Dodaj do ulubionych

termos do butelek

30.07.03, 14:57
termos do butelek przyjme - taki ktory pasuje do wszelkiego rodzaju i
wszystkich rozmiarow butelek... prosze pisac na baski@go2.pl
Obserwuj wątek
    • ice100 Re: termos do butelek 31.07.03, 10:30
      mam taki, chętnie oddam, powiedz tylko skąd jesteś, mam nadzieję że z
      wrocławia, ponieważ boję się wysyłać

pozdrawiam marta i oki
      • ja275 Re: termos do butelek 31.07.03, 19:16
        no niestety nie jestem z Wroclawia !!! Jestem z Warszawy - a czemu boisz sie
        wysylac ? Ja zakupilam podgrzewacz Avent od dziewczyny z Kielc i nie bylo
        problemu chyba chodzi o kwestie zaufania pozdrawiam
        • ice100 Re: termos do butelek 31.07.03, 19:53
          mój termosik nie nadaje się do butelek aventu, tylko na takie wąskie, jeśli
          jestes zainteresowana pisz rudamarta@wp.pl

pozdrawiam marta i oki

ps. tak, to kwestia zaufania, już raz zapłaciłam za przesyłkę w jedną i drugą
          stronę smile
          • odrien Re: termos do butelek 03.08.03, 22:02
            Nie rozumiem, chcesz kupic firmowe rzeczy, a nie stac Cie na kupno nowego
            terosika za 20 zl????
            • ja275 Re: termos do butelek 03.08.03, 22:54
              czy Ty wszystko musisz rozumiec a skad taka zlosc i dziwne osady kobieto
              opamietaj sie !!!! a wogole to o jakich firmowych rzeczach gadasz bo chyba Cie
              nie rozumiem ?
            • ja275 Re: termos do butelek 03.08.03, 22:56
              a wyobraz sobie ze moze mnie nie stac na kupno termosika za 20 zl zreszta nie
              widze potrzeby zeby sie przed Toba tlumaczyc . Zamiast snuc jakies podejrzenia
              popukalabys sie w glowe pare razy zanim kogos blednie ocenisz !!!! Czy
              wszystkie baby sa takie wredne ? Mam nadzieje ze nie !!!
              • odrien Re: termos do butelek 04.08.03, 08:30
                Badz konsekwentna w sowich wypowiedziach najpierw piszesz ze Cie nie stac, a
                pozniej ze owszem Cie stac. Skoro kupilas podgrzewacz Aventu i chcialas kupic
                fotelik samochodwy i posciel Glucka i wiele innych rzeczy... to gdzie Twoje
                sumienie? Co do cen w Warszawie to ten termosik kosztuje dokladnie 18 zl do
                wszystkich rodzajow butelek. Co do sprawdzania postow to chyba najlepsza metoda
                aby zweryfikowac kto tak naprawde jest potrzebujacy!
                • ja275 Re: termos do butelek 08.08.03, 18:26
                  prosze nie wciskac w usta slow ktore sie nie wypowiada lub nie wmiawiac komus
                  ze napisal cos jak czegos nie napisal. Pisalam o zaoszczedzaniu a nie o tym ze
                  mnie nie stac na to czy na tamto nie stac .... prosze uwazniej czytac !!!!!
                  RADZE !!!
                  Wiem z wypowiedzi innych forumianek ze nie tylko ja jestem podejrzana o jakies
                  dziwne nieuczciwosci - i dzieki takim kobietom jak Wy inne kobiety juz tutaj
                  nie zagladaja - nie wiem kto wam dal prawo do wyrazania tak beznadziejnych
                  opinii, uzurpujecie sobie prawo do pisania bzdur jakbyscie byly wlascicielkami
                  tych stron ... chore podejscie radze zaprzestac ...
                  Neta
                  • sojanka Re: termos do butelek 08.08.03, 19:39
                    ja275 napisała:

> prosze nie wciskac w usta slow ktore sie nie wypowiada lub nie wmiawiac komus
                    > ze napisal cos jak czegos nie napisal. Pisalam o zaoszczedzaniu a nie o tym
                    ze
                    > mnie nie stac na to czy na tamto nie stac .... prosze uwazniej czytac !!!!!
                    > RADZE !!!
                    > Wiem z wypowiedzi innych forumianek ze nie tylko ja jestem podejrzana o
                    jakies
                    > dziwne nieuczciwosci - i dzieki takim kobietom jak Wy inne kobiety juz tutaj
                    > nie zagladaja - nie wiem kto wam dal prawo do wyrazania tak beznadziejnych
                    > opinii, uzurpujecie sobie prawo do pisania bzdur jakbyscie byly
                    wlascicielkami
                    > tych stron ... chore podejscie radze zaprzestac ...
                    > Neta

Pytasz kto nam dał prawo? Otóż my same dajemy sobie prawo do rozporządzania
                    swoimi rzeczami!!!
                    To firum powstało po to, by pomagać dziewczynom w ciężkiej sytuacji materialnej
                    i takie mamy znalazły tu pomoc. Natomiast napewno nie jest to forum dla mam,
                    które chcą zaoszczędzić kosztem innych. Ani dla tych, które chcą kogoś oszukać.
                    A tu niestety do oszustw doszło.

Więc my, jako mamy, które oddają ubranka, wózki, zabawki itp. mamy prawo
                    dowiedzieć się komu pomagamy. Mamy prawo przejrzeć posty tej osoby, zobaczyć co
                    kupuje, co sprzedaje.
                    Spróbuj pójść do MOPS i powiedzieć, że chcesz pomocy, ale nie przedstawisz
                    swoich miesięcznych przychodów, ani nie wpuścisz do mieszkania pracownika
                    socjalnego. Myslisz, że wtedy Ci pomogą??? Bo ja myślę, że nie. Dlaczego zatem
                    mamy na forum mają być świętsze od samego papieża i każdemu bezgranicznie
                    ufać???

Twoje posty są coraz bardziej agresywne, coraz wiecej w nich furii... nie wiem
                    czy ktoś zareaguje na nie oddaniem termosika.

Na koniec pozwolę sobie na osobistą dygresję. Kiedy urodziłam mojego syna nie
                    przelewało mi się. Starałam się jednak sama wszystko zapewnić mojemu dziecku.
                    Kupowałam tak, by miał wszystko. Zamiast pościeli Gluck normalną pościel,
                    zamiast firmowych spodenek zwykłe. Dzięki temu moglam mu kupić dodatkowo np.
                    ochraniacz lub własnie termosik.
                    Dziwię się mamom, ktore najpierw szukają firmowych pościeli i innych firmowych
                    rzeczy, a potem proszą o taki drobiazg jak termosik!!!
                    • ja275 Re: termos do butelek 08.08.03, 22:15
                      ech ech szkoda slow naprawde .... skad mozesz wiedziec jaka jest u mnie
                      sytuacja materialna, sadzisz ze gdyby przelewalo mi sie i gdybym miala fure
                      kasy to bym tutaj wogole zajrzala - pomysl prosze !!!!
                      a to ze sie zloszcze to chyba normalne - drazni mnie takie podejscie kobiet jak
                      Twoje - rozumiem ze moze martwisz sie o inne kobiety - w czyje rece trafia
                      rozne rzeczy, ale dlaczego wypowiadasz sie w imieniu innych mam. Jestes ich
                      adwokatem czy jak ? nie chce sie juz dluzej stresowac bo w mym stanie to
                      niewskazanie ... mozesz podziekowac sobie i takim osobom jak Ty ze przez Ciebie
                      niektore osoby "boja sie zagladac" na te strone nawet jesli maja cos do
                      zaoferowania , do oddania innym mamom. Zbyt pochopnie wysuniete wnioski
                      naprawde moga kogos skrzywdzic - czemu o tym nie pomyslalas .... koncze te
                      dyskusje i wiecej juz na ten temat nie napisze .. dziwie sie tylko ze na innych
                      stronach do takich afer nie dochodzi i pewne rzeczy sa normalne a tutaj -
                      wszyscy sa nieuczciwi i robia cos dla wlasnych korzysci... jakas chora
                      podejrzliwosc i zero zaufania ... naprawde !!!!
                      • sojanka Re: termos do butelek 09.08.03, 00:52
                        Nie piszę w imieniu innych mam tylko w swoim.

Czy powinnam się bić w piersi, że niektóre mamy tu nie zaglądają? Może Twoim
                        zdaniem tak. Ale dzięki temu, że uważnie czytam posty, rozdałam rzeczy po swoim
                        dziecku osobom naprawdę potrzebującym, które nie oburzały się, że chcę się o
                        nich dowiedzieć jak najwięcej.

Przeczytaj na spokojnie Twoje posty. Wyobraź sobie, że jesteś mamą, która chce
                        oddać rzeczy po swoim dziecku. Oddałabyś komuś kto reaguje tak agresywnie jak
                        Ty i kto ma o wszystko pretensje? Bo ja nie.
                        • ja275 Re: termos do butelek 09.08.03, 11:13
                          a jak mam niby reagowac jak takie uwagi jak Twoje doprowadzaja mnie do szalu,
                          nie znosze kiedy ktos pomawia mnie o cos czego nie robie ... skad mozesz
                          wiedziec czy dana osoba jest naprawde potrzebujaca czy tylko udaje ... nie
                          wypowiadami sie juz w tej kwestii naprawde ...
                        • ja275 Re: termos do butelek 09.08.03, 11:14
                          dobrze ze jeszcze zdarzaja sie zyczliwi ludzie ktorzy nie sa tak podejrzliwi
                          jak Ty ...
                          • sojanka Re: termos do butelek 09.08.03, 12:13
                            Widzisz tak się składa, że nie uważam za osobę w potrzebie kogoś kto chce kupić
                            akcesoria BEBE COMFORT, GLUCK, ciuszki OLD NAVY itp.

I myślę, że żadna mama która przeczyta uwaznie Twoje posty nie uzna Cię za
                            osobę potrzebujacą...
                            • ja275 Re: termos do butelek 09.08.03, 19:35
                              ... ech ....
                • ja275 Re: termos do butelek 08.08.03, 18:27
                  aaa i jeszcze jedno co do mojego sumienia mam je naprawde w porzadku .... MATKO
                  TERESO !!!
            • ja275 Re: termos do butelek 03.08.03, 22:57
              chyba Ci sie nudzi !!! Siedzisz i czytasz cudze maile to nieladnie i
              niekulturalnie !!!
            • ja275 Re: termos do butelek 03.08.03, 23:02
              a wogole to wszystkie z nas tak dobrze znasz ze wiesz co ktora kupuje za ile
              albo czego potrzebuje a czego nie . Ja na Twoim miejscu nie osmielilabym sie
              czegos takiego napisac , nie interesuje mnie co ktos i dlaczego - kazdy ma
              swoje potrzeby i nie musi sie przed Toba tlumaczyc - a moze jestes wirtualnym
              jasnowidzem he he wink dobre !!!!
              • sojanka Re: termos do butelek 03.08.03, 23:17
                Nie rozumiem skad u osób proszących o pomoc taka agresja i no nie wiem jak to
                nazwać, może oburzenie???

Ostatnio na forum wydarzyła się pewna afera, po której wiele mam czuje pewien
                niesmak. W końcu nikt nie lubi być oszukiwany... Stąd pewnie większość mam
                zaczęła uważniej czytać posty mam, które proszą o pomoc.

Nie powinnaś się oburzać, że ktoś czyta Twoje posty, bo właśnie temu służy
                wyszukiwarka. Na innym podforum jesteś zainteresowana kupnem np. markowej
                pościeli, fotelika itp. Myślę, że są to dobra dosyć drogie, w tej sytuacji
                proszenie o termos (termos Canpola na wszystkie butelki kosztuje we Wrocławiu
                11 zł i to bynajmniej nie w najtańszej hurtowni, ale w dość drogim sklepie),
                wydaje się pewnie niektórym mamom, nietaktowne.

Forum zostało stworzone, by pomagać osobom najbardziej potrzebującym. I pewnie
                każda mama zanim odda rzeczy (za które najczęściej zapłaciła) zastanawia się
                czy trafią do osoby naprawdę potrzebujacej.
                • ja275 Re: termos do butelek 03.08.03, 23:39
                  bo mnie to denerwuje - takie osadzanie !!! Naprawde widze ze mozna spotkac sie
                  z ludzka niezyczliwoscia i latwym osadzaniem kogokolwiek chociaz sie tej osoby
                  na oczy wczesniej nie widzialo !!! a moze ta Pani co tak napisala ma cos na
                  sumieniu bo ja nie, k woli wyjasnienia napisze pare slow - ja nie potrzebuje
                  ubranek bo wiem,ze jesli chodzi o te kwestie sa kobiety bardziej potrzebujace
                  ode mnie. Ja na szczescie dostalam kilka ciuszkow po synku siostry mojego
                  meza ... i nie osmielam sie nawet prosic o cos takiego bo wiem ze ktos moze
                  bardziej potrzebowac ubranek ode mnie, jesli chodzi o termos - to masz
                  szczescie bo jak pewnie wiesz w Wawie zycie jest troche drozsze... a co do
                  fotelikow - tak kupie !!! jesli bedzie mi sie to naprawde oplacalo i za jakas
                  sensowna sume a nie za nie wiadomo jakie pieniadze... kazdy probuje na czyms
                  oszczedzic a mysle ze to normalne. Nie nabywam towaru by potem to sprzedac jak
                  moze robia to niektorzy, nie mialabym sumienia robic czegos takiego a to ze
                  chce troche zaoszczedzic, mysle ze to nie grzech i nie robie nic zlego ....
                • ja275 Re: termos do butelek 03.08.03, 23:40
                  aha no i nie podnosilabym tego do rangi agresji a raczej jest to zwykle
                  oburzenie i zdenerwowanie ...
                • ja275 Re: termos do butelek 03.08.03, 23:44
                  nie widze bym zrobila cos nietaktownego i nie czuje sie w niczym winna

Neta
                • ja275 Re: termos do butelek 03.08.03, 23:45
                  a o jakiejs aferze nic mi nie wiadomo - nie siedze tutaj nie wiadomo ile wiec
                  nie jestem w stanie wysledzic wszystko co dzieje sie na forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka