Dodaj do ulubionych

Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka

07.12.12, 20:53
Ze względu na to iż zostało mi trochę wolnych funduszy może znjadzie się chętna (najlepiej 2 ) na to by wspólnie uszczęśliwić dziecko zgłośzone do akcji. Sama nie dam rady przygotować następnego prezentu.

pozdrawiam
trixii
Obserwuj wątek
    • ewa-mamazosi Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 07.12.12, 22:03
      trixii ja mogę się dorzucić do prezentu smile
      • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 07.12.12, 22:04
        no dziewczyny to jeszcze jedna i mamy prezent
        • kannama Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 07.12.12, 22:21
          to ja mogę być ta trzecia smile
          • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 07.12.12, 22:23
            juz ci pisze na maila
            :d
      • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 07.12.12, 22:32
        Jakby co zapraszam na prv. Może jeszczektos ma ochotę ?
    • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 07.12.12, 23:02
      Kennama zerknij na poczte prosze bo nie wiemy co robić ;/
      • kannama Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 08.12.12, 08:11
        juz odpisałam
        • julka-4 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 08.12.12, 14:16
          Ja chętnię się dołożę.Sama nie dam rady ,bo trochę mi się wydatków posypało ,ale dołożyć się chętnie.smile
          • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 08.12.12, 14:53
            Odpisałam ci na mila.

• trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 08.12.12, 16:37
            jest nas wspólnie 5 smile
            • kannama Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 08.12.12, 16:47
              może uda sie z ta lalką? A może by przez allegro zamówić i od razu wysłać na adres dziewczynki?
              • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 08.12.12, 16:51
                Dziewczyny przeczytajcie poczte smile
                • milka781 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 08.12.12, 17:37
                  hej,ja też mogę się dorzucić jak potrzebujecie
                  • hugo43 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 08.12.12, 17:46
                    a po ile ta zrzutasmile20pln moge dorzucic.
                  • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 08.12.12, 18:00
                    Napisze do was na prv co i jak na jedno dziecko mamy już na 100% przymierzamy się do drugiego. Napisze do was na maila
    • agnieszka1524 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 08.12.12, 18:11
      Ja rownież mogę sie dorzucić.
    • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 01:15
      Własnie kończymy składać się na prezent dla już trzeciego dziecka. Może ktoś jeszcze się dołączy to razem zrobimy czwarty ? . Jeszcze są dzieci do obdarowania.
      • blueagrafka Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 07:22
        Hej, ja również mogę się dołożyć 20-30 zł.
        • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 09:22
          Super !

Zapraszam a maila )
          • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 12:30
            No to jak by znalazła się jeszcze jedna osoba spokojnie możemy prosić o kolejny przydział smile
            • gwiazdka2012 Dzięki Trixii :) 09.12.12, 13:12

Dobra kobieto dziękujemy tu oficjalnie za to co robiszsmile
              Dzięki Tobie - i Wam wszystkim - dzieci będą mieć piękną Gwiazdkę w tym rokusmile
              W tabelce wpiszę Wam po prostu Trixii i spółka wink, bo tylu nicków nie pomieścimy smile
              Ale podziękowania należą się wszystkim.
              DZIĘKI. Joa
              • kannama Re: Dzięki Trixii :) 09.12.12, 14:59
                trixii rowiązała problem kilku osób na raz- dla kogos była to za duża suma co by samemu zakupic prezent, innym po prostu trudno cos kupić bo nie maja pojęcia co potrzebuja dzieci...
                • trixii Re: Dzięki Trixii :) 09.12.12, 15:07
                  A ja nie przypuszczałam, że aż tyle dobrych serduszek się zgłosi smile
    • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 14:37
      No dziewczyny jednej osoby brakuje i damy rade uszczęśliwić jeszcze jedno dziecko !
      • mond33 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 16:07
        Trixii, wchodzę "w układ" z wielką przyjemnościąsmile
        Odbierz maila.
    • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 16:17
      Sprawa wygląda tak jak już pisałam mamy już przydzielone 3 dzieci mamy również już troszkę pieniążków zebranych. Chciałybyśmy poprosić o przydział rodzeństwa ale do tego jeszcze troszkę nam brakujesmile
      • mond33 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 16:31
        Trixii, przelałam pieniążki w kwocie podwójnej niż się umawiałyśmy, może jeszcze jedno dziecko dzięki temu skorzysta?

Pozdrawiamsmile
    • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 17:18
      No to prawie mamy na rodzeństwo o którym mowiłam smile
      • mond33 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 18:31
        Cieszę sięsmile
        • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 18:33
          Brakuje nam jeszcze troszke do tego podwojnego prezentu i zaczynamy zbierać na następny smile
          • soniaaa Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 19:25
            To i ja sie dorzuce, poporsze o szczegoly na maila.
            • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 20:34
              Dziewczyny jesteście niesamowite ! Jeszcze troszkę pieniążków i poprosimy o 6 dziecko do obdarowania ! !
              • maltry Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 20:41
                Przelew zrobiony smile
                Ale poruszenie na forum zrobiłaś, super inicjatywa smile

M.
    • malinowe_lody Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 20:49
      chętnie dołożę odrobinę - 30,- - poproszę o nr konta na maila
      • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 21:05
        Wysłałam ci informację a nawet dwie smile
    • niebieskaa4 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 22:10
      Ja też chcę należeć do tej spółki wink. Daj namiary na gazetowy.
      • ewa-mamazosi Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 22:20
        hej w dalszym ciągu zbieramy pieniążki, może ktoś che się dołożyć do prezencikusmile
        • monis.poznan Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 22:39
          30pln będzie ok?
          jeśli tak, poproszę dane do przelewu na gazetową.
          • ewa-mamazosi Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 22:43
            super, bardzo dziękujemy smile
          • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 23:03
            Witaj

poszły dane
    • niebieskaa4 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 09.12.12, 22:47
      Kaskę wysłałam. Cieszę się ,że należę do tak zacnej spółki.
    • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 10.12.12, 00:17
      Dobra dziewczyny mamy 6 dzieci . Została jeszcze tylko jedno dziecko. Więc składamy się dalej.
    • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 10.12.12, 08:39
      Witam w poniedziałkowy mroźny poranek i podbijam zbieramy dla ostatniego dziecka smile
    • malinowe_lody Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 10.12.12, 09:52
      mam dobra wiadomość, moja koleżanka dokłada 50,-. Zaraz podam jej nr konta i zrobi przelew. Mam nadzieję, że teraz uda nam się z tym ostatnim dzieckiem
    • nikulam Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 10.12.12, 11:08
      Mogę dołożyć 20zł. poproszę o info na gazetową
    • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 10.12.12, 15:28
      Ze względu na to iż przybyło dzisiaj dzieci które czekają na darczyńców zbieramy dalej. A może chętna jakaś do pomocy by ogarnąć pare tematów ?.
      • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 10.12.12, 17:12
        Dziewczyny jakby któraś z was chciała się zorientować co i gdzie będzie kupowane itd piszcie na priv. Poza tym najprawdopodobniej wycofała nam się jedna osoba co troszkę utrudni nam organizację 7 prezentu. Jednak liczę na to że się uda i że może ktoś nas poratuje brakującą wpłatą.

• vangie Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 10.12.12, 17:47
          30zl moge wplacic smile
          • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 10.12.12, 18:07
            Sprawdź pocztę proszę
      • monis.poznan Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 10.12.12, 20:16
        Przelew na 30 pln. poszedł.
        Pozdrawiam
        Monika
        • justyna-8 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 11.12.12, 18:49
          Zazwyczaj Was podczytuję.
          Chętnie się przyłączę do akcji. Proszę o numer konta na kocwa@wp.pl.
    • gwiazdka2012 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 11.12.12, 22:49
      Dziękuję wszystkim, którzy się włączyli do zbiórki na wspólne prezenty.
      Ale niestety brakuje nam jeszcze darczyńców dla 7 dzieci.
      Znajdzie się jeszcze ktoś chętny?
      Albo losa kupi smile
      forum.gazeta.pl/forum/w,43618,140798186,140798186,Loteria_akcja_gwiazdka_los_5_zl_super_wygrana.html
      To wtedy lipcówki kogoś jeszcze przygarną?
      • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 11.12.12, 22:52
        Dobra dziewczyny zbieramy zbieramy )
      • anngam8388 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 12.12.12, 08:36
        gwiazdka2012 napisała:

> Dziękuję wszystkim, którzy się włączyli do zbiórki na wspólne prezenty.
        > Ale niestety brakuje nam jeszcze darczyńców dla 7 dzieci.
        > Znajdzie się jeszcze ktoś chętny?
        > Albo losa kupi smile
        > forum.gazeta.pl/forum/w,43618,140798186,140798186,Loteria_akcja_gwiazdka_los_5_zl_super_wygrana.html
        > To wtedy lipcówki kogoś jeszcze przygarną?

kupiłam losika smile
        • nikulam Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 12.12.12, 10:46
          ja też kupiłam jeszcze lossmile
          • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 12.12.12, 10:47
            Kolejne deklaracje wplyneły. Już mamy przydział na 9 dziecko ! zbieramy dalej. Ktoś chętny jest mi pomóc powoli przestaje ogarniac D:
            • gwiazdka2012 Trixi - DZIĘKI - za wszystko !!!!!!! 12.12.12, 10:49
              Trixi - jakby coś to pomogę nie ma sprawysmile Joa
              Robisz kawał dobrej roboty.
              • trixii Re: Trixi - DZIĘKI - za wszystko !!!!!!! 12.12.12, 10:58
                to wieczorem !
    • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 11.12.12, 23:49
      Mamy w tej chwili 7 dzieci do obdarowania. Zbieramy dla następnego dzieciaczka.
      • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 12.12.12, 00:27
        Następne dziecko przydzielone. Zbieramy na następny prezent. Mi się tak wymarzyło że będzie 10 smile Uda nam sie ?
        • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 12.12.12, 07:56
          Mamy uzbierane w sumie aż 620 zł na 8 prezentów + 20 zł na 9 prezent - zbieramy dalej. Każde 5 zł się przyda.
          • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 12.12.12, 08:53
            Mamy kolejną deklaracje wpłaty oby tak dalej smile
            • trixii Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 12.12.12, 16:45
              Brakuje nam jeszcze trochę do 10 i ostatniego prezentu ktoś się dołoży ?
              • mmb Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 12.12.12, 20:44
                ile to jest trochę ?
                • gwiazdka2012 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 12.12.12, 20:46
                  No własnie - nie odpowiem bo Trixi ma awarię neta - a ona kontroluje wszystko co zbierasmile
                  W każdym bądź razie brakuje nam darczyńcy na 1 dziecko .
                  Mam nadzieję, że się udasmile
                  Joa
              • biatka7 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 12.12.12, 21:18
                Chetnie się dorzucę.
                • justyna-8 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 13.12.12, 10:28
                  trixi, dopiero teraz odczytałam wiadomość od Ciebie. Pieniądze już poszły.
              • gris_gris Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 13.12.12, 11:14
                jezeli jest jeszcze potrzeba, to ja sie doloze, wyslij nr konta!
    • a.dka Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 13.12.12, 18:58
      Prosze o nr konta na gazetowy.
    • sarenka420 Re: Wspólny prezent dla dziecka z Akcji Gwiazdka 13.12.12, 19:52
      prosze o numer konta na adres sarenka420@vp.pl pozdrawiam
    • gwiazdka2012 Kochani Darczyńcy :) 13.12.12, 21:26
      W imieniu Trixii, która założyła ten wątek, chciałabym przede wszystkim bardzo podziękować za to, że również na ten apel odpowiedzieliście z takim zaangażowaniem.

Akcja Gwiazdka powoli dobiega końca i cieszy nas niezmiernie, że dzięki Waszej hojności żadne dziecko nie pozostało bez prezentu. Dziękujemy za to, że tak szybko, obdarzając nas zaufaniem, reagowaliście na nasze prośby, w szczególności na prośby Trixii.

Jeśli pomimo zakończenia akcji wśród Was jest ktoś, kto chciałby w tym szczególnym okresie, jakim są święta Bożego Narodzenia, wesprzeć tych, którzy znaleźli się w trudnym położeniu,
      zachęcam do zajrzenia do akcji, które prowadzimy:

forum.gazeta.pl/forum/w,615,141027755,141027755,Kolejna_rodzina_wielodzietna_prosba_o_pomoc.html
      lub

forum.gazeta.pl/forum/w,615,141021318,141021318,Pomozmy_wspolnie_tej_rodzinie_.html
      Pozdrawiam w imieniu Trixii,
      pitahaya1
      • trixii Re: Kochani Darczyńcy :) 14.12.12, 14:50
        Witam !

Po licznych perypetiach powróciłam. Tym samym chcę was poinformować, że uzbieraliśmy wspólnie kwotę 760 zł!! muszę przyznać, że nawet tego się nie spodziewałam.Obdarujemy wspólnie dziewięcioro dzieci ! Większość z nich już dostała lub dostanie w najbliższych dniach prezenty od nas (są w drodze). Do obdarowania została nam jedna osoba którą zajmę się dzisiaj. Ze zgromadzonych pieniążków wydane zostało 621+ dzisiejszy prezent wraz z jego wysyłką. Ze zgromadzonej kwoty raczej zostanie jakieś 30-40 zł już wysłałam wiadomość do osoby która jako ostatnia wpłaciła pieniążki (bodajże wczoraj) tak więc jeżeli ta osoba wyrazi zgodzę pieniążki zostaną przekazane na inny cel równie szlachetny jak Akcja Gwiazdka 2012!!

Pozdrawiam was serdecznie i zamykamy działalność do przyszłego roku !

PS. Zapomniałam napisać JESTEŚCIE WIELKIE!

Wierze w to że inne trwające akcje udadzą się tak samo jak i ta!
        • trixii Re: Kochani Darczyńcy :) 14.12.12, 15:44
          A w szczególności chciałabym podziękować :

milka7811
          maltry
          agnieszka1524
          bluegrafka
          soniaa
          ewa
          hugo43
          kannama
          niebieskaa4
          julka-4
          malinowe_lody
          osoba która pragnie pozostać anonimowa
          Agata (koleżanka malinowe_lody)
          mond33
          nikulam
          monis.poznan
          vangine
          monika d
          mmb
          justyna-8

Jeżeli poprzekręcałam nicki wybaczcie. Ostatnio sporo się działo smile

Tak czy siak bez was nic by z tego nie wyszło!
          • malinowe_lody Re: Kochani Darczyńcy :) 15.12.12, 00:12
            Trixii - zrobiłaś kawał bardzo dobrej roboty smile.
            • trixii Re: Kochani Darczyńcy :) 15.12.12, 00:14
              Cała przyjemność po mojej stronie :d
        • trixii Re: Kochani Darczyńcy :) 15.12.12, 17:17
          Tak jak mówiłam po zakupieniu ostatniego prezentu w dniu wczorajszym i uzupełnieniu prezentu dla Krystiana o baterie które zostały dzisiaj wysłane ze zbiórki zostało 30 zł. Wysłałam już maila z zapytaniem do ostatnij Pani wpłacającej czy wyrazi zgodę na przekazanie tej kwoty na inny cel w gdzie pieniązki są bardzo potrzebne.

pozdrawiam

Jeżeli ktoś sobie ma życzenie otrzymać scan paragonów do wglądu poproszę o info na priv
    • nastka.2009 Bardzo serdeczne podziekowanie 14.12.12, 17:33
      Witajcie dzis przyszedl prezet dla córci bardzo ale to bardzo wam dziekuje jestescie WIELKIE moje drogie gdyby nie Wy ani moja corcia ani pozostale dzieci nie dostaly by paczuszki pod choinka jestem wam naprawde wdzieczna wszystkim razem i kazdej z osobna
      przynajmniej jedna z moich córek bedzie bardzo szczesliwa smile DZIEKUJE !!!! naprawde bardzo wam dziekuje
      jestem tak strasznie ciekawa co tam w srodku jest ale paczuszka slicznie zapakowana i zal zobaczyc wiec poczekamy na choinke ( jesli bedziemy ja mieli ) i wtedy bedzie prezecik
      DZIEKUJE i Pozdrawiam goraco
      oraz i wam chcielismy życzyc Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech, a gwiazda Betlejemska prowadziła Was ku dobremu.
    • trixii Mam przekazać podziękowania ! 19.12.12, 10:49
      Mam przekazać podziękowania od mamy Zos z Nowej Wsi Lęborskiej do której poszła biedroneczka smile. Cała rodzina życzy nam Wesołych Świąt )
      • trixii Re: Mam przekazać podziękowania ! 19.12.12, 10:50
        Miało być Zosi oczywiście smile
        trixii napisała:

> Mam przekazać podziękowania od mamy Zos z Nowej Wsi Lęborskiej do której poszł
        > a biedroneczka smile. Cała rodzina życzy nam Wesołych Świąt )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka