mamolka1 04.09.03, 22:08 moze ktos ma a nie potrzebuje kirzeselko do karmienia moje dzieciatko ma osiem miesiecy i zeby je nakarmic to chyba bede musiala zaczac przypinac ja do kaloryferakreci sie strasznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamolka1 Re: przyjme 12.09.03, 22:42 z Rybnika jesli masz takie ustrojstwo i jestes z okolic slaska to nie ma problemu bo moj maz duzo jezdzi(praca) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: przyjme 16.09.03, 07:49 Witaj, przepraszam, ze od razu nie odpisywalam, ale korzystam z maila tylko w pracy. Moge oddac Ci krzeselko, ale takie "starego typu". Siedzenie nie jest wyscielane, ale mozna podlozyc maluchowi np. jaska. Ja go odkupilam jako drugie - do mojej mamy, bo tam moja corka jest kiedy ja jestem w pracy. Niestety nie chciala w nim siedziec. Mozna go tez przestawic na krzeselko ze stoliczkiem z przodu. Jest koloru granatowego. Jesli bedziesz zainteresowana napisz Gabriela.Sleczek@dhl.com Jestem z Bedzina. Pozdrawiam Gabi Odpowiedz Link Zgłoś