maria_rosa 19.09.03, 09:46 Słuchajcie, założyłam Wam nowy wątek ( na czas określony ))). Nie zaśmiecajcie forum,tuaj w tym wątku piszcie co Was boli w sprawie Aty.... I bez wzajemnego obrażanie się, bowiem będę ciąć..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola-zet Re: Ata....:(((((( 19.09.03, 14:03 Maria-Rosa, Mogłabyś ustosunkować się jakoś do pojawiającej się często ze strony zainteresowanych mam propozycji dotyczącej zablokowania znanego nam nr-u IP, tak, żeby ta osoba nie mogła się już więcej logować na forum pod różnymi nickami i dalej nas oszukiwać ? Uniknęlibyśmy w ten sposób kolejnych rozczarowań i gorzkich słów. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Ata....:(((((( 19.09.03, 14:09 Czynię to))))cały czas.Z pewnością będą rezultaty. pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
xena_music Re: Ata....:(((((( 19.09.03, 19:57 dzięki w imieniu swoim i innych mam majacych taki a nie inny stosunek do tej sprawy. Jeszcze raz dzieki!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: Ata....:(((((( 22.09.03, 09:21 Agusa70 i alena1 to też Ata- niestety sojanka słusznie była podejrzliwa. Zerknijcie na post od moderatora w dziale sprzedam- ostrzeżenie dla nas pozdrawiam- Aurelia Odpowiedz Link Zgłoś
jola-zet Re: Ata....:(((((( 22.09.03, 14:30 No to niezłe z niej ziółko, co ? A ciekawe czy ta osoba, co tak wszystkich opluwała - z nickiem na "m" - prawdziwa czy fałszywa ? Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: do Jola-zet 23.09.03, 11:04 Wrzuciłam ten nick na m... w wyszukiwarkę i wyskoczyło mi kilka postów na innych forach, wskazujących na autentyczność tej pani... Tylko zastanawiająca jest jej postawa - te okropne ataki na wszystkich próbujących dotrzeć do prawdy... Choć potem zmiekła i... zniknęła... Hmmmmmm...... Odpowiedz Link Zgłoś
jola-zet Re: do Jola-zet 23.09.03, 12:22 A co za nią przemawiało ? Bo ja bylabym skłonna przychylić się do opinii naszej moderatorki, że ona też była "lewa"...... Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: do Jola-zet 23.09.03, 12:45 Jakies konkretne info, o dziecku itd... Co oczywiście nie wyklucza, że mogła być "podstawiona" Tylko proszę mnie o nic nie oskarżać )) Odpowiedz Link Zgłoś
jola-zet Re: do Jola-zet 23.09.03, 13:00 )) nie będę oskarżać; myślę, że na dobre pozbyliśmy się jej tutaj Odpowiedz Link Zgłoś