diabla25 08.11.05, 17:10 Kto oglądał program i jakie sa wasze reakcje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_83 jestem wqrw.... 08.11.05, 17:13 tyle rzeczy odemnie dostala, ubranek wozek wanienke i jak sobie pomysle ze moje dziecko dzis jadlo chleb z maslem a ona to posprzedawala to mnie szlag trafia!!!!! Jak sie nacielam na marcelke ktorej wiele pomoglam, i myslalam ze wiecej to sie nie zdarzy tak sie grubo mylilam, ale jestem glupia bo nadal pomagam jak moge.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dwoda kulawe prawo 08.11.05, 17:19 jeśli nadal taka działalość będzie podciągana pod niska szkodliwość czynu to nie widzę zielonego światełka w tunelu i pewnie co jakiś czas bedą takie panie gościć na forum , smutne i wkurzające.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: Program Uwaga !!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 17:15 mam nadzieję że sprawa naszej vikiko potoczy sie podobnym torem najbardziej podoba mi się rekacja otoczenia bo tacy ludzie powinni być napiętnowani i cała okolica powinna o takich ludziach wiedzieć to tyle na gorąco...) Odpowiedz Link Zgłoś
diabla25 Re: Program Uwaga !!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 17:25 No po takim programie mysle, ze straci klientki . Ale powinnismy sie cieszyc, ze udalo sie wkoncu pokazac to w tv Wogole zadnej skruchy u niej nie bylo widac. Odpowiedz Link Zgłoś
mistres Re: Program Uwaga !!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 18:31 bardzo jej dobrze ale osmieszenie tylko czemu gębe zatkali krowie. Odpowiedz Link Zgłoś
sssiwa Re: Program Uwaga !!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 17:25 To jest obrzydliwe żerowanie na ludzkiej dobroci,przez takich jak ona ludzie potrzebujący NAPRAWDE pomocy ,jej nieotrzymają z braku zaufania.STRASZNE VIKIKO sprawe też powinni nagłośnić ,wtedy inni wyłudzacze może by sie wystraszyli,bo nasze prawo jest DO D...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
diabla25 oszuści 08.11.05, 17:29 Watpie w to, ze po takim czyms beda sie bac. Napewno sprawa przycichnie i jakas inna mama zrobi to samo. Szkoda, ze nie znam sprawy Vikiko . Dla mnie to jest swinstwo na duza skale. Powiem szczeze ze nawet sama boje sie teraz prosic o cokolwiek dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
kassienkak1 Re: Program Uwaga !!!!!!!!!!!!!! 19.11.05, 14:56 jak tak mozna sa ludzie co naprawde potrzebuja pomoc a przez taka jedna inni cierpia Odpowiedz Link Zgłoś
zuza51 Re: Program Uwaga !!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 17:21 Brak słów żerowanie na ludzkich uczuciach Odpowiedz Link Zgłoś
koniczynkak Re: Program Uwaga !!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 17:25 Dziewczyny na NOWORODKU tez nie śa zadowolone, wcale się nie dziwię Nie rozumiem jak można tak oszukiwać... przecież... nie no brak słów. Cieszę się, ze nie dałam się jej oszukać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qchara Re: Program Uwaga !!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 17:28 mam nadzieje ze bedzie szybko musiala zamknac sklep z powodu braku klientow. Szkoda tylko ze nie mogli pokazac jej twarzy jako ostrzezenia dla innych naciagaczek i oszustek bez sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Re: Program Uwaga !!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 17:27 Jestem w szoku.Jak teraz wierzyć ludziom? Co zrobić abyscie mi uwierzyli? Jak byc kogoś pewnym na sto procent! Nie znam odpowiedzi na te pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
brygida111 Re: Program Uwaga !!!!!!!!!!!!!! 08.11.05, 17:34 Dziewczyny skąd ta oszustka jest???? W życiu bym nie wpadła że tak mozna!!!! Prziecież nie jedna matka by dziekowała za pomoc. A ta w taki sposób .. Brak słów!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania19755 ? 08.11.05, 17:46 dziewczyny co było w tym programie,bo w pracy akurat jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 widziałam swojego nicka w programie:D 08.11.05, 17:48 a tak wogóle to włączyłam niestety na sama końcówkę Odpowiedz Link Zgłoś
rybulka Re: widziałam swojego nicka w programie:D 08.11.05, 18:09 uwaga.onet.pl/1258213,archiwum.html Odpowiedz Link Zgłoś
jasama3 strasznie długo się otwiera ale poczekam 08.11.05, 18:45 żeby zobaczyć cały materiał Odpowiedz Link Zgłoś
roxanna1336 Ja tez oglądałam:(( 08.11.05, 19:39 Smutne ( Powinnabyć surowo ukarana i powinnamieć cofnięte pozwolenie na prowadzenie sklepu. Mam nadzieję ,że po tym programie nikt już u mniej nic nie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: Program Uwaga !!!!!!!!!!!!!! 09.11.05, 09:59 dolaczam swoj glos oburzenia ,tym bardziej ,ze wysłałma jej kilka ciuszków i pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
joa261 Re: Program Uwaga !!!!!!!!!!!!!! 17.11.05, 22:02 Witam wszystkie e-mamusie . Czy któraś z Was ma może nagrany program UWAGA ( ten o którym jest tu mowa?). Chętnie bym go obejrzała...choćby po to by upewnić się ,czy mama której pomagałam to właśnie sławna EDZIA ? Pozdrówka dla wszystkich . Asia Odpowiedz Link Zgłoś