laiso 21.01.05, 14:23 MAM DO ODDANIA KILKA RZECZY DLA DZIECKA NA OK.1,5-2 LAT PO MOIM SYNKU. SĄ TO SPODNIE, BLUZY, 1 PARA KLAPEK, SANDAŁY. OSOBY ZAINTERESOWANE PROSZĘ O KONTAKT NA POCZTĘ GAZETOWĄ. W SOBOTĘ I NIEDZIELĘ NIE MAM DOSTĘPU DO INTERNETU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betik6 Re: ODDAM DLA 1,5 ROCZNEGO DZIECKA 21.01.05, 14:43 Rzeczy po Twoim dziecku napewno przydadzą się Oli-Imeldaw a dokładniej mówiąc jej synkowi Kacperkowi - pomagamy tej rodzinie tu na forum już od jakiegoś czasu.Napisz do mnie proszę na adres: betik6@wp.pl to podam wszystkie dane adresowe, żebyś mogła wysłać paczuszkę.Mogę opłacić koszt wysyłki. Dziękuję z góry.Beata Odpowiedz Link Zgłoś
marcelka2004 Re: ODDAM DLA 1,5 ROCZNEGO DZIECKA 21.01.05, 18:09 Chętnie przyjmę ciuszki dla mojego Kubusia.Jestem w bardzo trudnej sytuacji materialnej i finansowej.Odziez która jest mi juz nie potrzebna przekazuje innym potrzebujacym mama. Z góry bardzo dziekuje Marta Krakow 2625544 Odpowiedz Link Zgłoś