Dodaj do ulubionych

do mam z Dąbrówki (Nutramigen)

21.04.06, 11:40
czy może któraś z was potrzebuje mleko Nutramigen, bo ja je odstawiłam swoim
dzieciom i mogę je oddać (mam 2 nowe puszki) Odbiór tylko osobisty dlatego
piszę do mam z mojej okolicy. Czekam na odpowiedź
Obserwuj wątek
    • agula82 Re: do mam z Dąbrówki (Nutramigen) 21.04.06, 16:15
      ja nie jestem z dabrowki,ale kolezanka tam pracuje w gabinecie kosmetycznym i
      ew.moglaby odebrac.nawet ja z wrzeszcza bym sie pofatygowala.natrazie zaczynamy
      wprowadzac mleka modyfikowane(syn ma rok) ale cos czuje,ze skonczy sie na
      mieszance mlekozastepczej,bo skaza sie nasila.niestey jeszcze nie bylam tego
      konsultowac u pediatry.jednak mysle ze skonczy sie na bebilonie pepti albo na
      nutramigenie.powiedz ile chcialabys za te puszki(rozumim,ze sa
      nienaruszonesmile?/pozdrawiam/aga
      • justa1978 Re: do mam z Dąbrówki (Nutramigen) 21.04.06, 17:08
        ja nic za nie nie chce bo i tak stoja bez sensu a ktos moze je zuzyc, czy ty
        wiesz jak to mleko smierdzi, obawiam sie ze twoj maly po innym mleku po postu
        tego nie bedzie chcial pic, moje blizniaki tez maja jakies uczulenia ale
        dostaly je wlasnie wtedy jak jadly nutramigen wiec cos jest nie tak, teraz daje
        zwykly bebilon 2 i jest nawet lepiej a u chlopca wszystko zeszlo, poradz sie
        najlpierw lekarza. jak cos to oczywiscie sie odezwij.
        • agula82 Re: do mam z Dąbrówki (Nutramigen) 21.04.06, 17:51
          slyszalam,ze jest paskudne.odstawiamy od cycka dopiero od kilku dni,bo wik po
          prostu juz nie chce ciagnacsad.i jak do tej pory probowal tylko jesc kaszke na
          mleku ha(gorzekie,ale niezle mu szlo)wiec mysle,ze moze nie bedzie tak zlesmile.do
          pediatry niestety ide dopiero na 18majasad.wiec mysle,ze zaryzykuje.jak nie
          wyjdzie najwyzej meza naszprycuje nim,a on jest wszystkozernysmileprzeslij mi adres
          na poczte,a mysle,ze jutro bym podjechala.jeszcze w aptece sie poradze najwyzej
          /pozdrawiam/aga
          • justa1978 Re: do mam z Dąbrówki (Nutramigen) 21.04.06, 18:37
            ok ale wiesz ze jak cos to na recepte jest polowe taniej , to tak na przyszlosc
            gdybys sie zdecydowala,
            justyna@euro-trend.pl
          • agula82 Re: do mam z Dąbrówki (Nutramigen) 21.04.06, 18:47
            chodzilo mi ,abys wyslala mi na moja poczte,na adres mailowy agula82@gazeta.pl
            swoj adres zamieszkania,bo inaczej moge miec pewne trudnosci z dotarciem do
            ciebie smile.chyba,ze wolisz to mozemy na dabrowce gdzies sie spotkac./aga
    • agula82 Re: do mam z Dąbrówki (Nutramigen) 21.04.06, 18:53
      acha i jeszcze napisz o ktorej godzinie mozna przyjechac.jesli masz gg to mozemy
      sie jakos umowic.podaje ci gg mojego meza(233676 caly czas jestem dostepna tylko
      niewidoczna)/aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka