ag-si 20.12.04, 13:11 oddam 2 kombinezony(kurtka+spodnie)dla 2-latka(ki)-granatowy,zielono-żółte wstawki;zielony, różowo-fioletowe wstawki oraz wózek 3w1 (głęboki,nosidełko,spacerówka).W dobrym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicjapi Re: kombinezon,wózek 20.12.04, 13:30 pisze z prośba nie dla siebie. potrzebująca jest rodzina z czwórką dzieci, właśnie urodziło sie prawie miesiąc temu czwarte-dziewczynka, nie mają wózka, więc na pewno byliby bardzo wdzięcznia za wózek-potrzebny dla noworodka , jeśli sie nadaję to jesteśmy bardzo zainteresowani pozdrawiam Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
polineczka Re: kombinezon,wózek 20.12.04, 17:33 Witaj! napisałam na priva, ale nie było odzewu. Jeśli nie oddałaś jeszcze tych kombinezoników, to ja bardzo chętnie przyjmę chociaż jeden z nich. Bardzo proszę Mam 20-miesięczną córcię i na zimę miałaby bieganie po śniegu... Nie stać nas na kupno, bo właśnie mamy poważne problemy z samochodem..koszty przesyłki mogę pokryć. Pozdrawiam. ANka - mama Pauliny i ??? Odpowiedz Link Zgłoś
isabelka20 Re: kombinezon,wózek 20.12.04, 17:56 witam napisalam na priv w sprawie tego wozeczka Pozdrawiam cieplutko iza z niunia Odpowiedz Link Zgłoś