Dodaj do ulubionych

Wozek dla pana Edwarda

11.04.05, 13:26
Uprzejmie informuje, ze wozek zostal dzis odebrany od Kasi i jutro bedzie
wyslany kurierem do pana Edwarda. Dzieki Kasiu.
Obserwuj wątek
    • rybkaisia Hura! 11.04.05, 13:58
      Ale się cieszę!
      • zorka7 Re: Hura! 11.04.05, 21:29
        CHyba coś przegapiłąm. Zalatana jestem ostatnio niemiłosiernie. Jestem na
        etapie, że pan Edward kupił za pieniądze, które mu wysłałam, spacerówkę.

A jak jest teraz?
        Rozmawiałam z nim ostatnio na Święta.
        • rybkaisia Re: Hura! 11.04.05, 22:13
          Teraz jest tak - donoszę zorko uprzejmie - że jedna z forumowiczek doniosła, iż
          p. Edward potrzebowałby wózka dla rodzeństwa (podwójny - jedno dziecko za
          drugim). Kasia ogłosiła na forum, że odsprzeda tanio taki wózek - mnie udało
          się szybko zareagować i "zaklepałam" go dla Rafałka i Sary - Kasia dla pana
          Edwarda oddała go gratis. Potem przypomniało mi się, ze mds71 ma możliwość
          wysłania go z Warszawy- więc skontaktowałam obie dziewczyny. A teraz wózek
          jedzie do p. Edwarda. Kasiu, Gosiu - jeszcze raz dziękuję- dziękujemy!
          Rybkaisia
    • mds71 Re: Wozek dla pana Edwarda 12.04.05, 16:08
      Nie wiecie moze, dlaczego pan Edward nie odbiera telefonu? Od trzech dni
      probuje sie dodzwonic (przyznam, ze nie probowalam wieczorem) i nic... Zaraz
      kurier zabiera wozek, wiec chcialam poinformowac pana Edwarda, ze jutro bedzie
      mial przesylke.
      • zorka7 Re: Wozek dla pana Edwarda 12.04.05, 20:12
        Rybko! Bardzo się cieszę i bardzo dziękuję za serce. smilesmilesmile

Jeśłi chodzi o tel. - najlepiej dzwonić chyba w okolicy 21.00, przynajmniej ja
        zawsze mam szczęście o tej porze do śpiącej Sary, Rafałka w łóżku i wolnego
        pana Edwarda.
        • mds71 Re: Wozek dla pana Edwarda 12.04.05, 23:03
          Wozek wyslany a mnie udalo sie dodzwonic do pana Edwarda. Prosil, aby Wam
          bardzo podziekowac Rybko i Kasiu, co przekazuje z przyjemnoscia smile
          • rybkaisia Re: A co jeszcze? 13.04.05, 21:07
            Gosiu - mds71- czy w rozmowie telefonicznej p.Edward wspomniał ci co jeszcze
            teraz na bieżąco potrzebuje? Albo którejś z Was Kochane Forumowiczki? We wtorek
            mój znajomy znowu będzie we Lwówku i zastanawiam się co przez niego posłać.
            Pieluchy, mleko, żywność?
            Pozdrawiam
            Rybka
            • mds71 Re: A co jeszcze? 15.04.05, 11:51
              Pan Edward mowil mi, ze w tej chwili potrzebuje pampersow. Niestety Rafalek
              choruje. teraz ma znow zapalenie ucha - ropa leci mu z ucha a laryngolog
              przyjmuje od poniedzialku. Ja niestety nie znam na to zadnych domowych
              sposobow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka