pletwa 27.07.05, 12:31 MOJA MAMA KUPIŁA TO MLECZKO ZUPEŁNIE NIEPOTRZEBNIE, BO MOJA NIUNIA NIE LUBI ŻADNYCH, TYLKO KASZKI. JEST ORYGINALNIE ZAPAKOWANE. ŻEBY NIE PRZESYŁAĆ NAJCHĘTNIEJ ODDAM JAKIEJŚ OPOLANCE. CHĘTNEJ PRZEŚLĘ NR TELEFONU NA MAILA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pletwa Re: ODDAM PUSZKĘ NAN 2-OPOLE 27.07.05, 15:47 AAAA, JESZCE MAM KILKA SŁOICZKÓW OBIADKOWYCH DLA 8-10-MIESIĘCZNEJ DZIDZI. SZKODA MI TO WSZYSTKO WYRZUCIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_31 Re: ODDAM PUSZKĘ NAN 2-OPOLE 27.07.05, 18:48 Witaj Też jestem z Opola. Znam rodzinę, w której w czerwcu urodziło się czwarte dziecko. Pracuje tylko ojciec dzieci na 1/2 etatu. Co prawda to jeszcze malec a starsze dzieci są w wieku od prawie 4 do 9 lat więc dla najmłodszego jeszcze się nie nadają (chyba, że termin ważnosi wynosi kilka miesięcy), a dla starszych już nie są niezbędne. Jeśli jednak nie znajdziesz nikogo, komu mogłabyś to podarować to chętnie podam Ci ich adres (mieszkają na Dambonia) i umówię Was jakoś. Pozdrawiam cieplutko. Basia Odpowiedz Link Zgłoś