vatum Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 01.12.04, 14:15 Niestety dopiero jutro wysyłam paczkę, mam nadzieję, że dojdzie przed chrztem. Paczka zawiera: ubranko do chrztu, pościel, ciepły kocyk, rajstopki dla Rafałka, body z długim rękawem dla Sary - 3 sztuki, kubek niekapek, buciki dla obojga. Po pensji, na święta chyba wyślę ręcznik dla Rafałka, muszę kupić z jakimś fajnym nadrukiem. Dla Sary może też coś znajdę choć na razie gryzaczki i grzechotki, które dostała wystarczą - tak mi się wydaje. Oprócz tego wyślę żywność. Całuję wszystki mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
ms78 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 02.12.04, 22:10 czesc!!! dziekuje bardzo za adres!!! dzis juz zakupilam bebiko 1 i jakies czekoladki dla rafalka ( dobrze doczytalam??) na mikolaja. dla p. Edwarda tez cos wsadze. narazie nie mam wiele kaski ale na swieta postaram sie wyslac cos wiecej. jutro lub w poniedzialek wysle to wszystko dziekuje wam za watek, ktory naprawde mnie wzruszyl. czy ktoras moglaby napisac na maila cos wiecej o p. Edwardzie i dzieciach?? chcialabym napisac mu pare cieplych slow a nie chce popelnic jakiesj gafy!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justysia25 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 03.12.04, 01:13 Hej Dostałam ostatnio list od pana Edwarda, tak jak pisały już niektóre dziewczyny: Pan Edward najbardziej potrzebuje żywności: mleko, kaszki, itp oraz pieluszki, czyli to co najszybciej "schodzi". Napisal że na razie ma trochę ubranek tak że nie będzie musiał przez jakiś czas kupować. Pisał że ostatnio synek jego był chory ale już ok, myślę sobie że można by też wysłać jakieś witaminki szczególnie teraz gdy poszedł do żłobka - tam pewnie tak jak w przedszkolu dzieci chorują. Pewnie przydałby się też jakiś żel do nacierania (typu Depulol) kropelki do nosa na katar itp. ale to tylko moja sugestia. Co do ubranek to synek nosi coś ok. 92/98 wiem że nogawka w spodenkach powinna mieć min. 30cm a stópka Rafałka ma 12cm. To tyle co chciałam przekazać, największą obawą teraz jest dla Pana Edwarda (jak już ktoś napisał) aby dzieciom niczego nie zabrakło a szczególnie jedzenia. Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowa_mama kolejna mama potrzebuje pomocy!!!! 03.12.04, 21:08 dziewczyny wklejam link do watku ktory napisalam wyzej-jestescie wielkie pomagacie p.Edwardowi-jest tez inna mama ktora bardzo potrzebuje pomocy.Jej maz jest inwalida i maja ponad 3 miesieczne blizniaki. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=18270546-zobaczcie co napisalam. Licze na was ze pomozecie rowniez im Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowa_mama do rybkaisia 06.12.04, 08:42 podaje link do watkow o Ani forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=18183345 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=18270546 Odpowiedz Link Zgłoś
galliano Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 06.12.04, 15:54 Wysłałam dzisiaj paczkę do p. Edwarda. Włożyłam tam - bebiko1 x2 - kaszki mleczno-ryżowe x6 - czekolada x2 - ryż x2 - makaron x2 - i żywiecką ) paczkowaną pół kg oraz ser żółty paczkowany. Bo tak sobie pomyślałam,żeby on też coś dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
eluszek Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 06.12.04, 19:33 paczka zaklejona, jutro w drodze do pracy wyślę, w paczce są: bebiko1 x2 3 kaszki mleczno - ryżowe cieplutki polarek i dwa swetry dla pana E., aha i ciepłe skarpetki i dezodorant nivea for men , słodycze i drobiazgi dla dzieciaków i oczywiście życzenia świąteczne, bo to juz pora dostałam dziś list od pana E., pisze, że dzieci chorują, niby chyba nic powaznego, bo katar, kaszel i gorączka, ale pewnie potrzebne są jakieś leki i witaminki. Napisałam chyba nic poważnego, bo sama dzieci jeszcze nie mam i siłą rzeczy się nie znam na potrzebach i chorobach maluszków, więc tylko komunikuję, jaki jest aktualny stan. no pozdrawiam Was mikołajowo Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 wczoraj dostałam kolejny list od pana E. 09.12.04, 10:05 Dostałam wczoraj list. Pan E. ubranek ma już sporo - najbardziej potrzebuje: mleka pieluch kaszek Czyli tego, co najszybciej schodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: wczoraj dostałam kolejny list od pana E. 09.12.04, 14:19 Zorka, moze to nie jest duzo - ale wlasnie puscilam przelew na 30 zl. Zawsze na cos sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Re: wczoraj dostałam kolejny list od pana E. 09.12.04, 20:07 w zeszłym tygodniu wysłałam listem poleconym pieniądze dla pana Edwarda dzisiaj dostałam list pisze, że pieniądze przeznaczy na lekarstwa bo wszyscy chorują mam nadzieję, że szybko sobie z chorobą poradzą Odpowiedz Link Zgłoś
nilka13 Która z Was to Elżbieta z Wrocławia? 10.12.04, 09:18 P. Edward prosi o podanie dokładnego adresu, poniewaz czuje się zakłopotany niemożnością podziekowania. Prosił o przekazanie tego na forum. Nilka Odpowiedz Link Zgłoś
lidka277 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 10.12.04, 09:49 Wysłałm w tym tygodniu na konto 60 zł., na więcej na razie nie mogę sobie pozwolić, ale myslę, że i tyle się przyda. Pozdrawiam, Lidka. Odpowiedz Link Zgłoś
leefka też się chętnie dołączę 11.12.04, 01:10 Właśnie trafiłam chyba tak "od tyłu" na ten wątek (zdaje się jest kontynuacją innego - poszukam i doczytam). Mam sporo małych ciuszków po mojej niemal sześciomiesięcznej, ale rozumiem, że ciuszki już będą zbędne. Może zatem pieluchy lub leki? Albo po prostu pieniądze? Jeśli któraś z Was może, proszę o wszelkie namiary na P. Edwarda. Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: też się chętnie dołączę 11.12.04, 17:35 Bardzo wam dziękuję. Te, które dzwoniły już do pana Edwarda, wiedzą jaki to sympatyczny, dobry człowieczek.. )) Odpowiedz Link Zgłoś
dodzo Re: leefka - wysłałam na skrzynkę - pozdrawiam :- 13.12.04, 15:33 Dziś dostałąm kolejny list od Pana Edwarda z podziękowaniami. Pisze teraz, że dla niego przydałoby się coś z żywności na Swięta. Dziewczyny -pamiętajmy i o nim. To naprawdę dobry człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 konto-święta 13.12.04, 15:59 Myslę, ze faktycznie najbardziej teraz przydadza się pieniądze (wyslalam juz kilka razy i teraz przed swietami tez cos przeleje)- rownież na to, żeby przygotować coś na święta. Ja niestety nie umiem piec ale może jest ktos, kto moglby upiec i wyslac np. kawalek makowca albo czegos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: konto- a masz numer tego konta 17.12.04, 16:37 bo ja już nie ma sił do kupowania, pakowania, wiązania... naprawdę wolę wpłacić i obdarowany kupi co potrzeba ... podeślij mi numer konta na: poniatowska-bylina@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
leefka Re: leefka - wysłałam na skrzynkę - pozdrawiam :- 14.12.04, 14:31 Dzięki dzeiwczyny za namiary. Teraz chyba mi się nie uda przez parę dni wyrwać z domu na pocztę ani do banku, bo Mała gorączkuje, ale jak tylko będę mogła, chętnie podzielę się częścią tego co mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
aklopotek Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 17.12.04, 11:58 Wczoraj tj. 16.12.2004 wysłałam paczkę dla p. Edwarda. Włożyłam tam kaszki dla Sary, trochę żywności i art. chemicznych na święta dla p. Edwarda, troszkę ciuszków po mojej córce. Mam nadzieję, że umilę troszkę całej rodzinie Pana Edwarda te nadchodzące święta. Pozdrawiam wszystkie mamy i tatusiów Agnieszka z Dominiką Odpowiedz Link Zgłoś
glupiakazia Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 17.12.04, 16:15 Kase mozna tez przesylac przekazem pocztowym - duzo bezpieczniejsze niz list polecony, i kasa zostanie przyniesiona przez listonosza do domu. Obawiam sie, ze pan Edward moglby nie miec latwego dostepu do konta internetowego - ale pewnie juz o tym z nim rozmawialyscie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 23.12.04, 13:42 Czy kogoś pominęłam w wysyłaniu namiarów na pana Edwarda?... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwuniap2 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 23.12.04, 19:52 i ja poprosze o namiary a w sczególności o numer konta. Chętnie pomogę Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
ms78 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 28.12.04, 09:32 dzisiaj dostalam list od p. Edwarda. list byl z 15 grudnia i pisal, ze Rafalek mial angine ropna ale teraz juz jest w porzadku. czy macie numer konta p. E? chetnie bym mu wyslala jeszcze pieniadze, bo przeciez za kwote jaka place za paczke on juz moglby sobie cos kupic. napiszcie wiecej jak cos wiecie. jestem chetna do dalszej pomocy bo list byl bardzo sympatyczny. pozdrawiam Was bardzo serdecznie i jeszcze swiatecznie Odpowiedz Link Zgłoś
eluszek Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 28.12.04, 10:47 nr konta pana E. wysłałam Ci na priv pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 28.12.04, 12:17 ja też poprosze o numer konta, na: poniatowska-bylina@wp.pl dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
hanti Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 28.12.04, 22:14 Ja również poproszę o namiary i nr konta pana Edwarda. Odpowiedz Link Zgłoś
anetazw Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 02.01.05, 21:29 Witam dokładnie w Sylwestra mój mąż wysłał naszykowaną paczkę. Wysłaliśmy: chusteczki do pupy kaszki 2 szt herbatka na przeziębienie soczki 2 x 1 kpl pościeli dużej i małej ręczniki 2 szt prześcieradło rękawiczki grube skórzane męskie szalik z polaru ściereczki do kuchni, worki na śmieci mydełka 2 szt grzechotka na rączkę dla Sary dwa samochodziki dla Rafałka czekolada 2 szt ubranka dla Rafałka i Sary - kombinezon zimowy, kurteczka na wiosnę, bluzeczki i spodnie dla Rafałka do żłobka dodatkowo włożyliśmy mu małą butelkę ouzo - może grckie przysmaki przypadnąmu do gustu do listu dołączyliśmy 30 złoty. Podajcie mi numer konta bankowego p. Edwarda to może uda mi się namówićkilku znajomych do wysłania chociaż paru złotych. Pozdrawiam Noworocznie!! Anetka Arek i śpiący już Antoś Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Nr konta! 04.01.05, 08:51 O, dzięki sizy. Właśnie miałam się zabrać do roboty. PS> Rozmawiałam z panem Edwardem w święta. Gorąco polecam telefon do niego - ma ogromną potrzebę pogadania, przez pół godziny nie powiedziałam więcej niż trzy zdania. )) Ale nie ma się czemu dziwić - wciąż jest sam z dziećmi... Odpowiedz Link Zgłoś
anna_dab Re: Nr konta! sizi pisalam do Ciebie... 04.01.05, 11:53 Pisałam do Ciebie, ale poczta zwróciła niedostarczoną wiadomość, więc wklejam ją tutaj. Pisz do mnie na adres gazetowy Podaj mi prosze adres do P Edwarda, oraz nr konta Myśle, że teraz najbardziej wskazana była by pomoc żywnościowa, środki czystości itp Jeśli masz jakieś sugestie daj znać Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aguleek Re: Pan Edward - wpłaty na konto 04.01.05, 11:57 Dziewczyny, dostałam list od Pana Edwarda. W najbliższym czasie ma wizytę z dziećmi u lekarza, do którego musi kawałek dojechać. Dodatkowo chyba szczepienia. Dlatego otwarcie prosi o pieniążki, bo to wszystko będzie kosztowało. Jak sam pisze to na razie dzieci go utrzymują... Zrobiłam przelew i jak ktoś jeszcze może - prześlijcie najlepiej na konto jakieś pieniążki. Pozdr Aga Odpowiedz Link Zgłoś
katasiap kurtka dla Rafałka 04.01.05, 12:57 Pan Edward napisał mi, że ma 1 kurtkę dla Rafałka, jak wypierze to suszy na grzejniku. Chciałam wysłać po moim M, ale ta kurtka bedzie za duża - wyślę, to się przyda za rok. Czy któraś mogłaby podesłać, zeby miał na zmianę kurteczkę na zimę?? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 pieniądze 05.01.05, 09:31 Właśnie z myślą o pokryciu dojazdu do lekarza przelałam na konto p. Edwarda pieniądze. Faktycznie to ich chyba najbardziej potrzebuje. Wierze, że wyniki badań bedą dobre. Nie znosze rozmawiac przez telefon (taki model jestem) ale myslę, że zbiore sie w końcu w sobie i zadzwonie... poki co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Jakie mleko pije Sara? 02.02.05, 20:20 Zebrałam się w końcu i mam już prawie przygotowaną paczkę dla p. Edwarda. Jutro jadę jeszcze na zakupy i chcę kupić "suchy" prowiant. W związku z tym mam pytanie czy ktoś ma jakieś nowe wieści? Jakie mleko pije teraz Sara? I czy coś konkretnie jeszcze jest potrzebne? Jak już się zapakuję, to napiszę co wysłałam dla orientacji innych pomagających mam. Pozdrowionka Rybka Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Jakie mleko pije Sara? 02.02.05, 22:33 Zaniedbałam pana Edwarda - od świąt do niego nie pisałam i nie dzwoniłam. Oczywiście wysłałam pieniążki na święta, ale nie ładnie tak ani słowa przez miesiąc. Poprawię się. Dzięki za waszą pomoc i pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia paczka 07.02.05, 09:51 Paczka wysłana: kaszki, herbatka hipp, mleko, słodkości, poszewki na pościel dziecięcą, adidaski, papucie, spodenki dla Rafałaka na 98, rajstopki, spodenki dla Sary i sukienki, czapka, zabawki, kawa dla p. Edwarda, szczoteczka i pasta dla Rafałka. Pozdr., Rybka Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: paczka 11.02.05, 09:58 Wczoraj wysłałąm kolejną paczkę - same ubranka, raczej dla Rafała, i buty. Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Nie zapominajmy o nich!!! 16.02.05, 15:42 Hej, Oczywiście po wysłaniu paczki otrzymałam bardzo miły list od p. Edwarda. Nie prosił mnie o nic szczególnego (myślę, że dlatego iż jestem "nowa") tylko o ubranka, z których wyrosła moja córcia dla Sary. Ale tak między wierszami czytając wydaje mi się, ze najbardziej brakuje mu bliskich osób oraz wsparcia w opiece nad dziećmi. Pomaga mu tylko sąsiadka gdy zaprowadza i odbiera Rafałka ze żłobka, zostaje wtedy z Sarunią. Dlatego proszę Was nie zapominjmy o nim, piszcie listy i dzwońcie. On musi czuć, że nie jest sam. Musi od nas dostać trochę serca i otuchy, aby było mi troszeczkę lżej w codziennych obowiązkach. Niestety mieszkam za daleko, żeby go odwiedzić. Pozdrawiam Rybka PS zorko napisałam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: Nie zapominajmy o nich!!! 23.02.05, 14:15 ubranek w takich rozmiarach nie mam, ale bardzo chętnie wspomożemy P. Edwarda pieniędzmi. Proszę więc o nr konta. przeleję ile będę mogła pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Re: Nie zapominajmy o nich!!! 23.02.05, 20:34 Cesarus - przesłałam dane na priv. Pozdrawiam cieplutko. Rybkaisia Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Nie zapominajmy o nich!!! 15.03.05, 09:36 I jak się sprawy mają z paczkami? Wysłałam przed swiętami paczkę, do której włożyłam prezenty - zabawki (nowe), słodycze, kawę, herbatę, inne produkty żywnościowe (makaron, ryż, kisiele, budynie), wodę toalet. Adidas, mydło, szampon, czapki na wiosnę dla dzieci, spodnie dla Rafałka, parę innych ciuszków, buty na wiosnę (mogą być ciut za duże)... Już nie pamiętam co jeszcze - ale paczka była dośc spora. Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Nie zapominajmy o nich!!! 15.03.05, 09:39 zorka7 napisała: >Już nie pamiętam co jeszcze Przypomniało mi się, ze jeszcze wysyłałam kaszki bobovita i herbatkę hipp, zamknięte wapno w syropie, witaminki... Odpowiedz Link Zgłoś
annall Re: Nie zapominajmy o nich!!! 15.03.05, 10:06 hej, ja dziś szykuję-jutro idzie paczka , znowu troszke ubranek,zabawek, słodyczy itp. Nie jest tego wiele, bo cóż mały wciaż zapada na nowe choróbska i w aptece majątek już zostawiłam- ale zawsze to cos. Acha- wyśle wiosenną kurteczkę, bo może wiosna już w koncu się zjawi....no a po świętach, poszukam bucików może coś się jescze znajdzie... Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: Nie zapominajmy o nich!!! 15.03.05, 10:16 dzisiaj w paczce zostało wysłane: kaszka, mleka,słoiczki Gerbera(marchew, jabłka,jagody), troche pluszaków,z ubranek - raczej dla Rafałka - spodnie 5 par,4 pary rajstopek,skarpetki, kapciuszki recznie robione dla Sarci,bluzy,majteczki,kapciuszki dla Rafałka. POPROSZE o numer konta, bo bardziej pasuje mi wysłanie pieniążków dl p.Edwarda. Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Nie zapominajmy o nich!!! 15.03.05, 16:23 wysyłam na priv.. I własnie sobie przypomniałam, ze tez wysłałam sloiczki z obiadkami i deserkami.. Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: Nie zapominajmy o nich!!! 16.03.05, 15:31 Bardzo prosze rowniez o numer konta i inne namiary na p.Edwarda. Moge wyslac tylko pieniazki, bo paczka z Austrii gdzie mieszkam niestety sporo kosztuje. A szkoda kazdego grosza. Poprosze jeszcze o wymiary Saruni i czego dokladnie potrzebuje. Moja mama przeszuka ubranka po mojej corci i jesli cos bedzie pasowalo wysle. Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 Re: Nie zapominajmy o nich!!! 18.03.05, 11:44 Własnie zebrałam w pracy 200 zł (i ciagle zbieram....). Uzgodniłam z p. Edwardem (telefonicznie), że kupię za to to co w każdym domu jest potrzebne. Czyli art. chem. i tzw. suchy prowiant(kawa, olej, herbata itp itd), deserki dla dzieciakow...itp. Najwygodniej byloby wyslac pieniadze ale chcialabym się z nich rozliczyc przed tymi, od których je dostałam i jak poskładam paczkę to bede ja wysylac z pracy i kazdy zobaczy, ze działałam w "zbożnym celu". Paczkę wysle we wtorek poczta kurierską. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Re: Nie zapominajmy o nich!!! 18.03.05, 20:31 Super, super, super. Ja tez myślałam o zakupach chemicznych, ale w takim razie poślę następnym razem przez znajomego może dużą paczkę pieluch - to najciężej wysłać pocztą. Pozdrawiam cieplutko choć z grypą. Rybkaisia Odpowiedz Link Zgłoś
olah33 najnowsze potrzeby Pana Edwarda 18.03.05, 22:09 Witam wszystkich, rozmawiałm dziś z panem Edwardem - potrzebuje dla Sary mleko NAN2, oraz wózek dla dwojga dzieci - taki jak dla bliźniaków, ale z siedziskami jedno za drugim. (Rozmiarowo oczywiście dla dwulatków - a nie dla półrocznych dzieci) Kto ma taki wózek - prośba jest o telefon do Pana Edwarda - aby się umówić oraz uniknąć wysyłania kilku wózków Dziękuję za Pomoc Ola Odpowiedz Link Zgłoś
nadia30 Re: najnowsze potrzeby Pana Edwarda 19.03.05, 11:25 Witam! Dostałam od Pana Edwarda, kartkę swiąteczną Dzisiaj wysłałam: -dwie kaszki-truskawka i brzoskwinia -szampon dla dzieci -pudełka kremu bambino -wapno w syropie dla dzieci -witaminki dla małych dzieci -dwie czekoladki -trzy nowe pieluchy tetrowe -dwie nowe koszulki bawełniane na krótki rekaw dla pan Edwarda Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 Re: wysyłam dzisiaj: 23.03.05, 11:54 art chem (mleczko do czyszczenia, plyn do mycia okien, plyn do mycia naczyń plyn do czysczenia podłog, pasta do zebów, proszek do prania, gabki do mycia naczyń) dla dzieci: mleko Nan2, dwa deserki, dwa obiadki, kaszke, dla Rafałka duzy samochod na Zajaca i dla Saruni "kostke do zabawy") art żywnościowe: makarony, ryz, kasza, koncentraty pomidorowe, musztarde, przyprawe do zup, brzoskwinie w puszce, czekolady, olej, sucha kielbasa prózniowo zapakowana), sery, cukier, pasztet w puszce, szynke w puszce, dżemy czekolady, kostki rosołowe, kawa, herbata, herbatka cytrynowa dla Rafałka, kuleczki czekoladowe i dalej nie pamiętam) No i zapakowalam jeszcze 50 zł na to o czym nie pomyslalam, a było można kupic! Zadzwonie dzisiaj jeszcze do p. Edwarda i uprzedzę "nadejście" paczki. Wszystko wysylam dzisiaj pocztą kurierkską także jutro będzie u p. Edwarda. Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 Re: wysyłam dzisiaj: 23.03.05, 11:54 art chem (mleczko do czyszczenia, plyn do mycia okien, plyn do mycia naczyń plyn do czysczenia podłog, pasta do zebów, proszek do prania, gabki do mycia naczyń) dla dzieci: mleko Nan2, dwa deserki, dwa obiadki, kaszke, dla Rafałka duzy samochod na Zajaca i dla Saruni "kostke do zabawy") art żywnościowe: makarony, ryz, kasza, koncentraty pomidorowe, musztarde, przyprawe do zup, brzoskwinie w puszce, czekolady, olej, sucha kielbasa prózniowo zapakowana), sery, cukier, pasztet w puszce, szynke w puszce, dżemy czekolady, kostki rosołowe, kawa, herbata, herbatka cytrynowa dla Rafałka, kuleczki czekoladowe i dalej nie pamiętam) No i zapakowalam jeszcze 50 zł na to o czym nie pomyslalam, a było można kupic! Zadzwonie dzisiaj jeszcze do p. Edwarda i uprzedzę "nadejście" paczki. Wszystko wysylam dzisiaj pocztą kurierkską także jutro będzie u p. Edwarda. Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 Re: najnowsze potrzeby Pana Edwarda 23.03.05, 12:02 Dzisiaj wysyłam pocztą kurierską: art chem (mleczko do czyszczenia, płyn do czyszczenia, plyn do mycia okien, plyn do mycia szyb, gąbki do mycia, proszek do prania, paste do zebów) dla dzieci: prezenty na Zajaca (samochód i kostka do zabawy), kaszka z bananami, 2deserki, 2obiadki, mleko Nan2 art spozywcze: kuleczki czekoladowe, makarony, ryz, kasza, koncentrat pomid, sery, pasztety w puszce, ryby w puszcze, szynka w puszce, sucha kiełbasa, sery, cukier, herbata, kawa, herbatka cytrynowa dla Małego, bulion w kotkach, dzem, brzoskwinie w puszce, czekolada, musztarda, przyprawa do zupy i więcej nie pamiętam) Dolożyałam też 50 zł na kupno tego o czym zapomniałam.... Dzisiaj zadzwonie do p. Edwarda i uprzedze, ze jutro dojdzie do niego paczka. Odpowiedz Link Zgłoś