Dodaj do ulubionych

Zapytanie.

29.12.13, 18:54
Witam.
Potrzebujemy nawilżacza powietrza. Nakładka na kaloryfer przestała się sprawdzać, mokre ręczniki także. Suche powietrze, i duszności syna nas wykończą. W szpitalu mieliśmy taki, i małemu się super oddychało. Nawet zaleceniem lekarza jest aby mieć.

i tutaj moje pytanie, czy do takiego nawilżacza można dostać jakieś dofinansowanie?
Obserwuj wątek
    • aga.drobna Re: Zapytanie. 29.12.13, 19:09
      Szczerzę wątpię, a taki nawilżacz to koszt 40-50 zł.
      • lubinianka24 Re: Zapytanie. 29.12.13, 19:15
        tylko ja nawet tyle nie mam, na leki poszło teraz sporo. I dlatego się zapytałam smile
        • kroliczyca80 Re: Zapytanie. 29.12.13, 19:25
          Przejrzałaś tablicę i gumtree? Ja kiedyś używany kupiłam za grosze, ale u nas się nie sprawdził i puściłam dalej.
          • hugo43 Re: Zapytanie. 30.12.13, 10:27
            jakbys kupowala uzywany,to wymien od razu wszelkie filtry.moga sie w nich kryc jakies mikroby i taki nawilzacz moze wyrzadzic wtedy wiecej szkody niz pozytkuja bardzo polecam firmy boneco,za uzywany zaplacilam 100pln,nowy to koszt ok 700-800pln,ale to naprawde dobry sprzet
            • czarnok7 Re: Zapytanie. 30.12.13, 12:29
              Witam,ja tez mam synka astmatyka,kupiłam na allegro nowy taki zwykły taka zabka zielona i sprawdza sie ,te z filtrami sa bardzo drogie, moj chyba nie ma zadnych filtrow
    • anka7961 Re: Zapytanie. 30.12.13, 16:46
      Spytaj w ops, ale wydaje mi się, że jeśli będziesz miała zalecenie na piśmie od lekarza to warto wystąpić o celowke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka