Dodaj do ulubionych

rzeczy dla noworodka

23.05.06, 15:58
Witam
Poraz kolejny musze sie zwrocic do was o pomoc. Otoz moze zaczne od
poczatku... Moja bardzo dobra przyjaciolka jest w ciazy pochodzi z
bardzo ubogiej i wielodzietnej rodziny oraz patologicznej (alkoholickiej wiec
nie moze liczyc na ich pomoc )mieszka w starej ruderze bez ogrzewania i
cieplej wody ojciec dziecka jakies 2 tyg temu stwierdzil ze nie jest jeszcze
gotowy na dziecko i zostawil ja sama. Ula jest ogromnie dobrym czlowiekiem
jednak los nie jest dla niej zbyt laskawy. Moja przyjaciolka jest
osoba ogromnie uczciwa wiec jak tylko dowiedziala sie o ciazy powiedziala o
tym swojemu pracodawcy ( pracowala na czarno jako pokojowka) a ten
oczywiscie od razu ja zwolnil. Wiec rowniez nie moze liczyc na jakes
pieniazki z tytulu odprowadzanych skladek. Moja prosba do was - jezeli macie
cokolwiek dla niemowlaka to przyjme to z ogromna wdziecznoscia jestem w
stanie pokryc koszty przesylki lub odwdzieczyc sie jakims drobiazgiem.
Potrzebne jest doslownie wszystko, to nie jest tak ze przez pol roku nic nie
wiedziala o ciazy i nie starala sie przez ten czas ona poprostu nie mam
mozliwosci kupienia niczego. Malenstwo( prawdopodobnie dziewczynka) ma sie
urodzic w lipcu. Za wszelka okazana pomoc bede ogromnie wdzieczna. Jak
narazie udalo mi sie zdobyc kilka ciuszkow ale niestety to w rozmiarze od 78
lub 76 wzwyzsad
Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • azisia Re: rzeczy dla noworodka 23.05.06, 16:57
      a skad jestes?
      • gosia_kz Re: rzeczy dla noworodka 23.05.06, 23:44
        napisałam na priv
    • mamarobcia Re: rzeczy dla noworodka 23.05.06, 23:33
      Podaj mi adres na priv, postaram się coś poszukać po moim synku smile

Pozdrawiam,
      Marta
      • kasiulka821 jestem ze Swinoujscia 24.05.06, 08:26
        • gosia.kubicka Re: jestem ze Swinoujscia 24.05.06, 15:07
          Witaj mam sporo koszulek,kaftaników i wiele innych ciuszków chętnie oddam
          proszę o adres.
          • mircea na szczecińskim forum cie zbanowano.. 24.05.06, 15:21
            ale widzę, ze tutaj nadal udzielasz sie w najlepsze...
            • ajlii Re: na szczecińskim forum cie zbanowano.. 24.05.06, 15:33
              A z jakiego powodu był ban...???
            • kasiulka821 Re: na szczecińskim forum cie zbanowano.. 24.05.06, 15:35
              nie wiem o czy mowisz mircea tak samo udzielam sie na jednym forum jak i na
              drugim... nie moge napisac posta z prosba o pomoc? czy cos przeoczylam? czy mam
              jakis zakaz? czy o co chodzi bo nie rozumiem?
              • mircea Re: na szczecińskim forum cie zbanowano.. 24.05.06, 16:22
                To może spytamy Foretkę - ona jest moderatorką na tamtym forum, z jakiego powodu
                usunęła wszystkie Twoje posty z prośbą o pomoc i jakie były podstawy do tego?
                • isabelka20 Re: na szczecińskim forum cie zbanowano.. 24.05.06, 21:12
                  To moze zapytajcie Foretke zamiast rozpetywac kolejna afere tak naprawde o nic.
                  Kaski nikt nie zbanowal, a osoby ktore zaczely jej wytykac rozne niescislosci
                  same kiedys mialy podobne problemy, co do usuniecia postow, to podejrzewam ze
                  Kasia nie chciala zadym awantur i niewyjasnionych spraw na swoim forum. Zreszta
                  nie mnie to osadzac tak samo jak zreszta wam nic do tego. Niejedna osoba z tego
                  forum pisze te same posty na roznych forach z prosba o pomoc i nikt jej za to
                  kopa w d... nie daje, ale tu niektorzy tylko widze na to czekaja
                  • mircea Re: na szczecińskim forum cie zbanowano.. 24.05.06, 23:18
                    Iza - Foretka podjęła decyzję po przeanalizowaniu różnych wątków Kasiulki.
                    Była nawet na forum stosowna wypowiedź na ten temat.
                    Jeśli masz coś do powiedzenia na jej obronę - to mów proszę, natomiast mam
                    pytanie: jakie ja mam "nieścisłości"?? Bo również zaliczam sie do osób
                    "wytykających".
                    Zalicza się do nich także, o ile dobrze pamiętam, Gabi z tego forum i wiele
                    innych osób - był cały watek na szczecińskim forum poświęcony wątpliwościom
                    odnośnie uczciwości Kasiulki i dlatego zostały usuniete jej posty.
                    Co masz nam do zarzucenia?

Nie chodzi tu o dublowanie wątków na różnych forach, ale o wiarygodność Kasiulki
                    - mocno nadwyrężoną.

I pozwól, że to ja bedę decydowała, "co mi do tego", a nie Ty, ok?

• isabelka20 Re: na szczecińskim forum cie zbanowano.. 25.05.06, 08:32
                      Mircea nie chodzilo mie o Ciebie ale o osoby ze szczecinskiego forum, ktore
                      braly udzial w dyskusji na temat Kasi. Tak miedzy innymi chodzilo mi o Gabi (z
                      ktora tu rowniez kiedys byla dosyc spora afera i ktora tez w trudnym okresie
                      swojego zycia pisala o pomoc na roznych forach, nie zamierzam juz za bardzo
                      zaglebiac sie w tamta sprawe bo jest ona zakonczona i tyle).Co do Foretki to
                      wlasnie to napisalam ze w zwiazku z niejasnymi sytuacjami dotyczacymi Kasi
                      Foretka usunela jej posty. Co do samej osoby Kasi to nie bede jej bronic ale
                      nie bede rowniez na nia najezdzac, nie zrobila mi nic zlego a nie jestem z tych
                      co jada po kims dla samej satysfakcji. I mimo mego uszanowania dla Ciebie
                      Mirceo (bo w wielu sprawach jestes bewzgledna i to sie ceni) uwazam ze Ty
                      rowniez nie powinnas sie wypowiadac na temat Kasi bo nie Ty jej/jej kolezance
                      pomagasz ani nie Ty zostalas przez nia oszukana.
              • ajlii kasiulka821, mircea, foretka 25.05.06, 10:22
                Kasiulka 821 - proszę o ustosunkowanie się do zarzutów (może być na priv)

Mircea - proszę o wyjaśnienie nieścisłości dotyczących kasiulki 821, o których piszesz (może być na priv)

Foretka - proszę o Twoją opinię + fakty dotyczące kasiulki821 (może być na priv)

Pozostałe panie, które mają coś do dodania w tej sprawie - zapraszam na priv.
    • kms.aszli Re: rzeczy dla noworodka 25.05.06, 13:52
      Mam ciuszki dla niemowlaka, alenie są one w najlepszym stanie, ponieważ sama
      takiedostałam, więc nie widze problemu żeby je dalej przekazać potrzebującemu,
      jeżeli jesteście zainteresowni to proszę o adres. Kasia.
      • kasiulka821 do ajlii 26.05.06, 08:25
        Witajsmile
        Nie bede pisala na priv bo uwazam ze musze to wytlumaczyc na forum zeby wszyscy
        zaineresowani przeczytali. Od dluzszego czasu sa ataki na moja osobe nie wiem
        dlaczego nie oszukalam nie oklamala ani jednej osoby na tym forum zarowno
        otrzymuje od was pomoc jak i sama pomagam na miare moich mozliwosci nie wiem co
        jest tego przyczyna ale bardzo mi jest przykro z tego powodu mysle ze nastal
        najwyzszy czas zeby sie z wami pozegnac bo nie moge sobie pozwolic zeby ciagle
        ktos doszukiwal sie w moich postach klamstwa naciagania itd. Mircea przyczepila
        sie do mnie jak rzep nie wiem dlaczego i szczerze powiem nie interesuje mnie to
        bo mam wazniejsze problemy na glowie. W kazdym badz razie dziekuje wam za mile
        spedzony czas a Ty Mircea mam nadzieje ze jestes zadowolona bo hyba to chcilas
        osiagnac zreszta nie bede sie wypowiadala na Twoj temat bo nie warto...
        Zegnam bylo mi bardzo milo was poznac
    • iwona339 Re: rzeczy dla noworodka 31.05.06, 10:30
      mam troszke rzeczy dla maluszka 50-56 moj numer gg 2219403 to sie zgadamy jak
      sa jeszcze potrzebne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka