Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc

21.01.13, 14:46
Witam mam 23lata jestem samotna mama wychowuje sama 3letnia córkę utrzymujemy się z 250zł co miesiąc z tego jeszcze muszę kupić węgiel i opłacić rachunki brakuje nam na żywność odzież zabawki środki czystości. Bardzo bym prosiła o pomoc bo nie mogę na nikogo liczyć rodzice mieszkają daleko nie mam z kim córki zostawić żeby iść do pracy a u nas jest mała wieś więc nawet też trudno o pracę. Bardzo proszę o jaką kolwiek pomoc mogą być to używane rzeczy przyjmne wszystko. Proszę dzwonić 725432729 nie mam internetu więc nie będę miała jak odpisać.
Obserwuj wątek
    • missmiriam1 Re: Proszę o pomoc 21.01.13, 15:33
      forum.gazeta.pl/forum/w,615,127121701,127121701,jesli_oczekujesz_pomocy_przeczytaj.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,615,127121701,131712213,Niezbedne_dokumenty_.html?wv.x=2
    • bj32 Re: Proszę o pomoc 22.01.13, 18:56
      "utrzymujemy się z 250zł co miesiąc z tego jeszcze muszę kupić węgiel i opłacić rachunki"

Za 250,- nie wyżywi się przez miesiąc nawet jeden trzylatek, zatem kity, że utrzymują się z tego dwie osoby, w tym jedna dorosła, możesz wciskać mojej babci, jak będzie spała.
      • samotna-mama232 Re: Proszę o pomoc 22.01.13, 19:07
        Jak nich nie wierzy to ją mam decyzję i zaświadczenia. Ją nie kłamie jak ty kłamierz i każdemu kity wciskasz to już twoja sprawa. Nie życzysz sobie to nie wchodz na moja stronę.
        • brysia0 Re: Proszę o pomoc 22.01.13, 19:18
          Oj, obawiam się że z tym poziomem agresji, który zaprezentowałaś, to wielkiego zrozumienia u "pomocnych" nie znajdziesz.... Życzę trochę więcej instynktu samozachowawczego.
        • bj32 Re: Proszę o pomoc 22.01.13, 19:19
          Obawiam się, ze to nie jest Twoja strona, a gdybyś miała żyć za 250,- miesięcznie, to po prostu byś już nie żyła i tyle. To jest fizycznie niemożliwe.
          • samotna-mama232 Re: Proszę o pomoc 22.01.13, 19:41
            Przepraszam za te słowa. Ale to może jest dla was nie możliwe ale naprawdę tak jest rodzinnego na córkę mam 77zł i jeszcze mam zasiłek z samotnego wychowywania córki to jest 170zł. I dlatego zwróciłam się tutaj o pomoc bo już nawet nie wiem do kogo mam się zwrócić. Ale jak nikt mi nie chce pomoc więc trudno. Dziękuję za chęci
            • bj32 Re: Proszę o pomoc 22.01.13, 20:12
              Dobra kobieto, ja Ci wierzę, że masz tylko tyle świadczeń i nie składałaś ani o alimenty, ani o celówki, ani nic. Wierzę, że jesteś w stanie to udokumentować. Pytania - oprócz tych, które zalinkowała Missmiriam:
              - dlaczego nie ma alimentów;
              - dlaczego nie ma celówek i dożywiania;
              - dlaczego nie ma pracy;
              - dlaczego nie piszesz prawdy?
              Bo nie ma fizycznej możliwości, żebyś była w stanie przeżyć z dzieckiem za 240,- czy nawet 300,- bez żadnej innej pomocy, a jakoś trudno mi uwierzyć, że zbierasz resztki po śmietnikach, a po prostu nie ma takiej opcji, żeby kupić jedzenie za niespełna 300,- w miesiącu i przeżyć. Nie ma i już.
        • missmiriam1 Re: Proszę o pomoc 22.01.13, 19:31
          samotna-mama232 napisała:

> Jak nich nie wierzy to ją mam decyzję i zaświadczenia. Ją nie kłamie jak ty kła
          > mierz i każdemu kity wciskasz to już twoja sprawa. Nie życzysz sobie to nie wch
          > odz na moja stronę.

Pięknie... Odpowiedzi na pytania z linka brak? No i post faktycznie zachęcajacy do pomocy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka