Dodaj do ulubionych

Przestroga dla wszystkich!!!!!!!!!PRZECZYTAJCIE

24.10.03, 21:26
Jest mi strasznie przykro,ale w sumie z własnej głupoty.Dziewczyna z którą
zamieniłam się ciuszkami nie otrzymała odemnie paczki,a wysłałam ją jako
zwykły list priorytetowy.Posępiłam się i teraz żałuję.Nasza kochana POCZTA
POLSKA niestety ale kradnie!!!!!Tym bardziej jest mi przykro iż ta osoba
ostatnio miała przykre doświadczenie z przesyłką.Ostrzegam Was przed
wysyłaniem paczki bez potwierdzenia!!!!No cóż mam tylko nadzieję że jeszcze w
poniedziałek dojdzie a jak nie to i tak nic nie wskuram bo nie mam
potwierdzenia.NIESTETY!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • agat24 Re: Przestroga dla wszystkich!!!!!!!!!PRZECZYTAJC 24.10.03, 21:43
      Niestety tez mialam taka sytuacjesad wyslalam sukienke listem, potem bylo mi
      cholernie glupio bo nie chcialam zeby mnie o nieuczciwosc posadzono, oddalam
      oczywiscie pieniazki i mam kare na przyszlosc- nic wiecej listem nie wysylam-
      teraz tylko paczka!
    • pepka Re: Przestroga dla wszystkich!!!!!!!!!PRZECZYTAJC 25.10.03, 13:29
      CZEŚĆ! MOŻE TO NIE MA NIC WSPÓŁNEGO Z UBRANKAMI ALE Z PRZESYŁKĄ PRIORETYTOWĄ. W
      CZASIE WAKACJI LETNICH W ZESZŁTM ROKU WYSYŁAŁAM CÓRCE NA OBÓZ GRZEBIEŃ.
      ZAPŁACIŁAM DODATKOWĄ OPŁATĘ, BO PRZESYŁKA BYŁA CIĘŻSZA. DZIECKO CZEKAŁO NA
      LIST, NAKLEJKI DO PAMIĘTNIKA I GRZEBIEŃ I JAK SIĘ DOMYŚLACIE NIC Z TEGO. NA
      POCZCIE PRZED WYSŁANIE PYTAŁAM SIĘ CO LEPIEJ POLECONY CZ PRIORYTET. ALE NUMER
      CO NIE!!
      • edytek1 Re: Przestroga dla wszystkich!!!!!!!!!PRZECZYTAJC 26.10.03, 01:08
        Ja mialam podobne doświadczenia z priorytetami . Moi rodzce nie dostali
        obiecanych zdjęć buuuuuuuuuuu.
        • maria_rosa Re: Przestroga dla wszystkich!!!!!!!!!PRZECZYTAJC 28.10.03, 15:25
          Mnie nie zdażyło się to nigdy ( jeszcze ). Ale nie bardzo rozumiem jak można
          paczkę wysłać priorytetem?Ja często wysyłam paczki w całą Polskę ale nikt mi
          nigdy tego nie proponował.List, to rozumiem ale paczkę.I ewentualnie od kiedy
          to zostało wprowadzone???

pozdrawiam,
          • daga30 Można wysłać priorytetem list i paczkę 29.10.03, 08:59
            Można od tego samego momentu co list wysłać priorytetem paczkę.Na mojej poczcie
            pani zawsze pyta czy nie chcę żeby szybciej doszła.Kosztuje to 1zł więcej.
            Pozdrawiam
          • lili111 Re: Przestroga dla wszystkich!!!!!!!!!PRZECZYTAJC 29.10.03, 09:06
            Maria Rosa, usługa priorytetowa na paczki została wprowadzona w niedługim
            czasie po tym co na list. Kosztuje złotówke więcej.
            Mnie też zdażyło się że mąż wysłał mi list prirytetem poleconym. Niestety
            nigdy do mnie nie doszedł, ale dzięki potwierdzeniu nadania dostaliśmy
            odszkodowanie.
            • karina17 Re: Przestroga dla wszystkich!!!!!!!!!PRZECZYTAJC 29.10.03, 19:23
              Cóż chciałam powiedzieć że list priorytetowy nie zawsze dochodzi szybciej!!!
              Wysyłalismy kartę urodzinową z wakacji właśnie priorytetem i doszła jak jóż z
              nich wróciliśmy tzn. 1 tydz. po! Wśród moich znajomych takie coś to 50 %
              przypadków wysyłki prirytetowej - co oni z nimi robią!?
              A wszystko co wysyłam a ma jakąkolwiek wartość (oprócz listów) ZAWSZW posyłam
              paczką, wysyłałam tak nawet ludzią notatki ze studiów!

Karina mama Pauli
              • aga173 Re: Przestroga dla wszystkich!!!!!!!!!PRZECZYTAJC 29.10.03, 21:46
                Dzięki dziewczyny ja się juz nawet nie łudzę że wogóle dojdzie ale MAM
                NAUCZKĘ!!!!!!!!!!!!
                • aga173 Re: A JEDNAK DOSZŁA PO 3 TYGODNIACH 03.11.03, 22:37
                  Ufff , ale fajnie (fajny priorytet coo??????)

• karina17 Re: A JEDNAK DOSZŁA PO 3 TYGODNIACH 04.11.03, 09:19
                    Ano fajny smile)
                    Ale trzeba się cieszyć że nasza kochana poczta w końcu dostarczyła przesyłkę !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka