cruella 16.01.06, 14:20 Oddam 26 tab. Singulair 5. Przeznaczony jest dla dzieci w wieku 6-14 lat. Odbiór najchętniej osobiście (Bielany), nie chciałabym dopłacać dodatkowo do przesyłki Oddam osobie "czynnej" na tym forum) Wiecie o co mi chodzi Cru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcia_marysia Re: Singulair 5 -oddam, W-wa 16.01.06, 14:29 cruello ...ja bardzo chętnie bo mój wnuk łyka codziennie te tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: Singulair 5 -oddam, W-wa 16.01.06, 14:30 cruello jeżeli chcesz to przyślę ci koperte ze znaczkiem,bo tak można wysłać blaszke tabletek Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: Singulair 5 -oddam, W-wa 16.01.06, 14:47 Babciu_marysi, Tobie wyślę bez problemu)) Pisałam o takich osobach, których nie znam zupełnie. Wyślij mi na priva adres, zajrzę jutro na pocztę. To jest dawka 6-14 lat, pamiętaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: Singulair 5 -oddam, W-wa 16.01.06, 14:56 pamiętam.......nasz Bartek ma 7 i pół roku i bierze te tabletki od ponad dwóch lat......dziękuję i wysyłam już adres Odpowiedz Link Zgłoś