tatiana4 16.09.04, 13:10 Dziewczyny, która zna dr Raszczyka. Czy prowadzi i JAK prowadzi ciąże tzw. dużego ryzyka? Bardzo prosze, odezwijcie się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milena_w Re: dr Raszczyk 17.09.04, 07:14 pisałam o nim tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11322808&a=11972715 moja ciąża była zagrożona przez 3 pierwsze miesiące (duphaston) dał nr komórki 9zresztą chyba zawsze daje), częste i długie wizyty, odpowie o co tylko zapytasz i nie narzuca swojej woli, rozmawia nie tylko o sprawach ginekologicznych ale zupełnie innych związanych z ciążą np. ze mną o porodzie rodzinnym, co robić żeby się dobrze czuć w ciąży. raz gdy byłam na wizycie, przeprosił że musi zadzwonić i wiesz gdzie zadzwonił do szpitala na Klinicznej dowiedzieć się czy jego pacjentka (trudna ciąża- bardzo duże dziecko, kolejny poród) już urodziła i czy wszystko w porządku i ją też poprosił do telefonu. byłam w szoku. naprawdę czujesz że on jest dla ciebie-lekarz z powołania Odpowiedz Link Zgłoś
olkamaz Re: dr Raszczyk 22.09.04, 02:35 możesz być spokojna to bardzo dobry lekarz i naprawdę z powołania!!!!!!!! uratował moje dziecko kilka lat temu, jestem Mu bardzo WDZIĘCZNA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś