kisia_68 31.08.06, 15:20 laurka2005 co z tymi ubraniami, do tej pory nieotrzymalam jeszcze wiadomosci, a napisalam na priv... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laurka2005 Re: laurka2005 odezwij sie, prosze 31.08.06, 16:18 Mam do oddania: - kurtka w kolorze złamana biel, z imitacji skórki, do pasa, na zamek, rozmiar duże 38, na stójce, młodziezowa, do odczyszczenia, - mini spódniczka z połyskliwego materiału, rozmiar 36 - 38, kolor miedż - brąz, - buty 38 młodzieżowe, sportowe, nie wiązane, wkładane, dziurki po bokach w kształcie pasów, - 2 pary białych spodni jeansowych lekko zwezanych ku dołowi, rozmiar 39, - bluza sportowa w kolorze szkolno - granatowym, zasówana na zamek, rozmiar 40, - bluzka bawełniana kremowa, sznureczki przy końcach rękawów, Carry, rozmiar 40, - czapka z daszkiem, granatowa, kremowe wykończenia. Oddam wszystko za wczesniejszy zwrot kosztów wysyłki. W granicach 10zł. Mieszkam we Wrocławiu. Jeśli jesteś zainteresowana - napisz maila. Fotek nie mam, brak cyfrówy. Pozdrawiam - czekam na informcaję. Odpowiedz Link Zgłoś
diament79 Re: laurka2005 odezwij sie, prosze 31.08.06, 20:06 Laurka! Pisałam do Ciebie w sprawie tej kicanki, mogłaś chociaż napisać że nieaktualne czy coś.......... Człowiek czeka i czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2005 do diament79 31.08.06, 21:04 Witaj! Przepraszam, że nie pisałam, ale sprawa się nie rozwinęła, ponieważ czekałam, aż ktoś z Wrocławia ją odbierze. Skoro jednak odbiór osobisty nie doszedł do skutku, sprężynę moge oddac Tobie - nie ma problemu. Prosiłabym Cię o zwrot kosztów wysyłki. Jeżeli ktoś coś oddaje na czym mi bardzo zależy, piszę o tym wyrażnie, czasem, gdy sprawa jest aż nadto rozciągnięta w czasie - zwyczajnie przypominam o sobie. Nie sądziłam, że ma to dla Ciebie takie znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka2005 diament79! 01.09.06, 09:30 Diament! Pisałam do Ciebie w sprawie wysyłki maila, mogłas chociarz napisać że nieaktualne czy coś.....Człowiek czeka i czeka... Odpowiedz Link Zgłoś