emama_teresa 01.07.04, 12:38 Moja cora musiała odstawić małego od piersi i związku z tym prosze o mleczko, moża któraś mama ma a nie uzywa już. To mleczko nie jest zbyt tanie a my i tak ledwo wiążemy koniec z końcem. BARDZO PROSZE O POMOC. Teresa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 01.07.04, 21:30 Dlaczego musiała odstawić?! Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 11:18 Musiala odstawić Michałka od piersi bo nie ma juz pokarmu a przyczyną jest chyba złe odrzywianie stres i niewiem co jeszcze może być przyczyną tego że brakło jej pokarmu (od jakiegos czasu wogóle mały się nie najadał non stop był głodny , cały czas siedzial przy cycu aż srodowiskowa kazala go dokarmiać raz dziennie butlą bo ma niedowage) Córa chciała karmić piersią jak najdłużej i jest nawet zła, dostala herbatki nawet masuje pierwsi i nic. Nie wiemy co jest przyczyną - nam by nawet było prościej jeśli by karmiła bo to jednak dużo 8 zł. na mleczko które starcza zaledwie na tydzień. PROSZE O POMOC. Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 11:20 Nim prosilabym o to mleczko gdybym jego nie potrzebowala albo moglabym sama kupić ale było już u mnie kilka mam i znają moją faktyczną sytuacje, a nie jest ona najleprza. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 16:11 Pani Tereso jakie mleczko mały dostaje?? Nan, Bebiko czy jakieś inne?? Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 16:24 Witam Renatko Michałek je NAN Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 19:32 zadzwonie do Paniw poniedziałek i się umówimy. We wtorek będę miała pieniązki to kupię dla Michałka mleczko. Zwłaszcza iż uzgodnilismy z mężem że w miarę możliwości będziemy Pani pomagać. Pozdrawiam i prosze ucałowac maluszka. Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 19:34 zapomniałam dodać iż przy następnym spotkaniu bez kawy Pani nie wypuszczę Ostatnio przez ten pośpiech zapomniałam dać Pani Infacol, a był przygotowany w szafce Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 20:48 Jestem Ci Renatko tak bardzo wdzięczna że nie mam pojęcia jak Ci się odwdzięcze. To w poniedziałek czekam na tel. Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 09.08.04, 17:08 Może ktoś może podarować mojemu wnuczkowi mleczko NAN1.Za te które już otrzymałam bardzo dziękuję.Michaś szybko rośnie i potrzebuje coraz więcej mleczka.Bardzo proszę pomóżcie. Tereska z córkami i Michałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re:Proszę pomóżcie.Potrzebne mleczko NAN1! 18.08.04, 22:33 Poproszę o adres na maila gazetowego. Po weekendzie kupię kilka opakowań mleczka i wyślę. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re:Proszę pomóżcie.Potrzebne mleczko NAN1! 20.08.04, 15:55 Witaj! Napisałam na priv. Pozdrawiam Teresa! Odpowiedz Link Zgłoś
monia2000 Re:Proszę pomóżcie.Potrzebne mleczko NAN1! 21.08.04, 22:53 Witam! Nie wiem czy mnie pamiętasz, ale napisz na priv. Monika z Zielonej Góry Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re:Do monia2000! 24.08.04, 16:08 Napisałam na priv. Pozdrowionka! Teresa! Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 24.08.04, 22:50 Witam!!! Pani Tereso cy to pani jest z Zielonej Góry,bo chyba własnie mam dla pani paczke.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re: Do Marcysia51! 26.08.04, 16:43 Witaj! Tak jestem z Zielonej Góry.Nie wiem skad jesteś ale jeśli z Zielonej Góry to proszę o kontakt telefoniczny Mój nr.324-42-70.Dziękuję. Pozdrawiam Teresa. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Do Marcysia51! 26.08.04, 17:32 Ja jestem z Warszawy,dostalam pani adres przez to forum,proszę napisać jaie ubranka potrzeba,bo już spakowałam ale nie wiem czy dobre.Paczkę wyślę jak tylko mąż dostnie wypłatę,bo u nas też cieniutko z pieniążkami i nie mogę wydać ostatnich n wysłanie paczki.Czekam na wiadomość. pozdrawiam. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=13847576&a=14776654 Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 01.09.04, 14:54 Witajcie!! Moja córka była dzisiaj z Michasiem na szczepieniach.Malutki waży już 6.60kg.Pani doktor powiedziała,że się bardzo dobrze rozwija.Jest silny i zdrowiutki.Niestety okazało się,że Misiu ma przepukline i 14.09.2004r. córka idzie z nim na zabieg.Może któraś z mam miała podobną sytuację i powie nam czego się możemy spodziewać.Może jakieś dobre rady?Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam Teresa z córkami i wnuczkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 01.09.04, 19:31 Pani Tdereso bedę trzymać kciuki za Michałka. Przepraszam, że długo się nie odzywałam ale 10 września Marta bedzie miała pierwszy zabieg i jesteśmy zalatane. O naszej sytuacji finansowej lepeij nie wspominać, to jednak kosztowne leczenie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re: Do ksantypa30 04.09.04, 10:32 My również będziemy trzymać kciuki za Martę.Miejmy nadzieję,że wszystko pójdzie dobrze i uśmiech powróci na nasze twarze.Jakby to było możliwe to po zabiegu prosimy o informacje o jej stanie zdrowia.Pani Renatko dalej nie wiemy co z tym leżaczkiem do kąpania.Zyczymy Marcie szybkiego powrotu do zdrowia.Jeżeli możemy jakoś pomóc to bardzo chętnie to zrobimy,co prawda finansowo nie dam rady ale może w jakiś inny sposób. Pozdrawiam Teresa z córkami i wnukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: Do ksantypa30 04.09.04, 12:35 Dziękuję bardzo za zyczenia dla niej i chęć pomocy ale naprawdę nie ma w czym pomóc. Nawet ja nie mogę choć chętnie wzięłabym ten ból na siebie. Co do leżaczka, to jeśli Pani nie przeszkadza to niech leży u Pani, a jak znajdzie się ktos potrzebujący to wtedy się odda. Mam dwie znajome w ciązy to popytam chyba że Pani kogoś znajdzie. Jeśli się uda to prosze oddać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 08.09.04, 22:44 Witam,wysłałam paczkę do pani,jak dojdzie to proszę o informacje.Pozdrawiam. Martyna Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 09.09.04, 16:38 Witam Pani Martyno! Bardzo dziękuję za paczuszkę i jak tylko dojdzie to napewno dam znać.Widziałam zdjęcia Bartusia.Jest śliczny.Niech się zdrowo rozwija i duży rośnie.Całuski dla Bartusia. Pozdrawiam Teresa! Odpowiedz Link Zgłoś
magdan_23 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 20.09.04, 13:08 Pani Tereso. Proszę o adres na który mogę wysłać mleczko. Niestety mam tylko jedno pudełko. magdan_23@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 20.09.04, 18:56 prosze napisać na priva swój adrees i czy ewentualnie coś oprócz mleka jest potrzebne, no i w jakim wieku jest Michałek Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 24.09.04, 19:14 Witam Pani Magdo! Otrzymałam dzisiaj mleczko za co bardzo dziękuję.Jestem bardzo wdzięczna Michaś także. Pozdrawiam Teresa z dziećmi i wnukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sanika Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 24.09.04, 20:52 proszę podać adres i podać nazwę mleczka na priv postaramy się dosłać kilka po wypłacie) czy coś jeszcze można podesłać? Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 17.10.04, 11:26 Czy ma ktoras z mam jeszcze mleczko tylko ze z mala roznica wnusio pije juz NAN2.O jej jak te dzieci szybko rosna Pozdrawiam i dziekuje za wszystko Teresa. Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 29.10.04, 19:18 Witam!!! Wiecie co Michas konczy juz 5 miesiecy,ale ten czas leci.To niesamowite jak sie smieje i gaworzy.Jest taki ciekawy swiata.Zabki mu juz ida.Wazy juz 7,5 kilo i ma 62 cm.A jeszcze tak niedawno co corka wrucila z nim ze szpitala. Pozdrawiam Teresa. Odpowiedz Link Zgłoś
emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 01.12.04, 12:22 Witam emamy! Chcialam bardzo podziekowac dorotce za paczke.przepraszam ze dlugo sie nie odzywalam ale mam teraz bardzo utrudniony dostep do internetu.prosze aby ksantypa napiasala jak tam u niej ze zdtowkiem i u jej rodzinki. Pozdrawiam teresa z corkami i wnukiem. Odpowiedz Link Zgłoś