stokrotka_ma Re: PRZYJMĘ :) 11.11.05, 11:31 Przepraszam za szybko kliknełam.Przyjme lub odkupieza niewielkie pieniążki wkładki laktacyjne. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=30722150&a=30734684 Odpowiedz Link Zgłoś
sylraf Re: PRZYJMĘ :) 11.11.05, 11:40 nie mam niestety dla Ciebie wkładek, bo już sie podzieliłam swoimi (wielorazowymi), ale może udałoby Ci sie kupic wkładki wielorazowe. Ja kupiłam takie Aventu, drogie koszmarnie, bo 6 szt kosztuje ponad 30 zł, ale są chłonne, i co najważniejsze, wieczorem pierzesz, na rano masz suche o gotowe... Tylko prać trzeba Na dłuższą metę to oszczędność, ja tyle kasy wydałam przy nawałach na wkładki (miałam nawały pokarmu przez 5 m-cy, średnio co 3 tyg), że żałuję, że od początku ich nie kupiłam. Nietety, juz sie podzieliłam swoimi, więc Ci nie pomogę. Przepraszam, jesli troszkę nie na temat, mma nadzieje, że Cię to nie uraziło Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: PRZYJMĘ :) 11.11.05, 13:00 A ja polecam wkładki higieniczne - to też rozwiązanie, wkładki laktacyjne są drogie, natomiast wkładki higieniczne możesz kupić w markecie - tanie. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
dondon Re: PRZYJMĘ :) 12.11.05, 12:45 wkladki laktacyjne kupisz bardzo tanio w auchan (ich marka z raczka).Rowniez polecam ich staniki do karmienia. Odpowiedz Link Zgłoś