curly2 03.05.06, 16:58 Czy ktoś widział takie rowerki Haucka w jakimś sklepie lub hurtowni w Trójmieście?: www.allegro.pl/item99750040_nowy_rowerek_hauck_super_prezent_dla_pociechy_.html Chciałabym taki kupić dla Małej, ale wolałabym najpierw zobaczyć go w realu))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.pie Re: Rowerek Hauck w Trójmieście 03.05.06, 21:15 my kupiliśmy dla synka we wrześniu, z allegro, ale niewiele nim pojeździł, włąściwie to był pchany bo miał wtedy dopiero rok. Z naszego doświadczenia nie jest to dobry zakup, owszem wygląda solidnie i nie "kiczowato" ale metalowe części trą o plastkiki i straszenie skrzypią. Moi Panowie niestety popsuli tez amortyzator i mąż uznał że rowerek już się do niczego nie nadaje, ale może te moje "wybitne" jednostki nie mają racji.... Odpowiedz Link Zgłoś
agula82 Re: Rowerek Hauck w Trójmieście 03.05.06, 22:43 mam nadzieje,ze to,co powiedziala ma.pie w naszym przypadku sie nie sprawdzi.syn dostal na pierwsze kwietniowe urodzinki (kupiony byl niestety w wesolej pod wawa,w sklepie) i jak narazie jestesmy zadowoleni.mimo,ze faktycznie po zlozeniu skrzypialo przednie kolko,ale po zaaplikowaniu oleju przekladniowego)) dziala wysmienicie.wikowi tez sie nim fajnie jezdzi...tzn nam sie fajnie pcha a mu sie fajnie siedzi/aga Odpowiedz Link Zgłoś
brogla Re: Rowerek Hauck w Trójmieście 06.05.06, 16:13 My tez dostaliśmy ten rowerek w zeszłe lato na urodziny. Trochęskrzypiął na początku , moze trzeba go było rozjeżdzić. Moim zdaniem ma za krótkie pasy i teraz jeżdzimy bez zapięcia , bo już nie można zapiąć. Rowerek lekki i wyglada a mocny, a jeżeli nasze dziecko go nie zdemolwało , to znaczy, że naprawdę wytrzymały. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ka_wier Re: Rowerek Hauck w Trójmieście 10.05.06, 16:46 te rowerki są w akpolu na jaśkowej dolinie. ja kupiłam go z allegro rok temu i jesteśmy dosć zadowoleni, mam parę obiekcji, bo jednak kettler jest łatwiejszy w prowadzeniu, jeśli się jeszcze uzywa pałąka. ale nic nam sie nie zepsuło, nie odpadło, jest bardzo stabilny, no i najwazniejsze dobrze wykonany a moje dziecko go uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
kafreen Re: Rowerek Hauck w Trójmieście 15.05.06, 13:07 Witajcie, my kupiliśmy okazyjnie w komisie na Słowackiego we Wrzeszczu. też koszmarnie skrzypi, ale Max go uwielbia Pozdrawiamy Kasia i spółka Odpowiedz Link Zgłoś
iziak80 Re: Rowerek Hauck w Trójmieście 15.05.06, 20:25 no w akpolu to napewno go nie ma i z tego co sie dowiedzialam, to nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
kafreen do curly2 16.05.06, 09:16 Kinga! Mam pomysł! Jak chcesz go zobaczyć i wypróbować, to zapraszam w odwiedziny do nas. Pozdrawiamy Kasia i maluchy Odpowiedz Link Zgłoś
ka_wier Re: do curly2 16.05.06, 13:20 byłam w akpolu miesiac temu i na pewno tam stał, bo musielismy naszego stacha wynieść siłą ze sklepu. był przekonany, że to jego. no ale rzeczywiscie mógl go ktoś kupić. kosztował 369 lub 259 zl. Odpowiedz Link Zgłoś