11.16, 08:21
      Organizujemy urodziny dla dzieci w każdym wieku. Dostosowujemy program urodzin indywidualnie. Zapraszamy do zapoznania się z artykułem, jak zorganiować urodziny w domu joartshow.eu/najlepsze-urodziny-dla-dziecka-warszawa/
      a także do zapoznania się z naszą ofertą urodzinową i dodatkowymi równymi atrakcjami : joartshow.eu/eventy-imprezy-okolicznosciowe/
    • pigmama Re: Urodziny - Warszawa 24.11.16, 09:55
      Zorganizuj urodziny dla dzieci w Escape Room Wola Ucieczki!
      Idealna zabawa dla dzieci przy rozwiązywaniu zagadek w pokoju Podróżnika. Podróże, piraci , ukryta magiczna Lampa Alladyna ... to jest to czego potzrebuje Toje dziecko !
      www.wolaucieczki.pl
    • pigmama Re: Urodziny - Warszawa 24.11.16, 09:57
      Zorganizuj urodziny dla dzieci w Escape Room Wola Ucieczki!
      Idealna zabawa dla dzieci przy rozwiązywaniu zagadek w pokoju Podróżnika. Podróże, piraci , ukryta magiczna Lampa Alladyna ... to jest to czego potzrebuje Toje dziecko !
      www.wolaucieczki.pl/
    • stajnia.pociecha Re: Urodziny - Warszawa 14.04.17, 12:59
      Zapraszam do Stajni Fundacji Pociechom przy ul. Wybrzeże Puckie 2, obok ZOO.
      Zapewniamy:
      - rezerwację miejsca na 2h
      - spotkanie z końmi pod opieką instruktora,
      - zwiedzanie stajni,
      - pogadankę o jeździectwie,
      - czyszczenie koni
      - pomoc w ich siodłaniu
      - profesjonalne oprowadzanki
      - możliwe karmienie koni – jeśli przyniosą Państwo marchewki
      Atrakcje dodatkowe:
      - animatorzy
      - autorskie scenariusze gier, zabaw i konkursów
      - bańki xxl
      - malowanie buzi
      - ogniska z kiełbaskami
      - piniaty w dowolnym kształcie
      - warsztaty kreatywne
      www.pociechom.org.pl
    • fundacjapociechom Re: Urodziny - Warszawa 07.06.17, 13:20
      Zachęcam do organizacji przyjęcia w Stajni Pociecha, w Warszawie.

Blisko, bo przy warszawskim ZOO

Ciekawie, ponieważ spędzamy godzinę czasu z końmi, głaszcząc je, zdobywając o nich wiedzę, czyszcząc, siodłając i jeżdżąc na nich, a w drugiej godzinie cieszymy się 4 ha zielonej doliny lub zdajemy się na wspaniałego animatora, który zorganizuje zabawy, gry i konkursy w wybranym przez gościa honorowego temacie, pomaluje buzie, zrobi watę cukrową, pop corn lub przeprowadzi warsztaty ekologiczne, ceramiczne lub wikliniarskie.

Tanio, gdyż za 15 osób możemy wspaniale spędzić czas już od 550,00 zł za dwie godziny w Stajni, w tym godzinę z końmi.

www.Pociechom.org.pl
      www.facebook.com/Stajnia-Pociecha-398204233580130/
    • karolchojniak5 Re: Urodziny - Warszawa 07.06.17, 19:47
      Z szukaniem lokalu, który jest dostosowany dla dzieci i możesz zorganizować w nim taka małą imprezkę z reguły jest problem. Niezawsze dane miejsce ma animatora albo kącik zabaw uncertain Dlatego w Lokalowo pracujemy nad dopracowaniem kategorii lokale na urodziny w Warszawie gdzie chcemy dawać dokładny opis tego miejsca, gdzie rzeczywiście zorganizowanie takiej małej imprezy będzie przyjemnością smile Mam nadzieję, że pomogłem wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka