greta118 18.08.09, 15:17 Poszukuję rekomendacji fotografa w Warszawie, który wykona miła, rodzinną sesję z moim 5cio miesięczniakiem. Fajnie byłoby gdyby miał(a) jakąś stronkę www. Z góry dziękuję za rady i pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja_warsaw Re: Fotograf dzieci/Wwa 18.08.09, 22:48 Szanowna Pani, polecam gorąco mojego Zięcia - jego dotychczasowe dokonania można zobaczyć na stronie: blog.zbigniewswierczynski.com Jestem pewna, że będzie Pani zadowolona. (jeżeli odpowiedź jest przeterminowana to przepraszam - nie sprawdziłam daty postu). Pozdrawiam serdecznie Panią i synka Odpowiedz Link Zgłoś
mdeder Rodzina tania - dla wymagających profesjonalista.. 21.06.10, 11:39 Polecam Gorąco Panią Aleksandrę www.desoleilphotography.com Zdjęcia są cudne zachwycają każdego kto je ogląda, dla mnie to fotgraficzne Arcydzieła (nieprzypadkowo napisałm wielką literą), Pani Ola jest niesamowicie ciepłą osobą ze wspaniałym podejściem do dzieci, nasza Karolinka natychmiast pokochała P.Olę i jej obiektyw. P.Ola robi to z pasją i to widać w każdym zdjęciu. Jesteśmy wdzięczni za wspaniałą pamiątkę i z niecierpliwością czekamy na kolejne spotkanie. Gorąco polecamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marta, Karolina, Maksymilian i Michał Odpowiedz Link Zgłoś
blue.crayon Re: Fotograf dzieci/Wwa 20.08.09, 18:20 to jeszcze ja dodam: zdjecia z sercem ♥ - sesje rodzinne, noworodkowe, dziecece i ciazowe Odpowiedz Link Zgłoś
mwielicka Re: Fotograf dzieci/Wwa 30.08.09, 00:03 To ja polecam siebie www.malgorzatawielicka.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
maminka-2 Re: Fotograf dzieci/Wwa 23.09.09, 09:56 ty to chyba taka bardziej amatorka jesteś, co?technicznie kiepściutko. Odpowiedz Link Zgłoś
magiafotografii Re: Fotograf dzieci/Wwa 01.09.09, 09:42 Polecam: www.szmiga-kolasa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamagdalena Re: Fotograf dzieci/Wwa 25.09.09, 11:54 Polecam Anię - profesjonalistkę i artystkę, a przy tym przemiłą, normalną osobę, z którą można się dogadać anna.plewka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
farbaolejna Re: Fotograf dzieci/Wwa 03.11.09, 09:17 www.fotograf-dzieciecy.pl Niesamowite podejście do dzieci, profesjonalne zdjęcia, byliśmy zszokowani. Ceny sporo się podniosły, ale wiem, że można negocjować. Polecam, na priv mogę podesłać zdjęcia swojej córeczki. Ewa z Lenką Odpowiedz Link Zgłoś
mskim Re: Fotograf dzieci/Wwa 27.11.09, 13:55 Ja również polecam panią Olę, tym bardziej, ze o jej istnieniu dowiedziałam się z tego forum, skorzystałam i jestem bardzo zadowolona ze zdjęć. Dzieciom podobała się sesja, będaca kilkugodzinną zabawą. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ms32 Re: Fotograf dzieci/Wwa 27.11.09, 18:04 www.agapa.com.pl - artystyczny dryg ma dziewczyna i świetne podejście do modeli Odpowiedz Link Zgłoś
mama_warszawa Re: Fotograf dzieci/Wwa 04.12.09, 12:01 Polecam www.fotograf-dzieciecy.pl. Profesjonalne podejście fotografa efektem czego są rewelacyjne zdjęcia. Podczas sesji panowała bardzo spokojna atmosfera, Pani Ola jest bardzo sympatyczną osobą, uwielbia dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
emilaz2 Re: Fotograf dzieci/Wwa 23.12.09, 02:12 ja również polecam panią Olę www.fotograf-dzieciecy.pl. To bardzo ciepła osoba, która ma rewelacyjne podejście do dzieci. Zdjęcia zrobione przez panią Olę są naprawdę cudowne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciwir Re: Fotograf dzieci/Wwa 23.12.09, 13:21 a pozwolę polecić samego siebie zapraszma na moją stronę i bloga WWW: www.pawelslowik.eu BLOG: www.pawelslowik.pl Pozdrawiam i życzę wesołych świąt spędzonych w rodzinnym gronie, Paweł Słowik Odpowiedz Link Zgłoś
monika79x Re: Fotograf dzieci/Wwa 04.01.10, 20:37 Ja też serdecznie polecam Olę. Zrobiła przepiękne zdjęcia naszej córeczki, tak że wszyscy się wzruszają jak je widzą. Sama muszę je codziennie obejrzeć. Ola ma super podejście, jest bardzo miła i sympatyczna, świetnie nawiązała kontakt z naszą małą, a przy tym profesjonalnie podchodzi do sprawy. Od razu nadawaliśmy na jednych falach i już wstępnie jesteśmy umówieni na kolejną sesję. Wielkie podziękowania dla Oli za super pamiątkę. Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
blueewe Re: Fotograf dzieci/Wwa 16.01.10, 20:27 Zdjęcia - dla nas świetne. Nasi znajomi twierdzą, że to zdjęcia jak "z Gali lub Vivy". Uchwyciła bardzo ulotne chwile w magiczny sposób. Remi będzie miał piękną pamiątkę a i my popatrzymy tęsknie na zdjęcia małego szkraba gdy zacznie nam już pyskować . Poza tym Ola jest bardzo ciepłą osobą a to stwarza fajny klimat sesji. Chyba naprawdę lubi dzieci bo nasiedziała się cierpliwie u nas czekając na kolejne minki naszego syncia. Ja polecam z całego serca. I już cieszymy się na kolejną sesję z 1 urodzinek )) A mieliśmy już 3! Dwie ostatnie można obejrzeć na: desoleilfoto.nazwa.pl/chrzestremiego/ www.fotograf-dzieciecy.pl/galerie/Remi/ A to naszych przyjaciół: www.fotograf-dzieciecy.pl/galerie/TrzejWspaniali/ www.fotograf-dzieciecy.pl/galerie/Kubus/ www.fotograf-dzieciecy.pl/galerie/Olivka/ Czy nie warto?!!! Boooskie! Odpowiedz Link Zgłoś
vutik Re: Fotograf dzieci/Wwa 10.06.10, 11:17 Olę "wypożyczyliśmy" sobie od naszej sąsiadki blueewe i to był strzał w dziesiątkę! Na razie zrobiliśmy jedną sesję, ale na pewno nie ostatnią. A to dzieło Oli: www.fotograf-dzieciecy.pl/galerie/TrzejWspaniali/ Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
1_olo Re: Fotograf dzieci/Wwa 02.02.10, 13:24 Witam, ja moge polecić profesjonalistów od videofilmowania. Nazywaja sie chyba "Studio Filmowe VideoFo". to duet operator i realizator. Filmuja profesjonalną, studyjną kamerą avc Full HD. Nagrali nam przed kilku laty fil z wesela: jeszcze wtedy na VHS, a teraz odebraliśmy film ze Chrztu i przyjęcia. Jakość rewelacyjna! Poza tym wspaniała pamiatka. Widac, że Ci ludzie sie rozwijaja, ciagle urozmaicaja swoje produkcje (mamy porownanie ex post), a jakośc,montaż i nagranie zdecydowanie plasuje ich jako operatorów ponad przeciętnych! Polecam szczególnie: videofo@gazeta.pl Jesli kiedys przeczytacie ten post: vIDEOfO DZIEKUJEMY. a ten podkład muzyczny pod teledyskiem jest... tak wzruszający i swietnie dobrany, że obydwu Babciom leciały łzy wzruszenia. aha i dzieki za "pieski małe dwa... Te minki małej..." My z 26 grudnia 2009" Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaimaja Re: Fotograf dzieci/Wwa 19.05.10, 10:37 Polecam Aleksandrę de Soleil - kobietę o wielkim sercu i talencie! Więcej informacji na stronie www.fotograf-dzieciecy.pl. Ola wykonała sesję domową i fotografowała chrzest naszej czteromiesięcznej córeczki - zarówno my, jak i nasi znajomi, wszyscy byli pod wrażeniem. Pełen profesjonalizm a zdjęcia cuuuudoooooownnnneeeeeee! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
anniaako Re: Fotograf dzieci/Wwa 24.06.10, 13:04 Dołączam do zachwyconych pracami pani Aleksandry (www.desoleilphotography.com). Jeszcze nigdy zdjęcia nie wywołały we mnie tak cudownych emocji. Piękna pamiątka, fantastyczne przeżycie. Pani Ola ma cudowne podejście do dzieci, swoją osobą i podejściem sprawia, że zdjęcia są naturalne, pełne radości, emocji, pełne miłości... Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
anniaako Re: Fotograf dzieci/Wwa 24.06.10, 15:08 Jeszcze dodam nowy adres Pani Oli www.fotograf-dzieciecy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
akam2009 Re: Fotograf dzieci/Wwa 23.07.10, 14:33 Ja mogę polecić - www.desoleilphotography.com/ Profesjonalizm w każdym calu, rodzinna atmosfera sesji, niesamowite podejście do dzieci i cudowne zdjęcia - to najkrótszy opis jaki mogę zrobić. Ja korzystałam już kolejny raz i nigdy nie zdecyduję się na nikogo innego. Polecam gorąco i z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
annapikiewicz Re: Fotograf dzieci/Wwa 27.07.10, 11:57 Serdecznie polecam Aleksandrę de Soleil www.fotograf- dzieciecy.pl/index.php Pani Ola była fotografem na chrzcie naszego synka. Zdjęcia,które otrzymaliśmy są przepiękne Jeszcze raz polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pae_ho Re: Fotograf dzieci/Wwa 02.08.10, 22:20 Ja również polecam Panią Olę de Soleil. Fotografowała chrzest naszej córki w czerwcu - wrażenia ogólne z sesji jak najbardziej pozytywne, no i efekt końcowy - Fotografie przez duże F - cudowne. Profesjonalizm, ale przede wszystkim mnóstwo ciepła i świetne podejście do dzieci. Przepiękna pamiątka nie tylko dla nas i Ninki, ale i dla jej kuzynek, którym Pani Ola świetnie zorganizowała czas i je pięknie obfotografowała. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila-t Re: Fotograf dzieci/Wwa 29.10.10, 21:03 Polecam Aleksandrę de Soleil /www.fotograf-dzieciecy.pl/ Pani Ola wykazała się niewyczerpanymi pokładami cierpliwości, świetnymi pomysłami na kolejne ujęcia i perfekcyjnym wyczuciem właściwego momentu czego potwierdzenie mamy na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
pi.ag.fr Re: Fotograf dzieci/Wwa 29.10.10, 21:33 Również gorąco polecam Aleksandrę de Soleil /www.fotograf-dzieciecy.pl/. Ola trzymając w ręku aparat potrafi uchwycić to co nieuchwytne, zarejestrować to, co trudno pokazać, sfotografować „emocje i sny”. Sesja zdjęciowa to jedna wielka zabawa, żadnego sztucznego ustawiania czy długiego pozowania – sama frajda. Nasz syn Franciszek bawił się znakomicie (my również), od pierwszego wejrzenia zakochał się w Oli posyłając jej uśmiechy i swoje wyuczone minki. A efekt – fantastyczne zdjęcia. P.A.F (czyt. Piotr, Aga, Franio) Odpowiedz Link Zgłoś
pi.ag.fr Re: Fotograf dzieci/Wwa 29.10.10, 21:21 Gorąco polecam Aleksandrę de Soleil www.fotograf-dzieciecy.pl Ola trzymając w ręku aparat potrafi uchwycić to co nieuchwytne, zarejestrować to, co trudno pokazać, sfotografować „emocje i sny”. Sesja zdjęciowa to jedna wielka zabawa, żadnego sztucznego ustawiania czy długiego pozowania – sama frajda. Nasz syn Franciszek bawił się znakomicie (my również J), od pierwszego wejrzenia zakochał się w Oli posyłając jej uśmiechy i swoje wyuczone minki. A efekt – fantastyczne zdjęcia. P.A.F (czyt. Piotr, Aga, Franio) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1388 Re: Fotograf dzieci/Wwa 23.07.18, 15:21 Sesję rodzinną robił nam Sebastian, polecamy gorąco: sebastianwilczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś