zuzafonia 12.03.06, 19:59 Mam bardzo ładny, używany tylko trzy miesiące tornister firemy PASO.Rozmiar odpowiedni dla klas 1-3. Kształt klasyczny, tornistrowy. Błękitny dżins z wyhaftowanymi kredkami. Najchętniej bezpośrednio, w Poznaniu, lecz uparta nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lizka76 Re: Oddam tornister 12.03.06, 20:10 Witam.Mi by bardzo zależało,ale jestem z Opola.Ela Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: Oddam tornister 12.03.06, 21:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=38357429 Odpowiedz Link Zgłoś
ashka29 Re: Oddam tornister 12.03.06, 21:12 Wirtam Chętnie przyjme, bo córce właśnie sie rozpadł Jestem z Warszawy, pokryję oczywiście koszty przesyłki za pobraniem, poleconej.Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
zuzafonia Re: Oddam tornister 13.03.06, 12:09 Cześć, dziewczyny! Tornister postanowiłam oddać pierwszej zgłaszającej się, bo kurczę-felek czym się kierować, skoro wszystkie potrzebujecie? Aż żal,że nie mam więcej tego sprzętu...Jeśli tweens się nie odezwie, pójdzie do drugiej w kolejce.Ale mam prośbę, także do tweens -otóż moje konto "zuzafonia " bardzo nierówno działa, i dzisiaj np. nie ściąga żadnej poczty, choć wiem, że powinna tam być. Dlatego proszę, by pisać na adres: danusiaq@autograf.pl. Ps. Mam jeszcze jeden plecak-tornister po synu, lecz jest on w gorszym stanie - rok używania. Trzyma się i dziur nie ma, jednak ślady używania są widoczne. Granatowy w beżowe kotki i pieski, PASO. Jeśli mimo to któraś z was chce, wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś