mds71 11.04.05, 13:26 Uprzejmie informuje, ze wozek zostal dzis odebrany od Kasi i jutro bedzie wyslany kurierem do pana Edwarda. Dzieki Kasiu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorka7 Re: Hura! 11.04.05, 21:29 CHyba coś przegapiłąm. Zalatana jestem ostatnio niemiłosiernie. Jestem na etapie, że pan Edward kupił za pieniądze, które mu wysłałam, spacerówkę. A jak jest teraz? Rozmawiałam z nim ostatnio na Święta. Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Re: Hura! 11.04.05, 22:13 Teraz jest tak - donoszę zorko uprzejmie - że jedna z forumowiczek doniosła, iż p. Edward potrzebowałby wózka dla rodzeństwa (podwójny - jedno dziecko za drugim). Kasia ogłosiła na forum, że odsprzeda tanio taki wózek - mnie udało się szybko zareagować i "zaklepałam" go dla Rafałka i Sary - Kasia dla pana Edwarda oddała go gratis. Potem przypomniało mi się, ze mds71 ma możliwość wysłania go z Warszawy- więc skontaktowałam obie dziewczyny. A teraz wózek jedzie do p. Edwarda. Kasiu, Gosiu - jeszcze raz dziękuję- dziękujemy! Rybkaisia Odpowiedz Link Zgłoś
mds71 Re: Wozek dla pana Edwarda 12.04.05, 16:08 Nie wiecie moze, dlaczego pan Edward nie odbiera telefonu? Od trzech dni probuje sie dodzwonic (przyznam, ze nie probowalam wieczorem) i nic... Zaraz kurier zabiera wozek, wiec chcialam poinformowac pana Edwarda, ze jutro bedzie mial przesylke. Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Wozek dla pana Edwarda 12.04.05, 20:12 Rybko! Bardzo się cieszę i bardzo dziękuję za serce. Jeśłi chodzi o tel. - najlepiej dzwonić chyba w okolicy 21.00, przynajmniej ja zawsze mam szczęście o tej porze do śpiącej Sary, Rafałka w łóżku i wolnego pana Edwarda. Odpowiedz Link Zgłoś
mds71 Re: Wozek dla pana Edwarda 12.04.05, 23:03 Wozek wyslany a mnie udalo sie dodzwonic do pana Edwarda. Prosil, aby Wam bardzo podziekowac Rybko i Kasiu, co przekazuje z przyjemnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Re: A co jeszcze? 13.04.05, 21:07 Gosiu - mds71- czy w rozmowie telefonicznej p.Edward wspomniał ci co jeszcze teraz na bieżąco potrzebuje? Albo którejś z Was Kochane Forumowiczki? We wtorek mój znajomy znowu będzie we Lwówku i zastanawiam się co przez niego posłać. Pieluchy, mleko, żywność? Pozdrawiam Rybka Odpowiedz Link Zgłoś
mds71 Re: A co jeszcze? 15.04.05, 11:51 Pan Edward mowil mi, ze w tej chwili potrzebuje pampersow. Niestety Rafalek choruje. teraz ma znow zapalenie ucha - ropa leci mu z ucha a laryngolog przyjmuje od poniedzialku. Ja niestety nie znam na to zadnych domowych sposobow... Odpowiedz Link Zgłoś