magda0 22.07.06, 11:55 resztki tapet zwyklych pokojowych i taii pasek jak do pokoju dla dziecka z misiami i jakies resztki farby bialej, warszawa, magda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lara82 Re: oddam tapety i farby 22.07.06, 13:45 ja bym była chętna na tapetę ,bo pokuj mojej córci jest w opłakanym stanie ,mogę liczyć na wysyłkę ,oczywiście pokryję koszt wysyłki Pozdrawiam ciepło-Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
lara82 Re: oddam tapety i farby 23.07.06, 21:22 czy to jeszcze aktualne??? proszę o jakąkolwiek odpowiedź tu albo na priw Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2213 Re: oddam tapety i farby 24.07.06, 08:37 jeśli byłoby to aktualne top ja bym prosiła o ten pasek do pokoju dziecięcego - a jaką ma długość ?Oczywiście zwrócę koszt przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś
magda0 Re: oddam tapety i farby 24.07.06, 23:23 aktualne ale nie piszecie na priv a ja nie zawsze sprawdzam forum poza tym oddam tylko osobie, ktora zglosi sie osobiscie w warszawie, sa to resztki nie wiem czy wystarczy np. paska na caly pokoj czy jedna sciane, mamy troje dzieci i nie mam czasu zeby robic wysylke, magda. Odpowiedz Link Zgłoś
magda0 Re: oddam tapety i farby 27.07.06, 07:25 do oddania jeszcze tapetyu i pluszaki Odpowiedz Link Zgłoś