Dodaj do ulubionych

Pan Edward, wątek "paczkowy" ;)))

• vatum Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 01.12.04, 14:15
      Niestety dopiero jutro wysyłam paczkę, mam nadzieję, że dojdzie przed chrztem.
      Paczka zawiera: ubranko do chrztu, pościel, ciepły kocyk, rajstopki dla
      Rafałka, body z długim rękawem dla Sary - 3 sztuki, kubek niekapek, buciki dla
      obojga. Po pensji, na święta chyba wyślę ręcznik dla Rafałka, muszę kupić z
      jakimś fajnym nadrukiem. Dla Sary może też coś znajdę choć na razie gryzaczki i
      grzechotki, które dostała wystarczą - tak mi się wydaje. Oprócz tego wyślę
      żywność.
      Całuję wszystki mamy!
      • ms78 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 02.12.04, 22:10
        czesc!!!
        dziekuje bardzo za adres!!! dzis juz zakupilam bebiko 1 i jakies czekoladki dla
        rafalka ( dobrze doczytalam??) na mikolaja. dla p. Edwarda tez cos wsadze.
        narazie nie mam wiele kaski ale na swieta postaram sie wyslac cos wiecej.
        jutro lub w poniedzialek wysle to wszystko
        dziekuje wam za watek, ktory naprawde mnie wzruszyl.
        czy ktoras moglaby napisac na maila cos wiecej o p. Edwardzie i dzieciach??
        chcialabym napisac mu pare cieplych slow a nie chce popelnic jakiesj gafy!!!
        pozdrawiam
    • justysia25 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 03.12.04, 01:13
      Hej
      Dostałam ostatnio list od pana Edwarda, tak jak pisały już niektóre dziewczyny:
      Pan Edward najbardziej potrzebuje żywności: mleko, kaszki, itp oraz pieluszki,
      czyli to co najszybciej "schodzi". Napisal że na razie ma trochę ubranek tak że
      nie będzie musiał przez jakiś czas kupować. Pisał że ostatnio synek jego był
      chory ale już ok, myślę sobie że można by też wysłać jakieś witaminki
      szczególnie teraz gdy poszedł do żłobka - tam pewnie tak jak w przedszkolu
      dzieci chorują. Pewnie przydałby się też jakiś żel do nacierania (typu Depulol)
      kropelki do nosa na katar itp. ale to tylko moja sugestia.
      Co do ubranek to synek nosi coś ok. 92/98 wiem że nogawka w spodenkach powinna
      mieć min. 30cm a stópka Rafałka ma 12cm.
      To tyle co chciałam przekazać, największą obawą teraz jest dla Pana Edwarda
      (jak już ktoś napisał) aby dzieciom niczego nie zabrakło a szczególnie jedzenia.
      Pozdrawiam
      Justyna
    • grudniowa_mama kolejna mama potrzebuje pomocy!!!! 03.12.04, 21:08
      dziewczyny wklejam link do watku ktory napisalam wyzej-jestescie wielkie
      pomagacie p.Edwardowi-jest tez inna mama ktora bardzo potrzebuje pomocy.Jej maz
      jest inwalida i maja ponad 3 miesieczne blizniaki.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=18270546-zobaczcie co napisalam.
      Licze na was ze pomozecie rowniez im
      Marysia
    • grudniowa_mama do rybkaisia 06.12.04, 08:42
      podaje link do watkow o Ani

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=18183345
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=18270546
    • galliano Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 06.12.04, 15:54
      Wysłałam dzisiaj paczkę do p. Edwarda.
      Włożyłam tam
      - bebiko1 x2
      - kaszki mleczno-ryżowe x6
      - czekolada x2
      - ryż x2
      - makaron x2
      - i żywiecką smile) paczkowaną pół kg oraz ser żółty paczkowany.

Bo tak sobie pomyślałam,żeby on też coś dostał.
    • eluszek Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 06.12.04, 19:33
      paczka zaklejona, jutro w drodze do pracy wyślę, w paczce są:
      bebiko1 x2
      3 kaszki mleczno - ryżowe
      cieplutki polarek i dwa swetry dla pana E., aha i ciepłe skarpetki i dezodorant
      nivea for men smile,
      słodycze i drobiazgi dla dzieciaków
      i oczywiście życzenia świąteczne, bo to juz pora
      dostałam dziś list od pana E., pisze, że dzieci chorują, niby chyba nic
      powaznego, bo katar, kaszel i gorączka, ale pewnie potrzebne są jakieś leki i
      witaminki. Napisałam chyba nic poważnego, bo sama dzieci jeszcze nie mam i siłą
      rzeczy się nie znam na potrzebach i chorobach maluszków, więc tylko komunikuję,
      jaki jest aktualny stan.
      no pozdrawiam Was mikołajowo

• zorka7 wczoraj dostałam kolejny list od pana E. 09.12.04, 10:05
        Dostałam wczoraj list.

Pan E. ubranek ma już sporo - najbardziej potrzebuje:
        mleka
        pieluch
        kaszek

Czyli tego, co najszybciej schodzi.
        • takandrynka Re: wczoraj dostałam kolejny list od pana E. 09.12.04, 14:19
          Zorka, moze to nie jest duzo - ale wlasnie puscilam przelew na 30 zl. Zawsze na
          cos sie przyda.
          • ada296 Re: wczoraj dostałam kolejny list od pana E. 09.12.04, 20:07
            w zeszłym tygodniu wysłałam listem poleconym pieniądze dla pana Edwarda
            dzisiaj dostałam list
            pisze, że pieniądze przeznaczy na lekarstwa bo wszyscy chorują
            mam nadzieję, że szybko sobie z chorobą poradzą smile
    • nilka13 Która z Was to Elżbieta z Wrocławia? 10.12.04, 09:18
      P. Edward prosi o podanie dokładnego adresu, poniewaz czuje się zakłopotany
      niemożnością podziekowania. Prosił o przekazanie tego na forum.
      Nilka
    • lidka277 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 10.12.04, 09:49
      Wysłałm w tym tygodniu na konto 60 zł., na więcej na razie nie mogę sobie
      pozwolić, ale myslę, że i tyle się przyda.
      Pozdrawiam,
      Lidka.
      • leefka też się chętnie dołączę 11.12.04, 01:10
        Właśnie trafiłam chyba tak "od tyłu" na ten wątek (zdaje się jest kontynuacją
        innego - poszukam i doczytam). Mam sporo małych ciuszków po mojej niemal
        sześciomiesięcznej, ale rozumiem, że ciuszki już będą zbędne. Może zatem
        pieluchy lub leki? Albo po prostu pieniądze? Jeśli któraś z Was może, proszę o
        wszelkie namiary na P. Edwarda.
        • zorka7 Re: też się chętnie dołączę 11.12.04, 17:35
          Bardzo wam dziękuję. Te, które dzwoniły już do pana Edwarda, wiedzą jaki to
          sympatyczny, dobry człowieczek.. wink))
        • basia_31 leefka - wysłałam na skrzynkę - pozdrawiam :-) 11.12.04, 22:51
          • dodzo Re: leefka - wysłałam na skrzynkę - pozdrawiam :- 13.12.04, 15:33
            Dziś dostałąm kolejny list od Pana Edwarda z podziękowaniami.
            Pisze teraz, że dla niego przydałoby się coś z żywności na Swięta.
            Dziewczyny -pamiętajmy i o nim.
            To naprawdę dobry człowiek.
            • sizi1 konto-święta 13.12.04, 15:59
              Myslę, ze faktycznie najbardziej teraz przydadza się pieniądze (wyslalam juz
              kilka razy i teraz przed swietami tez cos przeleje)- rownież na to, żeby
              przygotować coś na święta. Ja niestety nie umiem piec ale może jest ktos, kto
              moglby upiec i wyslac np. kawalek makowca albo czegos innego?
              • alex05012000 Re: konto- a masz numer tego konta 17.12.04, 16:37
                bo ja już nie ma sił do kupowania, pakowania, wiązania... naprawdę wolę wpłacić
                i obdarowany kupi co potrzeba ... podeślij mi numer konta na:
                poniatowska-bylina@wp.pl
            • leefka Re: leefka - wysłałam na skrzynkę - pozdrawiam :- 14.12.04, 14:31
              Dzięki dzeiwczyny za namiary. Teraz chyba mi się nie uda przez parę dni wyrwać
              z domu na pocztę ani do banku, bo Mała gorączkuje, ale jak tylko będę mogła,
              chętnie podzielę się częścią tego co mamy...
    • aklopotek Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 17.12.04, 11:58
      Wczoraj tj. 16.12.2004 wysłałam paczkę dla p. Edwarda. Włożyłam tam kaszki dla
      Sary, trochę żywności i art. chemicznych na święta dla p. Edwarda, troszkę
      ciuszków po mojej córce. Mam nadzieję, że umilę troszkę całej rodzinie Pana
      Edwarda te nadchodzące święta.
      Pozdrawiam wszystkie mamy i tatusiów
      Agnieszka z Dominiką
      • glupiakazia Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 17.12.04, 16:15
        Kase mozna tez przesylac przekazem pocztowym - duzo bezpieczniejsze niz list
        polecony, i kasa zostanie przyniesiona przez listonosza do domu. Obawiam sie,
        ze pan Edward moglby nie miec latwego dostepu do konta internetowego - ale
        pewnie juz o tym z nim rozmawialyscie. Pozdrawiam!
        • zorka7 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 23.12.04, 13:42
          Czy kogoś pominęłam w wysyłaniu namiarów na pana Edwarda?...
          • sylwuniap2 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 23.12.04, 19:52
            i ja poprosze o namiary a w sczególności o numer konta.
            Chętnie pomogę
            Pozdrawiam
            Sylwia
            • ms78 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 28.12.04, 09:32
              dzisiaj dostalam list od p. Edwarda. list byl z 15 grudnia i pisal, ze Rafalek
              mial angine ropna ale teraz juz jest w porzadku.
              czy macie numer konta p. E? chetnie bym mu wyslala jeszcze pieniadze, bo
              przeciez za kwote jaka place za paczke on juz moglby sobie cos kupic.
              napiszcie wiecej jak cos wiecie.
              jestem chetna do dalszej pomocy bo list byl bardzo sympatyczny.
              pozdrawiam Was bardzo serdecznie i jeszcze swiatecznie
              • eluszek Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 28.12.04, 10:47
                nr konta pana E. wysłałam Ci na priv
                pozdrawiam smile
                • alex05012000 Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 28.12.04, 12:17
                  ja też poprosze o numer konta, na: poniatowska-bylina@wp.pl dziekuję
                  • hanti Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 28.12.04, 22:14
                    Ja również poproszę o namiary i nr konta pana Edwarda.
          • anetazw Re: Pan Edward, wątek "paczkowy" ;))) 02.01.05, 21:29
            Witam
            dokładnie w Sylwestra mój mąż wysłał naszykowaną paczkę. Wysłaliśmy:
            chusteczki do pupy
            kaszki 2 szt
            herbatka na przeziębienie
            soczki 2 x
            1 kpl pościeli dużej i małej
            ręczniki 2 szt
            prześcieradło
            rękawiczki grube skórzane męskie
            szalik z polaru
            ściereczki do kuchni, worki na śmieci
            mydełka 2 szt
            grzechotka na rączkę dla Sary
            dwa samochodziki dla Rafałka
            czekolada 2 szt
            ubranka dla Rafałka i Sary - kombinezon zimowy, kurteczka na wiosnę, bluzeczki
            i spodnie dla Rafałka do żłobka
            dodatkowo włożyliśmy mu małą butelkę ouzo - może grckie przysmaki przypadnąmu
            do gustusmile
            do listu dołączyliśmy 30 złoty.

Podajcie mi numer konta bankowego p. Edwarda to może uda mi się namówićkilku
            znajomych do wysłania chociaż paru złotych.
            Pozdrawiam Noworocznie!!

Anetka Arek i śpiący już Antoś
            • sizi1 Nr konta! 04.01.05, 08:20
              Dziewczyny, wysłałam nr konta na priv!
              • zorka7 Re: Nr konta! 04.01.05, 08:51
                O, dzięki sizy. smile
                Właśnie miałam się zabrać do roboty.

PS> Rozmawiałam z panem Edwardem w święta. Gorąco polecam telefon do niego - ma
                ogromną potrzebę pogadania, przez pół godziny nie powiedziałam więcej niż trzy
                zdania. wink)) Ale nie ma się czemu dziwić - wciąż jest sam z dziećmi...
              • anna_dab Re: Nr konta! sizi pisalam do Ciebie... 04.01.05, 11:53
                Pisałam do Ciebie, ale poczta zwróciła niedostarczoną wiadomość, więc wklejam
                ją tutaj. Pisz do mnie na adres gazetowy

Podaj mi prosze adres do P Edwarda, oraz nr konta
                Myśle, że teraz najbardziej wskazana była by pomoc żywnościowa,
                środki czystości itp
                Jeśli masz jakieś sugestie daj znać

Pozdrawiam Ania
    • aguleek Re: Pan Edward - wpłaty na konto 04.01.05, 11:57
      Dziewczyny, dostałam list od Pana Edwarda. W najbliższym czasie ma wizytę z
      dziećmi u lekarza, do którego musi kawałek dojechać. Dodatkowo chyba
      szczepienia. Dlatego otwarcie prosi o pieniążki, bo to wszystko będzie
      kosztowało. Jak sam pisze to na razie dzieci go utrzymują...
      Zrobiłam przelew i jak ktoś jeszcze może - prześlijcie najlepiej na konto
      jakieś pieniążki.
      Pozdr
      Aga
      • katasiap kurtka dla Rafałka 04.01.05, 12:57
        Pan Edward napisał mi, że ma 1 kurtkę dla Rafałka, jak wypierze to suszy na
        grzejniku. Chciałam wysłać po moim M, ale ta kurtka bedzie za duża - wyślę, to
        się przyda za rok. Czy któraś mogłaby podesłać, zeby miał na zmianę kurteczkę
        na zimę??
        Pozdr
        • sizi1 pieniądze 05.01.05, 09:31
          Właśnie z myślą o pokryciu dojazdu do lekarza przelałam na konto p. Edwarda
          pieniądze. Faktycznie to ich chyba najbardziej potrzebuje. Wierze, że wyniki
          badań bedą dobre.
          Nie znosze rozmawiac przez telefon (taki model jestem) ale myslę, że zbiore sie
          w końcu w sobie i zadzwonie... poki co pisze.

• katasiap Re: pieniądze 26.01.05, 10:27
            Kurtkę dla Rafała wysłałam wczoraj.
    • rybkaisia Jakie mleko pije Sara? 02.02.05, 20:20
      Zebrałam się w końcu i mam już prawie przygotowaną paczkę dla p. Edwarda. Jutro
      jadę jeszcze na zakupy i chcę kupić "suchy" prowiant. W związku z tym mam
      pytanie czy ktoś ma jakieś nowe wieści? Jakie mleko pije teraz Sara? I czy coś
      konkretnie jeszcze jest potrzebne? Jak już się zapakuję, to napiszę co wysłałam
      dla orientacji innych pomagających mam.
      Pozdrowionka
      Rybka
      • zorka7 Re: Jakie mleko pije Sara? 02.02.05, 22:33
        Zaniedbałam pana Edwarda - od świąt do niego nie pisałam i nie dzwoniłam.
        Oczywiście wysłałam pieniążki na święta, ale nie ładnie tak ani słowa przez
        miesiąc. Poprawię się. smile

Dzięki za waszą pomoc i pamięć. smilesmilesmile
      • rybkaisia paczka 07.02.05, 09:51
        Paczka wysłana: kaszki, herbatka hipp, mleko, słodkości, poszewki na pościel
        dziecięcą, adidaski, papucie, spodenki dla Rafałaka na 98, rajstopki, spodenki
        dla Sary i sukienki, czapka, zabawki, kawa dla p. Edwarda, szczoteczka i pasta
        dla Rafałka.
        Pozdr.,
        Rybka
        • zorka7 Re: paczka 11.02.05, 09:58
          Wczoraj wysłałąm kolejną paczkę - same ubranka, raczej dla Rafała, i buty. smile
          • rybkaisia Nie zapominajmy o nich!!! 16.02.05, 15:42
            Hej,
            Oczywiście po wysłaniu paczki otrzymałam bardzo miły list od p. Edwarda. Nie
            prosił mnie o nic szczególnego (myślę, że dlatego iż jestem "nowa") tylko o
            ubranka, z których wyrosła moja córcia dla Sary. Ale tak między wierszami
            czytając wydaje mi się, ze najbardziej brakuje mu bliskich osób oraz wsparcia w
            opiece nad dziećmi. Pomaga mu tylko sąsiadka gdy zaprowadza i odbiera Rafałka
            ze żłobka, zostaje wtedy z Sarunią. Dlatego proszę Was nie zapominjmy o nim,
            piszcie listy i dzwońcie. On musi czuć, że nie jest sam. Musi od nas dostać
            trochę serca i otuchy, aby było mi troszeczkę lżej w codziennych obowiązkach.
            Niestety mieszkam za daleko, żeby go odwiedzićsad.
            Pozdrawiam
            Rybka
            PS zorko napisałam na priv
            • cesarus Re: Nie zapominajmy o nich!!! 23.02.05, 14:15
              ubranek w takich rozmiarach nie mam, ale bardzo chętnie wspomożemy P. Edwarda
              pieniędzmi. Proszę więc o nr konta. przeleję ile będę mogła
              pozdrawiam
              ania
              • rybkaisia Re: Nie zapominajmy o nich!!! 23.02.05, 20:34
                Cesarus - przesłałam dane na priv.

Pozdrawiam cieplutko.
                Rybkaisia
                • zorka7 Re: Nie zapominajmy o nich!!! 15.03.05, 09:36
                  I jak się sprawy mają z paczkami?

Wysłałam przed swiętami paczkę, do której włożyłam prezenty - zabawki (nowe),
                  słodycze, kawę, herbatę, inne produkty żywnościowe (makaron, ryż, kisiele,
                  budynie), wodę toalet. Adidas, mydło, szampon, czapki na wiosnę dla dzieci,
                  spodnie dla Rafałka, parę innych ciuszków, buty na wiosnę (mogą być ciut za
                  duże)... Już nie pamiętam co jeszcze - ale paczka była dośc spora. smile
                  • zorka7 Re: Nie zapominajmy o nich!!! 15.03.05, 09:39
                    zorka7 napisała:

>Już nie pamiętam co jeszcze

Przypomniało mi się, ze jeszcze wysyłałam kaszki bobovita i herbatkę hipp,
                    zamknięte wapno w syropie, witaminki...
                    • annall Re: Nie zapominajmy o nich!!! 15.03.05, 10:06
                      hej,
                      ja dziś szykuję-jutro idzie paczka , znowu troszke ubranek,zabawek, słodyczy
                      itp. Nie jest tego wiele, bo cóż mały wciaż zapada na nowe choróbska i w aptece
                      majątek już zostawiłam- ale zawsze to cos.
                      Acha- wyśle wiosenną kurteczkę, bo może wiosna już w koncu się zjawi....no a po
                      świętach, poszukam bucików może coś się jescze znajdzie...
                      Pozdrawiam
                      Ania
                      • mgurniak Re: Nie zapominajmy o nich!!! 15.03.05, 10:16
                        dzisiaj w paczce zostało wysłane:
                        kaszka, mleka,słoiczki Gerbera(marchew, jabłka,jagody), troche pluszaków,z ubranek - raczej dla Rafałka - spodnie 5 par,4 pary rajstopek,skarpetki, kapciuszki recznie robione dla Sarci,bluzy,majteczki,kapciuszki dla Rafałka.

POPROSZE o numer konta, bo bardziej pasuje mi wysłanie pieniążków dl p.Edwarda.
                        • zorka7 Re: Nie zapominajmy o nich!!! 15.03.05, 16:23
                          wysyłam na priv..

I własnie sobie przypomniałam, ze tez wysłałam sloiczki z obiadkami i
                          deserkami.. smile
                          • paulka25 Re: Nie zapominajmy o nich!!! 16.03.05, 15:31
                            Bardzo prosze rowniez o numer konta i inne namiary na p.Edwarda. Moge wyslac
                            tylko pieniazki, bo paczka z Austrii gdzie mieszkam niestety sporo kosztuje. A
                            szkoda kazdego grosza. Poprosze jeszcze o wymiary Saruni i czego dokladnie
                            potrzebuje. Moja mama przeszuka ubranka po mojej corci i jesli cos bedzie
                            pasowalo wysle.
                            • sizi1 Re: Nie zapominajmy o nich!!! 18.03.05, 11:44
                              Własnie zebrałam w pracy 200 zł (i ciagle zbieram....). Uzgodniłam z p.
                              Edwardem (telefonicznie), że kupię za to to co w każdym domu jest potrzebne.
                              Czyli art. chem. i tzw. suchy prowiant(kawa, olej, herbata itp itd), deserki
                              dla dzieciakow...itp.
                              Najwygodniej byloby wyslac pieniadze ale chcialabym się z nich rozliczyc przed
                              tymi, od których je dostałam i jak poskładam paczkę to bede ja wysylac z pracy
                              i kazdy zobaczy, ze działałam w "zbożnym celu".
                              Paczkę wysle we wtorek poczta kurierską.
                              Pozdrawiam

• rybkaisia Re: Nie zapominajmy o nich!!! 18.03.05, 20:31
                                Super, super, super. Ja tez myślałam o zakupach chemicznych, ale w takim razie
                                poślę następnym razem przez znajomego może dużą paczkę pieluch - to najciężej
                                wysłać pocztą.
                                Pozdrawiam cieplutko choć z grypą.
                                Rybkaisia
                                • olah33 najnowsze potrzeby Pana Edwarda 18.03.05, 22:09
                                  Witam wszystkich,
                                  rozmawiałm dziś z panem Edwardem - potrzebuje dla Sary mleko NAN2, oraz wózek
                                  dla dwojga dzieci - taki jak dla bliźniaków, ale z siedziskami jedno za drugim.
                                  (Rozmiarowo oczywiście dla dwulatków - a nie dla półrocznych dzieci)
                                  Kto ma taki wózek - prośba jest o telefon do Pana Edwarda - aby się umówić oraz
                                  uniknąć wysyłania kilku wózków wink
                                  Dziękuję za Pomoc
                                  Ola
                                  • nadia30 Re: najnowsze potrzeby Pana Edwarda 19.03.05, 11:25
                                    Witam!
                                    Dostałam od Pana Edwarda, kartkę swiątecznąsmile
                                    Dzisiaj wysłałam:
                                    -dwie kaszki-truskawka i brzoskwinia
                                    -szampon dla dzieci
                                    -pudełka kremu bambino
                                    -wapno w syropie dla dzieci
                                    -witaminki dla małych dzieci
                                    -dwie czekoladki
                                    -trzy nowe pieluchy tetrowe
                                    -dwie nowe koszulki bawełniane na krótki rekaw dla pan Edwarda

Pozdrawiam!
                                    • sizi1 Re: wysyłam dzisiaj: 23.03.05, 11:54
                                      art chem (mleczko do czyszczenia, plyn do mycia okien, plyn do mycia naczyń
                                      plyn do czysczenia podłog, pasta do zebów, proszek do prania, gabki do mycia
                                      naczyń)
                                      dla dzieci: mleko Nan2, dwa deserki, dwa obiadki, kaszke, dla Rafałka duzy
                                      samochod na Zajaca i dla Saruni "kostke do zabawy")
                                      art żywnościowe: makarony, ryz, kasza, koncentraty pomidorowe, musztarde,
                                      przyprawe do zup, brzoskwinie w puszce, czekolady, olej, sucha kielbasa
                                      prózniowo zapakowana), sery, cukier, pasztet w puszce, szynke w puszce, dżemy
                                      czekolady, kostki rosołowe, kawa, herbata, herbatka cytrynowa dla Rafałka,
                                      kuleczki czekoladowe i dalej nie pamiętam)
                                      No i zapakowalam jeszcze 50 zł na to o czym nie pomyslalam, a było można kupic!
                                      Zadzwonie dzisiaj jeszcze do p. Edwarda i uprzedzę "nadejście" paczki.
                                      Wszystko wysylam dzisiaj pocztą kurierkską także jutro będzie u p. Edwarda.
                                    • sizi1 Re: wysyłam dzisiaj: 23.03.05, 11:54
                                      art chem (mleczko do czyszczenia, plyn do mycia okien, plyn do mycia naczyń
                                      plyn do czysczenia podłog, pasta do zebów, proszek do prania, gabki do mycia
                                      naczyń)
                                      dla dzieci: mleko Nan2, dwa deserki, dwa obiadki, kaszke, dla Rafałka duzy
                                      samochod na Zajaca i dla Saruni "kostke do zabawy")
                                      art żywnościowe: makarony, ryz, kasza, koncentraty pomidorowe, musztarde,
                                      przyprawe do zup, brzoskwinie w puszce, czekolady, olej, sucha kielbasa
                                      prózniowo zapakowana), sery, cukier, pasztet w puszce, szynke w puszce, dżemy
                                      czekolady, kostki rosołowe, kawa, herbata, herbatka cytrynowa dla Rafałka,
                                      kuleczki czekoladowe i dalej nie pamiętam)
                                      No i zapakowalam jeszcze 50 zł na to o czym nie pomyslalam, a było można kupic!
                                      Zadzwonie dzisiaj jeszcze do p. Edwarda i uprzedzę "nadejście" paczki.
                                      Wszystko wysylam dzisiaj pocztą kurierkską także jutro będzie u p. Edwarda.
                                    • sizi1 Re: najnowsze potrzeby Pana Edwarda 23.03.05, 12:02
                                      Dzisiaj wysyłam pocztą kurierską:
                                      art chem (mleczko do czyszczenia, płyn do czyszczenia, plyn do mycia okien,
                                      plyn do mycia szyb, gąbki do mycia, proszek do prania, paste do zebów)
                                      dla dzieci: prezenty na Zajaca (samochód i kostka do zabawy), kaszka z
                                      bananami, 2deserki, 2obiadki, mleko Nan2
                                      art spozywcze: kuleczki czekoladowe, makarony, ryz, kasza, koncentrat pomid,
                                      sery, pasztety w puszce, ryby w puszcze, szynka w puszce, sucha kiełbasa, sery,
                                      cukier, herbata, kawa, herbatka cytrynowa dla Małego, bulion w kotkach, dzem,
                                      brzoskwinie w puszce, czekolada, musztarda, przyprawa do zupy i więcej nie
                                      pamiętam)
                                      Dolożyałam też 50 zł na kupno tego o czym zapomniałam....
                                      Dzisiaj zadzwonie do p. Edwarda i uprzedze, ze jutro dojdzie do niego paczka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka