amele 03.08.05, 21:24 oddam nie rozpieczętowaną puszkę - Marki, Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga7878 Re: bebilon pepti 2- oddam 03.08.05, 22:01 chętnie przyjmę, o ile zgodzisz się przesłać pocztą. pokryje koszt przesyłki pozdrawiamy aga i dzieciaczki Odpowiedz Link Zgłoś
amele Re: bebilon pepti 2- oddam 04.08.05, 08:49 nie ma problemu - podaj namiary - podaję mój adres mailowy ewa_musik@wp.pl pozdrawiam serdecznie ewa i amelka Odpowiedz Link Zgłoś
amele Re: bebilon pepti 2- oddam 04.08.05, 20:35 dziękuję za odzew - na taki post na forum niemowlę nie było chętnych a tu tak dużo osób - żałuję ze mam tylko jedną puszkę. przepraszam wszystkich którzy napisali na priv - ja tam nie zaglądałam bo sądziłam, że na forum się z kimś umówię - wybrałam już a było ciężko - osobę która jak myślę najbardziej tego mleczka potrzebuje i mieszka blisko więc przepraszam bardzo pozostałych zainteresowanych, wybaczcie mi to zamieszanie ale to pierwsza taka moja transakcja na forum pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę wszystkiego dobrego.... ewa i amelka Odpowiedz Link Zgłoś