domino123456
26.01.11, 12:17
zwracam się do państwa z prożbą może ktoś pomoże mojej rodzinie niewiem od czego mam zacząć jest mi trudo pisac o pomoc mój mąż trzy miesiące temu przeszedł jedną operacje na bajpasy po tygodniu okazało się że musi przejśc kolejną operacje bo ma uszkodzone jelita,po tych operacjach nie jest w pełni sprawny ma kłopot z chodzeniem .Utrzymujemy się z renty meża jest to 890 zł mieszka z nami jeszcze syn ja z synem jak nadaży się tylko okazja dorabiamy dorywczo ale mieszkamy na wsi i jest bardzo ciężko zarobić chociaż paru groszy .Mąż powinien mnieć diete ale nie stac mnie żeby dla niego kupowac osobną żywnośc bo po kupnie leków i opłaceniu rachunków [energi wody] to niewiele mi zostaje na życie pomaga mi opieka społeczna dostałam 100 zł na żywnośc jest mi naprawde ciężko bo nie myślałam że na stare lata będe musiała prosić kogokolwiek o pomoc ,może państwo mi pomogą i podarują nam troche żywność środków czystości i odzieży moge przysłac zaświadczenia o chorobie męża odcinek ręty i podac państwu numer telefonu do opieki społecznej oni znają moją sytuacje będe bardzo wdzieczna dziękuje Danuta