Dodaj do ulubionych

MAŁA UWAGA DO MARTYMAJKOWSKIEJ

IP: *.* 19.02.03, 22:21
Z całym szacunkiem dla Ciebie,dlaczego na KUPIĘ -dajesz ogłoszenie,iż kupisz formowe ubranka: poniżej to co w Twoim poście:KUPIĘ DRESIK CHŁPIĘCY NA 92\\\\98 I ADIDASKI NIKE.ADIDAS.CHETNE MAMY PROSZE O KONTAKT :MARTA.MAJ7@WP.PLI MAM NADZIEJĘ ZE BEDZIE TEZ ROZSĄDNA CENAA na ODDAM/PRZYJMĘ:bardzo prosze o pomoc moz zostal bez pracy ja tez nigdzi nie pracyje a synek wyrosł juz z wszystkiego wiec jesli mozecie to bardzo prosze o pomocJESTEM MAMĄ PIOTRUSIA 19 MIESIECZNEGO I NIE MA STAC MNIE NA KUPIENIE NOWEGO WOZKA TYPU LASKI WIEC JAK MACIE MAMY TAKI WOZEK I NIE JEST POTRZEBNY TO BARDZO CHETNIE GO PRZYJMĘI BARDZO DZIEKUJE Z GORY ZA DOBRE SERCE KONTAKT TO : MARTA.MAJ7@WP.PLTak jak na wstępie z całym szacunkiem dla Twojej osoby.Nie chciałam również Cię urazić.Jeżeli nie chcesz nie odpowiadaj.
Obserwuj wątek
    • Gość: martamajkowska CIESZE SIE ZE KTOS TO ZAUWAZYŁ IP: *.* 20.02.03, 09:58
      CIESZE SIE ZE KTOS ZAUWAZYŁ PONIEWAZ SYTUACJA JEST DWUZNACZNA NIE RAZIŁAS MNIE ALE JIUZ CI WYJASNIAM NA CZYM RZECZ POLEGA MAM KOLEZANKE KTORA TYDZIEN TEMY STRACIŁA PRACE I JEST ZAŁAMANA JA POMAGAM JEJ JAK TYLKO MOGĘ NIE JESTEM PODŁAM KAZDEMU CZASEM SIE NOGA POWINIĘ ALE POTRZEBUJE WOZKA A JA NIE MAM TYLKE PIENIEDZY ABY GO JEJ KUPIC CHOC BARDZO BYM CHCIAŁA WIEC [OMYSLAŁAM O WAS DROGIE MAMY A DAGMARA BO TAK MAM NA IMIĘ WOLAŁA ZACHOWAC ANONIMOWOSC I STĄD TA DZIWNA SYTUACJA POZARAWIAM PAPPA
      • Gość: Asik25 Re: CIESZE SIE ZE KTOS TO ZAUWAZYŁ IP: *.* 20.02.03, 10:16
        Ja tylko na momecik...bardzo nie lubię wszelkich prowokacji na edziecko. A jestem pewna, że tu jej nie ma. Wyczuwam szczerość w związku z tym życzę powodzenia. Ja niestety nie moge pomóc (jestem w pierwszej ciązy i nie mam nic na zbyciu) ale mam nadzieję, że ktos pomoże.Serdecznie pozdrawiam i życzę duzo dobrego dla mamy potrzebujacej, pragnacej pomóc i wszystkich mam które tę pomoc niosą.Asia z Gdyni
      • Gość: maria_rosa Re: CIESZE SIE ZE KTOS TO ZAUWAZYŁ IP: *.* 20.02.03, 11:51
        Tak jak wcześniej napisałam, nie chciałam Cię urazić Cieszę się przy okazji, iż nie odebrałaś żle mojego postu.Niestety wiele osób padło ofiarami oszustów, tutaj w sklepiku, stąd moja reakcja.Pozdrawiam serdecznie,maria rosaps: jeżeli naprawdę potrzebujesz pomocy napisz mi na priv.co najbardziej jest potrzebne dla dzidzi, bardzo chętnie pomogę.
      • Gość: Kasia_M Re: CIESZE SIE ZE KTOS TO ZAUWAZYŁ IP: *.* 20.02.03, 12:30
        a ja bardzo prosze w takich sytauacjach byc szczerym od początku - jeśli piszesz post w czyjejś intencji czy w imieniu nie swoim - opisz to, aby nie było takich podjerzeń jakie po 2 twoich postach się mogą narzucaćpoza tym ponawiam apel o to by nie pisać wielkimi literami ani postów ani tyułów tychze - ponieważ w internetowym języku oznacza to krzyczenie, głośne wyrażanie intensywnych emocjiKasia_M adminka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka