mama.kubusia Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 10.11.06, 10:28 przenoszę z poprzedniego wątku: Chętnie zostanę Mikołajem i zrobię prezencik, najlepiej chłopcu w wieku 2-4 lata, bo podobnego brzdąca posiadam, ale niekoniecznie. Czekam na przydział Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mama.kubusia zapomniałam o adresie 10.11.06, 10:31 agnieszkakwasniewska@wp.pl oczywiście mogę wysłać paczkę Odpowiedz Link Zgłoś
agnesx6 Zagłaszam się do dzieci od aga-sara83 10.11.06, 22:37 Witam, Chciałabym zgłosić moją Przyjaciółkę Anię, która zdeklarowała się do zakupu prezentów dla dwójki dzieci zgłoszonych przez "aga-sara83" - Agatki 5,5 l. i Krzyś 2 lata. Prośba o przesłanie wszelkich informacji na moje konto, a ja już przekażę dalej. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agnesx6 Re: Zagłaszam się do dzieci od aga-sara83 11.11.06, 09:13 Już uzupełniam jestem z Warszawy, moja Przyjaciółka z Żyrardowa. Odpowiedz Link Zgłoś
aammsstt Re: Zagłaszam się do dzieci od aga-sara83 11.11.06, 22:48 Zgłaszam chęć bycia Mikołajem. Jestem mamą 14 miesięcznej dziewczynki ale nie mam problemu aby nasz prezentowicz/ka był/a starszy/a - mam młodsze rodzeństwo. Jestem otwarta na wszelkie "nieobsadzone kandydatury". Mogę wysłać - nie ma problemu. Moje Dane: Aga/aammsstt, mieszkam w Bytomiu - na razie mogę obdarowac jedno dziecko myslę ewentualnie o dwojgu starszego rodzeństwa ale "potwierdzę" przy okazji potwierdzania kandydatur. Pozdraiwam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mada33 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 12.11.06, 14:49 Przygotuję 2 paczki dla dzieci w wieku przedszkolnym, Warszawa, mogę wysłać pocztą. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_asia Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 12.11.06, 21:42 Chętnie przygotuję paczkę (albo, jesli będzie trzeba, dwie) dla dziewczynki 0-3 latka, lub chłopca 0-9 lat: ubranka, słodycze, zabawki nowe lub używane, książeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
munay Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 13.11.06, 01:09 Chętnie przygotuję prezenty dla co najmniej dwójki dzieci. Jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniam1234 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 13.11.06, 22:22 Witam chciałabym sie zgłosić jako "mikołajka" . Jestem z Grudziądza i wyczytałam że poziomka212 też jest z Grudziądza więc jeżeli można chciałabym zrobić paczke dla jej córeczki. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
pati1133 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 14.11.06, 10:13 witam serdecznie zglaszam sie na mikolaja prosze o przydzial jednego maluszka wiek i plec bez znaczenia najlepiej z czestochowy ,ale moge tez wyslac prosze tez informacje o czym marzy maluszek-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natural.woman Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 14.11.06, 20:01 Zgłosiłam się już w poprzednim wątku, ale jeszcze potwierdzam swoją kandydaturę na "Mikołaja'. Na wątek trafiłam przypadkiem i nie znam forumowiczek, więc proszę o przydział 2 dzieci. Jak pisałam, wiek i płeć bez znaczenia. Trójmiasto lub cała Polska. Proszę o bliższe informacje na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mira59 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 15.11.06, 02:23 Witam! Chętnie będę "Mikołajkiem" dla chłopca do lat 8.Sama mam dwóch synów,więc chyba będę potrafiła trafić w oczekiwania,choć liczę na podpowiedz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monjar6 Zgłaszam się :)) 15.11.06, 10:33 Witam również proszę o przydział dziecka)Najlepiej chcłopca(0-3) bo sama mam synka,ale jak będzie problem to obojętne coś wymyślę )Jestem z Warszawy więc na terenie stolicy prezent dowiozę osobiście,jeżeli poza to Poczta ) pozdrawiam-Monika Odpowiedz Link Zgłoś
monjar6 Kontakt !! 15.11.06, 10:38 Aha poczta gazetowa coś szwankuję dlatego proszę o przysłanie info na moją skrzynkę:laki@jmdi.pl Dziękuję ) Odpowiedz Link Zgłoś
morgit Re: Kontakt !! 15.11.06, 19:54 I ja się zgłaszam! Bardzo chętnie zostanę Mikołajem dla: - córeczek Klary1985 i jasama3 - synów redudek - dla Asi od aurelii 57 mam edukacyjne pisma COGITO- na pewno się przydadza ) Chętnie obdaruję tez lubiącą czytać dziewczynkę w wieku ok.10 lat- ale to już proszę o wskazanie kandydatki Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Kontakt !! 15.11.06, 22:04 Napisałam na priv w sprawie prezentów dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
truskaffka1 zgłaszam się 15.11.06, 22:56 Witam Arweno pisałam do Ciebie na priv ale chyba nie dostałaś bo poczta coś nie działa jak należy więc zgłaszam tutaj: Chciałabym zrobić niespodzianki tym dzieciom - 3 dzieci lizki76 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=51295756&a=51307194 - 3 chłopców od babci_marysi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=51295756&a=51358229 jeżeli są już "zajęte" proszę o kontakt na priv w celu wyboru innych dzieciaczków Obecnie mieszkam we Władysławowie, ale wysłanie to nie problem. Pozdrawiam Hania mama Adrianny Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: zgłaszam się 15.11.06, 23:08 Witam, nic nie dostałam, jutro rano napiszę na priv do ciebie. Sprubuj może napisać na arwena_11@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_magda Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 16.11.06, 15:19 zgłaszam sę do; dzieci renaty starczewskiej z gorzowa wlkp ul armiipolskiej 22/7 kod 66-400 to lenckowski krystian lat 10 lubi gry samochody i ludziki plastikowe ,sandra lenckowska lat 6,5 lubi lalki branzoletki na reke spinki koraliki torebeczki dla dziewczynek ,i najmłodszy wiktorek lenckowski ma 2 miesiace a 8.12.2006 bedzie miał 3 miesiace talie malenstwo to chyba by mu sie przydały maskotki grajace grzechodki gryzaczki buteleczki ciuszki jakis "pajacyk" pozdrawiam i dziekuje znajdzcie dla tych dzieci sw mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 16.11.06, 23:28 Ja, jeśli tak można , "rezerwuję" synka tynaby1 - ona jest z Gdańska, poznałam ją osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
monikasz21 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 17.11.06, 14:54 Witam, Jestem mamą 10 m-cznego chłopca, chętnie zrobię paczkę dla maluszka, moze być w pdobonym wieku, może starsze. Pozdrawiam wszystkie mamy i czekam na wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
scalaczek Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 17.11.06, 15:12 dzień dobry, też chcę być Mikołajem; mam siedmiomiesięczną córkę, ale prezent mogę zrobić dziecku w każdym wieku. arweno, napisałam do Ciebie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 17.11.06, 20:06 Dobry wieczór!! W jakiej mniej więcej kwocie powiniemn byc prezent od Mikołaja? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 18.11.06, 13:22 Zajżyj do wątku z zasadami tam odpowiadziałam na podobne pytania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kassienkak1 :) 17.11.06, 21:31 ja chetnie zrobie prezent dla Corki Marioli co prawda sama nie mam za wiele : ( lecz mam na zbyciu ksiazki do nauki ktore Nam sie nie przydaja a jej na pewno oto dziewczyna ktorej moge zrobic prezent forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=51295756&a=51882132 prosze o adres z danymi gdzie mam wysłac paczke Moze jeszcze inna kobietka cos wysle bo moja paczuszka bedzie raczej symboliczna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
betif Re: :) 18.11.06, 10:30 Witam, moge wyslac Asi jakis ciuszek. Prosze tylko o rozmiar i preferencje kolorystyczne betif@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
unia78 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 17.11.06, 23:12 Poczytałam już troszkę na forum i wiem o co chodzi. "Poproszę" o jednego maluszka. Wiek 0-3. Płeć nie ma znaczenia. Najlepsze byłyby Gliwice/okolice Tarnowa, ale nie będzie problemu z wysłaniem paczki. Pozdrawiam - Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
aintha Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 18.11.06, 21:47 Chcielibyśmy zrobić paczuszkę mikołajową dla dwójki dzieciaków - najlepiej rodzeństwa, by móc wysłać wszystko w jednej paczce pocztą (miejsciwiść również nie gra roli). Wiek i płeć nie grają roli. Pozdrowionka ------------------------------ Nasza Fasolka Fasolkowo-Filmowo Odpowiedz Link Zgłoś
kreska7211 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 19.11.06, 22:26 Zgłaszam się, chciałabym zrobić prezent kilkorgu dzieciom, rodzeństeu na. sama jestem mamą przedszkolaczki i niemowlaka coś chętnie przygotujemy nowego i możemy dołożyć jakieś pluszaki,których mamy bardzo dużo, prosze o przydzielnie dzieci, ja jestem z koszlaina, ale oczywiście moge wysłąć paczkę, a o akcji dowiedziałam się na marcóweczkach2006 Odpowiedz Link Zgłoś
cota Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 20.11.06, 11:58 Lublin, gg942073 Odpowiedz Link Zgłoś
zitke Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 21.11.06, 10:02 Witam jestem chetna na bycie sw. mikolajem prosze o jakies namiary na meila Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia81 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 21.11.06, 14:05 dziewczyny ja tez zglaszam chec zostania sw.mikolajem.nie bede wybierac dla kogo bo to bez sensu.chetni epomoge jakiemus maluchowi lub rodzenstwu.w zwiazku ztym prosze o kontakt na maila gazetowego. pozdrawiam, kasia Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 21.11.06, 15:25 Zgłaszm się, proszę o "przydział" dziecka (dzieci). Jestem z Warszawy, ale mogę coś wysłać pozdrawiam c Odpowiedz Link Zgłoś
greta.w Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 22.11.06, 09:22 Przepraszam, ale wpisałam się nie w tym wątku co powinnam , ale "zgłaszam się na mikołaja, na jedno lub dwójkę dzieci jeśli to bedzie rodzeństwo, jestem z kutna, ale paczkę mogę wysłać, mam w domku maluszka 5-miesięcznego, więc jeśli dziecko będzie starsze wolałabym wiedziec co chciało by dostać" Odpowiedz Link Zgłoś
izka-kr krakow 22.11.06, 21:00 Cześć jesteśmy z Krakowa i chętnie przygotujemy paczuszkę dla chłopca lub malej dziewczynki z naszego miasta chcielibyśmy obdarować malucha wymarzonym prezentem i mogę przeznaczyć na to do 50zł lub podzielić się maskotkami i autkami mojego synka plus słodycze Odpowiedz Link Zgłoś
betif Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 24.11.06, 10:12 Rowniez zglaszam sie jako Mikolaj, najchetniej dla mniejszego dziecka (do roku)- mam fajna zabawke w bdb stanie - ale niekoniecznie. Poniewaz mieszkam za granica, miasto dzieciaczka nie gra roli i tak bede prezent wysylac. Pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
gb_29 Re: Zgłaszam sie na mikołaja 24.11.06, 11:24 Zgłosiłam sie tez w wątku akcja gwiazdka -co o tym myslicie - dopiero później zobaczyłam ten.Ponawiam zgłoszenie.Paczka dla jednego dziecka preferowana dziewczynka wiek około 2,5 roku moze mieć mniejsze rodzeństwo dziewczynke chetnie załączę ciuszki po mojej 5 m-cznej córce.Moge wysłać paczkę gdziekolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
eluszek ja też chcę zostac mikołajem :) 24.11.06, 20:37 bardzo proszę o przydzielenie mi dzieciaczka do obdarowania. Wiek i płeć dowolna. Jestem z Lublina, ale mogę wysłać paczkę. Proszę o maila na adres eluszka@gmail.com - nie używam gazetowej poczty - lub wiadomośc na gg 3962808. Odpowiedz Link Zgłoś
molonela Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 24.11.06, 22:53 Zgłaszam się do zrobienia paczki dla 1 dziecka (lub dwójki jeśli byłoby to rodzeństwo), płeć i wiek dowolne, wyślę pocztą na wskazany adres. Czy otrzymam wskazówki, czego potrzebuje dziecko? Jeśli nie - rozumiem, że mam improwizować biorąc pod uwagę wiek i płec dziecka Mój mail: molonela@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
basia231 WAŻNE- prosze o informacje 28.11.06, 14:05 Czy może któraś z Pań orientuje się, czy zgłaszanie ofert pomocy mikołajowej jest juz zakończone. Ponieważ napisałam tu na wątku, oraz na priw do kordynatorki całej akcji i nie mam odpowiedzi. Bo jeżeli akcja już zamknięta to poszukam gdzieś indziej potrzebujących dzieciaczków, ale nie chciała bym sie deklarować gdzie indziej zanim tu nie dostane odpowiedzi. Bardzo prosze o informacje. Pozdrawiam Basia basia231@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 Re: Tu wpisują się darczyńcy do akcji Gwiazdka 24.11.06, 23:45 Witam, też chciałabym wziąć udział w akcji. nie mam własnego dziecka, a bardzo o nim marzę, więc moze jakieś dziecko ucieszy się prezentem ode mnie? Proszę moderatorki o ,,podesłanie" komu mogłabym zrobić prezent. Odpowiedz Link Zgłoś