tabaluga0 25.04.06, 22:27 ale nie te lekarki z żabianki, kogos innego, kto sie zna na tym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogaj Re: szukam okulisty dzieciecego prywatnie 25.04.06, 23:01 Lekarki z Zabianki czyli kto? one sie nie znaja? my bylismy u Budzynskiej-Sildatke,w ogole to bylo juz pare postow na ten temat Jola Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: szukam okulisty dzieciecego prywatnie 26.04.06, 08:38 Moze sie znają, ale bylam wczoraj po pol roku, dziecko ma -9 w obu oczkach a pani doktor nie zbadala go dokladnie, tylko dno oka, nie wiem czy sie pogorszylo czy nie. nastepna wizyta za pol roku, dla ,mnie to za długo. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonaak Re: szukam okulisty dzieciecego prywatnie 26.04.06, 12:56 Moze doktor Jaglak na zaspie? ja bylam z corka, ale chodzilo tylko o lzawienie i ropienie oczu. placi sie 30zl za wizyte a kontrola za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: szukam okulisty dzieciecego prywatnie 26.04.06, 20:37 a masz jakies namiary to zadzwonie i zapytam czy ma sprzet Odpowiedz Link Zgłoś
sophie05 Re: szukam okulisty dzieciecego prywatnie 26.04.06, 21:30 Dr Jaglak przyjmuje w Lotni, w ramach NFZ, bez skierowania, wystarczy książeczka. Zapisy zaczynają 20go każdego miesiąca na następny miesiąc. Byłam z córcią w ostatnich dniach marca i słyszałam od rejestratorki, iż zapisy na kwiecień już się skończyły, więc obawiam się że mogą już być problemy z wizytą w maju Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia4 dr Browińska 27.04.06, 07:56 Bardzo polecam dr Browińską. Przyjmuje we wt i śr w Sopocie na Grunwaldzkiej oraz w czw i pt w Gdyni, w Batorym. Jest bardzo życzliwą i pełną ciepła osobą. Ma super podejście do dzieci - mój 2,5 latek dał się zbadać mimo, że wcześniej jak byliśmy na Zaspie na ostrym dyżurze krzyczał i wierzagał na sam widok lekarza. Ma bardzo dobry, nowoczesny sprzęt i jest bardzo dokładna a wręcz drobiazgowa. Poza tym przejmuje się pacjentem - doradza dalsze kroki postępowania, prosi o kontakt - na nr prywatny w razie jakichkolwiek problemów. Ogólnie mówiąc budzi moje zaufanie. Mam dwa nr kontaktowe (502 433 378 oraz 058 624 01 52) - domowy jest prywatny i najlepiej dzwonić wieczorem. Można też poszukać w książce tel. do gabinetu w Batorym - zdaje się że jest tylko jeden. Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: dr Browińska 27.04.06, 10:49 serdeczne dzieki, sprobuje poszukac, Batory nam najbardziej pasuje bo jestsmy z Gdyni i w razie czekania po kroplkach to nie bedzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonaak Re: dr Jaglak 27.04.06, 12:16 Co do dr Jaglak, to faktycznie przyjmuje w ramach NFZ, ale rowniez prywatnie. Ja bylam prywatnie bo zalezalo mi na czasie, a nie bylo juz miejsc. W razie czego podaje nr 346-36-49. Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: dr Browińska 28.04.06, 21:26 niestey dr Browinska nie ma sprzetu aby zbadac malemu wade wzroku. Odpowiedz Link Zgłoś