jasama3 annamalgorzata25- dziękuje 12.05.06, 07:40 aniu dziękuję Ci serdecznie paczuszka doszła napisz mi na priva czy pieniążki też wpłynęły pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Chwojka, jeszcze raz dziękuje 13.05.06, 10:19 Jeszcze nie nacieszyłyśmy sie poprzednimi ubrankami, a już przyszła kolejna paczka.Bardzo Ci dziękuje Renatko.Ubranka piękne.I jest jeszcze coś o czym chce napisać.Twoje paczki są tak pięknie, starannie zapakowane, wszystko jest tak czyściutkie, że jestem bardzo wzruszona,bo każdy człowiek, nawet ten biedny chce być szanowany.Jesteś wspaniałą osobą i bardzo mi pomogłaś.Dziękuje.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
patii244 gogi25 15.05.06, 14:41 bardzo ale to bardzo ci dziekuje > wiesz za co < Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Roxanna1336 - jestem w szoku po tym co zrobiłaś 17.05.06, 23:37 Sama nie masz a podzieliłaś sie ze mną.Nie jestem w stanie ogarnąć moim rozumem , ze istnieją tacy ludzie jak Ty.Bardzo ale to bardzo Ci dziękuje.Jesteś bardzo Kochana.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
tweens Re: Zuzafonia 18.05.06, 11:17 dziekuję za prezent na nowe mieszkanko,radość dzieciaków(wiesz z czego)i odwiedziny. Odpowiedz Link Zgłoś
bmzygadlo Renet111 dziękuje bardzo:) 18.05.06, 21:42 ciuszki super wyjściowe, bardzo dziekuję Serdeczne pozdrowienia Basia Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Cruella- dziękuje bardzo. 19.05.06, 09:40 Dziękuje za piękne prezenty dla moich dzieci.Jest mi bardzo miło.To co wysłałaś to nie jest żaden upominek , to jest ogromne prezencicho.Jestem bardzo szczęśliwa.Napisałam na priv.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Martag 2 - dziękuje za wszystko 19.05.06, 09:43 Dziękuje za miłe maile, dziękuje za piękny serdeczny list, dziękuje za wielką pomoc jaką od Ciebie otrzymałam.Tak sie ciesze, ze poznałam kolejna wspaniała osobę.Napisałam na priv.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
dark_dream_lady Dziękuję za paczuszke od 3 ludzkich kocic:) 19.05.06, 19:30 Niestety mam problem z roszyfrowaniem forumowych nickow gdyz na przeslicznej fotce kotka moja Wika zostawila slady mokrych łapek i sliny wiec wszystko sie rozmazalo. W kazdym badz razie napewno te 3 wspaniale mamy beda wiedzialy o kogo chodzi Jestem bardzo wdziczna, paczuszka byla dla mnie duzym zaskoczeniem dziekuje z calego serca. Wikusia od czekoladki miala juz dziubek usmolony Pozdrawiam cieplo Iza Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: Dziękuję za paczuszke od 3 ludzkich kocic:) 22.05.06, 14:47 Ludzkie kocice nie są z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
patunia000 dziekuje **zuzafonia** 22.05.06, 10:14 serdecznie dziekuje pani za czapeczki dla synka. Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Mircuniu, dziękuje po raz setny 22.05.06, 22:50 Ja już nie znam takich słów by Ci podziękować.Dobrze wiesz co ja myślę o Tobie.Ja nie znałam dotąd Kogos takiego.Dziękuje.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
magda505 Podziękowania dla cioci Gosi z Poznania!!! 23.05.06, 15:17 Wielkie podziękowania dla cioci Gosi od Zuzi i Gracjanka. Odpowiedz Link Zgłoś
skyneti Dziękuje serdecznie mamipatryka 24.05.06, 08:38 Dziękuje serdecznie mamipatryka za jeżdzik i rowerek, który podarowała mojemu dziecku. Dziękuje bardzo i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Chwojka dziękuje 24.05.06, 14:08 Bardzo bardzo, bardzo Ci dziękuje za śliczna kurtkę dla Kubusia.Jesteśmy Ci bardzo wdzięczni.Pozdrawiam z Kielc i śle milion buziaczków.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
akia_k babciu_marysiu, oskarolina - paczuszki wysłane 24.05.06, 16:20 wprawdzie już pisałam do Was na priv, ale informacji nigdy za wiele ) mam nadzieję, że szczęśliwie dotrą ) Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_marysia Re: babciu_marysiu, oskarolina - paczuszki wysłan 28.05.06, 20:13 paczuszka doszła bardzo szybko,bo na drugi dzień....pięknie dziękujemy,a wrażenia opiszę na priv.1 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
aga-sara83 Gabrysiu z Zielonej Góry za majteczki dziękuje :-) 25.05.06, 18:52 Dziękuje za paczusie, dzisiaj dotarła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Martag2 - bardzo, bardzo, bardzo dziękuje 26.05.06, 17:56 Dziękuje za piękną paczke dla nas wszystkich.Nawet gdybym tu opisała co w niej było to i tak nikt by nie uwierzył, ze tyle można wysłac osobie której sie nie zna.Bardzo mnie wzruszyłas tym prezentem na dzień matki.Tylko Ty pamiętałaś.Mój mąz nie poinformował o tym święcie młodszych dzieci a starszy syn......zapomniał.Dziękuje Martusiu.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka212 podziekowania dla p.Lewandowskiej z Zielonki 26.05.06, 21:00 Dziekuje wam serdecznie Pani i Jagudce za piekne zabawki dla Kornelki.Jak je zobaczyla to oczka miala takie wielkie jak 5 zl. Jeszcze raz dziekuje kochani i pozdrawiam Anna K Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzewam hannelore Agnieszce dzięki za tablicę 27.05.06, 10:37 mały będzie się uczył literek Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Kto mi podarował punkty Koloniady? 27.05.06, 15:46 Dziękuje KOMUŚ Kochanemu z Warszawy za punkty.Mój Kuba zbiera , wysyła ile sie da i bardzo chce wygrać.Dziękuje z całego serca.Ale komu? Pozdrawiam z Kielc.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: Kto mi podarował punkty Koloniady? 28.05.06, 19:45 A ja wiem kto, ale nie powiem I nie jest to osoba z tego forum, ale podziękowania przekażę Odpowiedz Link Zgłoś
roxanna1336 Arwena_11Dziekuje :)) 29.05.06, 08:01 Dziekuje za śliczne ubrania dla Mojej corki , bardzo przydadza sie do szłoły ) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Arwena_11Dziekuje :)) 29.05.06, 11:06 Edytko nie ma sprawy, cieszę sie ze sie podobają. nIech się dobrze noszą. Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Re: Do Mircea 29.05.06, 13:41 Mircusia, daj sie przekupić, zdradź tajemnice, Kuba napisze kartke, podziękuje.No dawaj adres tej osoby na priv.Całuski Kociaro. Odpowiedz Link Zgłoś