fed1 11.06.04, 05:52 Witam mam sporo ciekawych gazet o dzieciach, ciąży, porodzie itp sprawach - oddam je za 3 opakowania chusteczek pampers - najlepiej komuś z Warszawy. pozdrawiam Ula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka73 Re: ODDAM GAZETY 11.06.04, 10:32 hej, ja bardzo chętnie Jestem z Warszawy i mogę się umówić w następnym tygodniu. A zdradzisz jeszcze jakie to gazety i ile ich jest, tak mniej więcej? Pozdrawiam W. Odpowiedz Link Zgłoś
fed1 Re: ODDAM GAZETY 11.06.04, 22:36 witam wiec gazet jest ok 40 szt sa to np MAMA I DZIECKO, MAMO TO JA,TWOJE DZIECKO CZY RODZICE. jezeli jestes jeszcze zainteresowana to czekam na odp - ja mieszkam w ursusie ale moge sie tez spotkac na ochocie. ula Odpowiedz Link Zgłoś
weronka73 Re: ODDAM GAZETY 13.06.04, 11:11 oj, przepraszam, ale wyjeżdżałam i nie zaglądałam tutaj (moze umowimy się juz e-mailowo?) napisz, proszę, jakie to mają być chusteczki dokładnie, dobrze? Pozdrawiam W. Odpowiedz Link Zgłoś
fed1 Re: ODDAM GAZETY 13.06.04, 21:07 moj email to ula.sopela@wp.pl ale jutro bede dostepna pod nim dopiero wieczorem moze podam tez telefon 604 31 11 31. A chusteczki maja byc pampersa pakowane po 72 sztuki w zielonym pakowaniu - traz wiszialam dwupaki - czasami wychodza taniej to zalezy w ktorym hipermarkecie. Odpowiedz Link Zgłoś
zulkaw1 Re: ODDAM GAZETY 29.06.04, 15:16 jestem zainteresowana gazetami. Co prawda jestem z Sadyby, ale wybieram się do Factory wkrótce. mój mail: zulkaw@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś