Dodaj do ulubionych

Oddam Niesprawny Magnetowid...

18.11.05, 13:43
Jakiś czas temu ogłaszałam ,że chcę oddać magnetowid za koszty przesyłki. magnetowid jest do reperacji, jesli jakis tata zna się na takich sprzętach , to napewno sobie poradzi , popsuło się cos w napedzie i kaseta nierówno idzie takimi szrpnięciami. Zglosiła się chetna osoba , ale odkąd napisałam ile kosztuje przesyłka nie odzywa się . Zalezy mi na czasie bo zapakowany magnetowid stoi na Poczcie i tylko dzieki grzeczności mojej znajomej czeka na własciciela . Koszty przesyłki sa duże bo az 27zł , dlatego ,że trzeba to nadać jako "Ostroznie"". Jesli ktoś jest zainteresowany moją propozycja prosze pisac na forum.
Obserwuj wątek
    • roxanna1336 Re: Oddam Niesprawny Magnetowid... 18.11.05, 14:58
      Zapomniałam o najwaznieszym mieszkam w Krasnymstawie , to niedaleko Lublinasmile
    • rapitus Re: Oddam Niesprawny Magnetowid... 18.11.05, 18:19
      nam sie też popsuł magnetowid i .wywaliliśmy do kosza, i spokój. smile the end.
      oczywiście żadnych aluzji w naszym poście do pani magnetowidu nie ma wink
      serdeczne pozdrowienia
      • mamaroksany do rapitus 18.11.05, 21:12
        a moze trzeba było ruszyć szarymi komórami i naprawić???
        po co od razu wyrzucać?? nie kapuję...
        no chyba że stać na nowy, to sory...
        • rapitus Re: do rapitus; i odbicie do mama roksany 19.11.05, 09:43
          cześć!!! wyszło na to że byliśmy zmuszeni , zwłaszcza po tym jak mechanik
          powiedział , że za 10 złotych to mu sie nawet nie opłaca robić, bo wyszło
          wcześniej , że na allegro to można już coś za 30 zł sprawnego
          dostać, .......... więc, pomimo wielu fajnych bajek oryginalnych nawet nas
          kasetach, .kupiliśmy na allegro....... ale odtwarzacz DVD, a kasety oddaliśmy
          potrzebującym. Obecnie jesteśmy na etapiekompletowania bajkoteki na płytkach. w
          sumie to cały ambaras wyszedł nam chyba na plus o tyle, że mieszkamy w malutkim
          mieszkaneczku i niewiele tu miejsca, za to płytki nie zajmuja miejsca
          prawie. smile

pozdrowienia

niespawne video chciał ktoś kupić na allegro, ale w opisie nie podane było że
          video jest skopane, więc w sumie nie zrobiliśmy ludka w konia ..i poleciało na
          wysypisko. może ktoś sobie znalazł, albo cośsmile
          • mamaroksany Re: do rapitus; i odbicie do mama roksany 19.11.05, 10:46
            hmmmm, cały czas zastanawia mnie ta sygnaturka
            pozdrawiam
            • rapitus Re: do rapitus; i odbicie do mama roksany 19.11.05, 21:59
              smile hm, hi hi - moze spróbuj sie domysleć? smile)

serdecznie pozdrawiamy
    • basia73 Re: Oddam Niesprawny Magnetowid... 18.11.05, 20:57
      Prosze napisać jakiej marki jest ten sprzęt , mój mąż jest bardzo
      zainteresowany. Męąz interesuje też czy jest to magnetowid czy odtwarzacz z
      możliwością nagrywania. Będę wdzięczna za odpowiedź.
      Pozdrawiam
      • roxanna1336 napiszę na priv. 19.11.05, 08:17

• basia73 Re: napiszę na priv. 19.11.05, 12:04
          roxanna1336 czekam na wiadomość, pozdrawiam
          • roxanna1336 oddane basia73:)) 19.11.05, 23:06

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka