IP: *.* 03.03.03, 23:25
czy nie znalazłby się jakiś kocy do wózka albo coś z tych rzeczymąż wygotował nasz jedyny kocyk do wózka i zostałam bez niczego a dni jeszcze chłodnekaśka
Obserwuj wątek
    • Gość: żona Re: kocyk IP: *.* 03.03.03, 23:48
      Mogę ci pomóc tylko wyslij mi swój adres na priv.danka
    • Gość: kachacha Re: kocyk-do żony IP: *.* 06.03.03, 10:02
      napisałam na privanapisz proszę czy to jeszcze aktualne bardzo prosze bo na razie używam kołderki pod którą śpi ale to niezbyt higieniczne bo od butów się brudzikaśka
    • Gość: kachacha Re: kocyk-naprawdę potrzebny IP: *.* 07.03.03, 10:59
      drogie emamy proszę może gdzieś znajdzie się jakiś kocyk albo kołderka to kocyk którym malucha przykrywam w łożeczku wezmę do wózka na pewno potem gdy już z niego wyrośniemy przekaże dalejkaśka
      • Gość: ola..k Re: kocyk-naprawdę potrzebny IP: *.* 07.03.03, 12:25
        Kasiu ! u mnie na pewno znajdzie się jakiś kocyk , jeśli pytasz o zwyły niemowlęcy czyli taki mały , napisz na priv pozdrawiam serdecznie Ola
    • Gość: kachacha Re: kocyk-WŁAŚNIE DOSTAŁAM OD "ŻONY" BAAARDZO DZIĘKUJE IP: *.* 07.03.03, 15:51
      BAAAARDZO DZIĘKUJE BARDZO BARDZO BARDZOto nie kocyk to koooc jest śliczny właśnie odebrałam paczke jejku jak ja się ciesze jak mam się oddzwięczyć jest taki fajnyszkoda mi go do wozka Wojtula będzie pod nim spał a do wózka wezmę ten co teraz pod nim Śpi bo ten jest taki duży i taki fajnyojj kurcze są na tym świecie dobrzy ludzieola..k bardzo dziękuję za checi
      • Gość: żona Re: kocyk-WŁAŚNIE DOSTAŁAM OD "ŻONY" BAAARDZO DZIĘKUJE IP: *.* 07.03.03, 16:02
        Cieszę się, że kocyk ci się spododbał. A co do odwdzięczania się - jeżeli kiedys ktos będzie w potrzebie a ty bedziesz mogła pomóc, to zrób to. Jeszcze raz - bardzo się cieszę danka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka