justa1978 21.04.06, 11:40 czy może któraś z was potrzebuje mleko Nutramigen, bo ja je odstawiłam swoim dzieciom i mogę je oddać (mam 2 nowe puszki) Odbiór tylko osobisty dlatego piszę do mam z mojej okolicy. Czekam na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agula82 Re: do mam z Dąbrówki (Nutramigen) 21.04.06, 16:15 ja nie jestem z dabrowki,ale kolezanka tam pracuje w gabinecie kosmetycznym i ew.moglaby odebrac.nawet ja z wrzeszcza bym sie pofatygowala.natrazie zaczynamy wprowadzac mleka modyfikowane(syn ma rok) ale cos czuje,ze skonczy sie na mieszance mlekozastepczej,bo skaza sie nasila.niestey jeszcze nie bylam tego konsultowac u pediatry.jednak mysle ze skonczy sie na bebilonie pepti albo na nutramigenie.powiedz ile chcialabys za te puszki(rozumim,ze sa nienaruszone?/pozdrawiam/aga Odpowiedz Link Zgłoś
justa1978 Re: do mam z Dąbrówki (Nutramigen) 21.04.06, 17:08 ja nic za nie nie chce bo i tak stoja bez sensu a ktos moze je zuzyc, czy ty wiesz jak to mleko smierdzi, obawiam sie ze twoj maly po innym mleku po postu tego nie bedzie chcial pic, moje blizniaki tez maja jakies uczulenia ale dostaly je wlasnie wtedy jak jadly nutramigen wiec cos jest nie tak, teraz daje zwykly bebilon 2 i jest nawet lepiej a u chlopca wszystko zeszlo, poradz sie najlpierw lekarza. jak cos to oczywiscie sie odezwij. Odpowiedz Link Zgłoś
agula82 Re: do mam z Dąbrówki (Nutramigen) 21.04.06, 17:51 slyszalam,ze jest paskudne.odstawiamy od cycka dopiero od kilku dni,bo wik po prostu juz nie chce ciagnac.i jak do tej pory probowal tylko jesc kaszke na mleku ha(gorzekie,ale niezle mu szlo)wiec mysle,ze moze nie bedzie tak zle.do pediatry niestety ide dopiero na 18maja.wiec mysle,ze zaryzykuje.jak nie wyjdzie najwyzej meza naszprycuje nim,a on jest wszystkozernyprzeslij mi adres na poczte,a mysle,ze jutro bym podjechala.jeszcze w aptece sie poradze najwyzej /pozdrawiam/aga Odpowiedz Link Zgłoś
justa1978 Re: do mam z Dąbrówki (Nutramigen) 21.04.06, 18:37 ok ale wiesz ze jak cos to na recepte jest polowe taniej , to tak na przyszlosc gdybys sie zdecydowala, justyna@euro-trend.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agula82 Re: do mam z Dąbrówki (Nutramigen) 21.04.06, 18:47 chodzilo mi ,abys wyslala mi na moja poczte,na adres mailowy agula82@gazeta.pl swoj adres zamieszkania,bo inaczej moge miec pewne trudnosci z dotarciem do ciebie .chyba,ze wolisz to mozemy na dabrowce gdzies sie spotkac./aga Odpowiedz Link Zgłoś
agula82 Re: do mam z Dąbrówki (Nutramigen) 21.04.06, 18:53 acha i jeszcze napisz o ktorej godzinie mozna przyjechac.jesli masz gg to mozemy sie jakos umowic.podaje ci gg mojego meza(233676 caly czas jestem dostepna tylko niewidoczna)/aga Odpowiedz Link Zgłoś