Gość: kacprus
IP: *.*
22.03.03, 19:55
Szanowna Pani Adrianno!W odpowiedzi na Pani post chcialabym uprzejmie poinformowac Pania ze nie ma sie co dziwic tylko poprostu zainteresowac sie w troszke inny sposob niz pani to zrobila.Nie wiem skad przyszlo Pani do glowy to ze CHCIALAM kupic buciki bartki.Wydaje mi sie prosilam Kinge o kontakt i ze to pilne.Ciesze sie ze emamy sprawdzaja inne posty danego uzytkownika i ciesze sie ze jest taka mozliwosc i dobrze ze pani tez tak zrobila i prosze z gory o nieocenianie zbyt pochopnie.Po pierwsze:Ze wzgledu na fatalna nasza sytuacje, ktora sie juz niedlugo jeszcze pogorszy-w skrocie-nie mamy oboje z mezem wyplacanego wynagrodzenia od 14 miesiecy czyli 28 wyplat (ok.30tys.zl)to w dodatku w 99% bedzie ogloszona jednak upadlosc po 2 latach walki o przetrwanie wielkiej fabryki zatrudniajacej niegdys 800 osob.na pomoc rodziny nie ma co liczyc poza tesciowa ktora zarabia 800zl a ja mamy nie mam.Na utzymaniu mamy 2 letniego Kacperka a ja jestem obecnie w 6 m-cy ciazy-d.p 30 czerwca.Pomyslicie pewnie jacys nie normalni!!!W takiej sytuacji decyduja sie na 2 dziecko.otoz nie decydowalismy sie na 2 dziecko-poprostu tak wyszlo-i nawetnie pomyslalam przez 1 sek o tym ze mogloby go nie byc(nie napisze dosadnie o co chodzi bo nie przejdzie przez klawiature!!!bo juz mi sciska gardlo)A poza tym nawet Ty sam nie jestes pewien czlowieku czy jutro nie wstaniesz pokrecony z lozka wiec planowac se mozna i wycieczke na Hawaje.Jest jak jest i nic nie zmienie.jak sobie poplacze w nocy w poduszke to mi lepiej!Jedynym stalym zrodlem dochodu jest moja kawalerka ktora wynajmujemy za 200zl miesiecznie.Z gory zaznaczam ze nie mozemy jej sprzedac bo po smierci mojej mamy aby byla w pelni moja musialabym zaplacic podatek a ze nie mialam z czego zostal on umozony ale za to nie moge przez 5 lat jej sprzedac.A jesli chodzi o nieszczesne buciki to moze poprosze dziewczyne Kinge do ktorej napisalam zeby potwierdzila ze nie kupilam ich nawet za 20zl.A poprostu pomylilam rubryki i myslalam ze ma je do oddania co bylo by dla mnie zbawieniem bo Kac z bucikow ktore dostalam od Kasi Sobczyk poprostu wyrosl bo robia mu sie odciski!-zwiazane to bylo z tym iz w tym dniu przegladalam mase ogloszen bo poprostu ratuje siebie i rodzine jak moge.Zreszta kazda rozsadna mama ktora ma ostatnie pare groszy wie ze lepiej kupic dziecku jedzenie niz buty!Ajesli chodzi o mamy ktore stwierdzily ze jednak nie jestem w tak zlej sytuacji to powiem tylko tyle ze nie zycze nikomu takiej wlasnie czy podobnej sytuacji nawet przez 2 tyg.A jesli to malo to chyba niektorzy nie zdaja sobie sprawy jak mala jest Polska bo tu pozwole sobie przytoczyc Malgosie Lechowicz i Monike (ika).Monika mieszka blisko mnie a Malgosia wie co sie dzieje w fabryce i ze to prawda.Serdecznie wszystkich wierzacych i nie wierzacych pozdrawiam i obiecuje ze chyba nie napisze juz zadnego postu bo narazie spotykaja mnie z tego tutulu nieprzyjemnosci.Ale rozumiem sa tez inni ktorzy naciagaja i tzrba byc ostroznym...Joanna