agikom 09.05.06, 19:25 jestem z elbląga ale moge ewentualnie przyjechac po wózek te 60-80 km Nie mam zadnych konkretnych preferencji co do firmy. czekam na propozycje na agikom@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamakasi5 Re: kupię spacrówkę 12.05.06, 13:34 Witaj, mam do spredaznia spacerówkę Chicco Tech 4 WD na duzych pompowanych kolach. Jej stan jest idealny. Kolorystyka: granat z bezem - uniwersalna zarowno dla chlopca i dziewczynki. Wozek jest bardzo solidnie wykonany, praktycznie nie do zniszczenia. Pokonasz z nim kazdy trudny teren, krzywe chodniki, krawęzniki itp. Ma duzy koz na zakupy, regulacje raczki, palak, pasy bezpieczentwa. Oparcie reguluje sie od pozycji lezacej do siedzacej (trzy poziomy) podnozek - dwa poziomy regulacji. Wozek posiada rowniez okrycie na nozki, pompke do kół. Cena 350 zl Jesli jestes zainteresowana, porsze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiazion Do agikom 15.05.06, 12:18 hej wyslalam ci na poczte gazetowa opis i zdjecia wózka który mam do sprzedania. Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś