Dodaj do ulubionych

Mamy z Gdyni Witomina

03.02.04, 21:44
Cześć, mieszkam na Witominie od niedawna i w sumie nie mam tu wielu
znajomych. Mam prawie rocznego synka i w lipcu urodzi nam sie drugie
maleństwo. Czekam na jakieś mamy, które chciałyby się czasami spotkać w
piaskownicy... smile)))). Pozdrawiam Aga GG 1147903
Obserwuj wątek
    • amatylda Re: Mamy z Gdyni Witomina 04.02.04, 21:39
      Cześć, ja co prawda mamą jeszcze nie jestem ale będę lada co. Termin mam na
      10.02 i chociaż nic na razie się nie dzieje i pewnie przenoszę to jednak
      przeciez w końcu to nastąpi wink Mieszkam prawie całe życie na Witomionie -
      najpierw na Leśniczówce a od ponad dwóch lat "na swoim" Witomino - Radiostacja.
      Chętnie poznam mamy Witominianki. Wśród moich koleżanek ze szkoły tez kilka tu
      jeszcze mieszka więc myślę, że to fajny pomysł wszystkie się skrzyknąć.
      Do zobaczenia - Ania
      Mój nr GG to: 6029500
      • mycha79 Re: Mamy z Gdyni Witomina 21.05.04, 15:37
        Podciagam wątek. Od grudnia mieszkam na Witominie w Witawie. Staramy sie o
        dzidzie, ale bardzo chetnie poznam wszystkie mamusie i przyszle mamusie z tego
        jednego z najpiekniejszych zakątków Gdynismile))
    • ruszek Re: Mamy z Gdyni Witomina 22.05.04, 20:52
      Witam,
      Co jakiś czas pojawiają się posty e-mam, które chcą się zapoznać i przeważnie
      na tym się kończy. Od czasu do czasu spotykamy się w zaznajomionym już gronie,
      nazwijmy gdynianek smile, ale nowe osoby jakoś nie maja odwagi do nas dołączyć.

Ja jestem mamą trzyletniego Patryka, mieszkam na Narcyzowej, nie pracuję i
      chętnie spotkam się na spacerku, w piaskownicy, placu zabaw itp. smile

Pozdrawiam

Kasia gg 3375713
      • amatylda Re: Mamy z Gdyni Witomina 22.05.04, 22:42
        hej, My z Agatą - założycielką wątku (hahah brzmi dumnie wink spotykamy się juz
        od pewnego czasu. Spotykamy sie też z różnymi innymi mamami. Ale może fajnie
        byłoby zrobic jakies "większe spotkanko, co? Notabene mieszkam równiez na
        Narcyzowej!
        Pozdrawiam i czekam na odzew co z tym spotkaniem to ustalimy jakąś datę i
        godzinę, wspólny punkt (my najczęściej wybieramy pod "Matką Ziemią" wink)czyli
        pomnikiem koło szkoły nr 12)
        Ania Matylda (z Oskarkiem 102dni wink))
    • maura27 Re: Mamy z Gdyni Witomina 25.05.04, 14:32
      witajcie,
      ja rowniez mieszkam cale zycie na witomienie. No moze nie do konca. Od 4 lat
      wraz z mezem mieszkam na plycie redlowskiej ale i tak wiekszosc czasu spedzam u
      rodzicow na Słonecznej. Co prawda pracuje ale naprawde chcetnie sie spotkam i
      pogadam. Moj synus ma 8 miesiecy.
      pozdrawiam,
      aga
    • apblok Re: Mamy z Gdyni Witomina 26.05.04, 19:51
      Witajcie Kobietki,
      Tu ja "zalozycielka" posta (hahaha), jak to Ania ladnie ujela. JA czesciej
      siedze na GG niz na forum, wiec chetniej tam pogadam, a tak poza tym to mysle,
      ze nie ma co marnowac czasu na pisanie tylko trzeba sie jakos umowic i spotkac.
      Zawsze jest milej "na zywca" smile)))) (haha). Do milego. Pozdrowionka. Agata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka