Dodaj do ulubionych

Do przyjaciół Aqua 696

30.12.05, 17:25
Jak wiecie Ela jest teraz z Rodgerem na turnusie .Wiem, ze czasem ma
możliwośc zajrzenia na internet - przynajmniej tak mówiła przez
telefon.Myślę, ze brakuje Jej teraz na forum.Prawie codziennie udzielała rad,
wypowiadała sie w róznych kwestiach.To bardzo dzielna dziewczyna.Niesamowicie
oddana mama dla przecież tak bardzo chorego dziecka.Bedzie Jej miło , że
pamietamy o Niej i życzymy szczęśliwego powrotu do domku i do nas. Eluniu,
trzymaj sie cieplutko, odpoczywaj i niech ten turnus jak najwiecej pomoże
Rodgerowi.Jeśli Ktos myśli tak jak ja, to napiszcie do Eli chociaz słówko....
Obserwuj wątek
    • joannakrakow Re: Do przyjaciół Aqua 696 30.12.05, 17:30
      Nie znam aqua 696, ale zdążyłam zauważyć, że jest bardzo pomocną osobą tu na
      forum. Chylę czoła i dołączam się do pozdrowień.
      • babcia_marysia Re: Do przyjaciół Aqua 696 30.12.05, 17:35
        i od babci_marysi z wnukami duuuużo ciepłych słów i pozdrowień....wracajcie cało
        i zdrowo i na forum jak najszybciej,bo pytania czekają.....
        • jasama3 Re: Do przyjaciół Aqua 696 30.12.05, 17:55
          ja też jestem z Paulinką smile pozdrawiam cieplutko
          • cruella Re: Do przyjaciół Aqua 696 30.12.05, 18:05
            Elasmile))) Trzymam kciuki za udany turnus, piękną pogodę oraz spokojny powrótsmile)

Lampka noworocznego szampana za Wasze zdrowie!!
      • marteczka271 Re: Do przyjaciół Aqua 696 03.01.06, 22:05
        Ja oczywiscie zycze bardzo udanego turnusu ( w przeciwieństwie do mojego pobytu
        z dziećmi )
        Zdróweczka dla WAS !!
    • escribir Re: Do przyjaciół Aqua 696 30.12.05, 18:11
      No jasne że pamiętamy, tęsknimy i wypatrujemy wink
      • adria14 Re: Do przyjaciół Aqua 696 30.12.05, 19:06
        ja też 3mam kciuki zeby był udany wyjazdsmile))))))))))
        • niewierzewam Re: Do przyjaciół Aqua 696 30.12.05, 19:33
          mam nadzieję, że wyjazd będzie udany i coś nowego wniesie dla dziecka - ja też
          się wybieram za dwa tygodnie z moim chłopczykiem się rehabilitować smile
    • mamaroksany Re: Do przyjaciół Aqua 696 30.12.05, 21:07
      ja poznałam Elę i Ro osobiście smile) i całkowicie obraz, który miałam z jej postów
      pasował do realnego, dlatego wiem że nie śmiałaby was o nic prosić i wiem ze
      dostane za to po głowie jak wróci ale kurna chata dziewczyny, która miała
      wpłacić kawałek kasy na jej turnus a tego nie zrobiła???
      przyznać się bo ja będę gryzła, czekam na info na priv bo chciałabym zrobić
      zrzutkę ale nie wiem ila... Ela nie chce powiedzieć...
      przykre, ale prawdziwe
      • escribir Re: Do przyjaciół Aqua 696 30.12.05, 21:20
        Ja wiem kto, ale nie powiem ;-( Ojojoj! ;-(
        • anik35 Dostałam sms- a od Eli 30.12.05, 21:29
          Jutro przeczyta Wasze wpisy, bo będzie na necie.Dzisiaj pozdrawia Was "z
          zaśnieżonych Jadownik Mokrych otulonych śniegiem".Napisała, że Ro ma 6 zabiegów
          dziennie, jest zadowolony, znalazł sobie nawet sympatie- Gabrysie.Wariują na
          śniegu a jutro mają kulig.Nie zepsujmy tej radosci tym co napisała
          Mamaroksany.Agnieszko napisz mi o co chodzi, jak nie tu to na priv.Ja jestem
          nie w temacie, bo w okresie gdy była akcja: turnus dla Ro, ja miałam chore
          dzieci i nie wiedziałam co sie tu dzieje.
    • foretka Re: Do przyjaciół Aqua 696 30.12.05, 22:06
      Eluniu i Ro - wypoczywajcie, cieszcie sie sniegiem i wracajcie do nas
      usmiechnieci i zadowoleni, no i oczywiscie zdrowsismile)) Wszystkiego co naj w
      2006 Roku!!!

Moc buziakow ze Szczecina sla
      Kasia i Luliska

~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ...
      • tynaba Przyłączam się oczywiście do życzęń :-) 30.12.05, 23:33
        I ja oraz Iguś życzymy Tobie Elu i Ro zdrowia , zdrowia , zdrowia , zdrowia ,
        zdrowia i jeszcze raz wiele zdrowia. Trzymaj Sie Elcia i nieś ze sobą swój
        optymizm , którym zarażasz innych , mnie zarazłaś smile Pozdrawiam i mam
        nadzieję ,że wkrótce uda nam sie spotkać .
        • roxanna1336 Re: Przyłączam się oczywiście do życzęń :-) 30.12.05, 23:56
          nie znam Eli ,ale wiem jak wiele pomaga tu na forum smilemyślę ,że jest wspaniałym człowiekiem. Pozdrawiam Serdecznie .
          • takandrynka Re: Przyłączam się oczywiście do życzęń :-) 31.12.05, 01:15
            To ja tez dostane po glowie-iem ktora to z nas, ale to nie bylo celowe a raczej
            losowe, spowodowane choroba i szpitalami owej mamusi, baardzo uczynnej zawsze i
            spieszacej z pomoca.
            Sytuacja sie wyjasnila w czwartek ,pieniazki moga wplynac 2.01.2006 ale to za
            poznosad Jakbym od siebie przelala w czwartek i tak by nie zdazyly wplynac na
            konto.
            Ela musiala rozliczyc sie do konca roku. Proponowalam wplate dzisiaj
            bezposrednio w banku,gdzie jest to wlasciwe konto...ale Ela postanowila
            zrezygnowac ze swoich zabiegow-za co dostanie ode mnie po glowie jak wroci.
            Obiecuje!
            • anik35 Do takandrynki 31.12.05, 10:14
              Jeśli możesz przekonaj Ele.Wpłać te pieniądze jeśli możesz dzisiaj.My się
              złożymy i oddamy Ci.Narazie moge to zagwarantować w swoim imieniu i
              mamyroksany.Ale wiem, że napewno inni sie dorzucą.Ela nie jest okazem
              zdrowia.Musi mieć te zabiegi.
              • escribir Re: Do takandrynki 31.12.05, 12:19
                anik35 napisała:

> Jeśli możesz przekonaj Ele.Wpłać te pieniądze jeśli możesz dzisiaj.My się
                > złożymy i oddamy Ci.Narazie moge to zagwarantować w swoim imieniu i
                > mamyroksany.Ale wiem, że napewno inni sie dorzucą.Ela nie jest okazem
                > zdrowia.Musi mieć te zabiegi.

Ja za siebie też gwarantuję!!!! Jakby co to mówicie ile. Jak się podzielimy, to
                nawet tej kwoty nie odczujemy.
                • anik35 Nic już sie nie da zrobić 31.12.05, 16:20
                  Ela mi napisała, że już sprawa zamknieta, ma już odebraną fakturę.Napisała też,
                  że ma nauczke na przyszłość, bo zawsze trzeba mieć wiecej pieniedzy, bo ich
                  nadmiar zostanie najwyżej na następny turnus.A jak wiadomo Ela na takie turnusy
                  musi jeździć często.Czuje sie głupio, mam wrażenie, że jednak troche Ją
                  zawiodłyśmy.Gdyby było wiadomo wcześniej, że mama która obiecała wpłate jest w
                  szpitalu to byśmy przecież zebrały te pieniądze.Jestem wściekła, że tak sie
                  stało.
                  • takandrynka Re: Nic już sie nie da zrobić 01.01.06, 01:09
                    Anik, nie pisalam nic wiecej bo juz wiedzialam ze sprawa zamknieta. Szkoda.
                    Elunia mowila mi,ze sobie odbije to w czerwcu na kolejnym turnusie. Wiem co to
                    jest kiedy Ela ma migrene, wiem co to jest jak Ro zle sie czuje - i wiem, ze
                    Eluni nalezaly sie te zabiegi. Szkoda, ze rzewazylo o tym 50 zl. To w sumie nie
                    jest duza kwota jesli poszly na to wszystkie Eli zabiegi - niesprawiedliwe
                    cholera/

wszystkiego dobrego w nowym 2006 roku!!!!!
                    WLASNIE SKONCZYLISMY ;PUSZCZAC PETARDY - CALE 52 MIN STRZELANIA.
      • aqua696 Re: Do przyjaciół Aqua 696 03.01.06, 20:08
        Witam witam
        och usiadlam na chwile na sieci u w ksiegowosci dopuscila wyglodnialala a
        oczami z obledem Pani ksiagowa toz to odwyk zasieg komorek och to historia
        wczoraj rozmawialam z srodka ulicy na szczescie zadko cos jezdzi
        poczta to bajka niema znaczkow bo byl remanent, kart do komorek bo byl
        remanet do tego dopiszcie dzem, i sok -ale juz do przodu
        zabawa sylwestrowa byla przednia do 4 rano przed piata wykapani byliasmy w
        lozkach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka