frawashi Re: Gdzie siłownia Karwiny, Dabrówka 10.09.06, 14:56 na Karwinach jest siłownia przy szkole nr 10 ( tej z basenem) Odpowiedz Link Zgłoś
mast1 Re: Gdzie siłownia Karwiny, Dabrówka 11.09.06, 16:20 Hej Kasia U nas na Fikakowie jest fajny fitness klub. Na razie mało zajęć (jeszcze pustki "letnie"), ale powinno się rozkręcić. jest też siłownia dla pań (choć czasem jakichś facetów wpuszczają Chodzę tam od lutego i nie narzekam . Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: Gdzie siłownia Karwiny, Dabrówka 11.09.06, 21:43 o czesc chodzisz na silownie czy na jakis aerobik? Ja bylam u nas w szkole kiedys na aerobiku ale taka sciema ze szok. Odpowiedz Link Zgłoś
mast1 Re: Gdzie siłownia Karwiny, Dabrówka 11.09.06, 22:07 Chodze na zajęcia ruchowe - czyli tzw. aerobik, ale pod innymi nazwami Teraz jest mało zajęć, ale da się 2-3x w tyg na coś fajnego pójść. Jutro na 19 np. się wybieram na Body Sculpt - takie ćwiczenia ogólnie wzmacniające wszystkie mięśnie. Na siłownię nieeeee....nie lubię tego typu wysiłku . A instruktorki są kompetentne, tu ściemy nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: Gdzie siłownia Karwiny, Dabrówka 11.09.06, 22:42 a ile placisz, moze tez sie skusze, samej mi sie nie chce za bardzo, ale jakbym miala towarzystwo to zawsze łatwiej i raźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mast1 Re: Gdzie siłownia Karwiny, Dabrówka 11.09.06, 22:57 Takie ceny były jeszcze w sierpniu, jutro idę po przerwie i mam nadzieję, że się nie zmieniły za same zajęcia ruchowe karnet na 8 wejść - 100 zł, na zajęcia ruchowe bez ograniczeń (ważny miesiąc) - 130 zł. Z reguły biorę ten po 130 i wtedy chodzę gdzieś 3x w tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: Gdzie siłownia Karwiny, Dabrówka 11.09.06, 23:06 i jak sobie dajesz radę? Odpowiedz Link Zgłoś
mast1 Re: Gdzie siłownia Karwiny, Dabrówka 12.09.06, 10:11 hehe no spoko jest, ale ja juz cwicze pare lat, jednak nie ma sie g\czego obawiac, na poczatku po prostu robilam mniej powtorzen, az w koncu doszlam do formy Kasia, a moze wybierzesz sie ze mna w sobote na 10? Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: Gdzie siłownia Karwiny, Dabrówka 12.09.06, 14:28 w sobote nie pasuje mi, bo mam gosci. a w tym Alexie kolezanka chodzila na salse ale jej sie nie podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Alex... 14.09.06, 08:54 W tym roku salse w parach prowadzil taki napakowany facet - rzeczywiscie tak sobie... Natomiast salsa solo w poniedzialek jest prowadzona bardzo fajnie. I instruktor taki przystojny Aerobik prowadzila dziewczyna bardzo sprawnie i z sercem. Niestety termin mi nie pasuje. Minus tego miejsca, to klopot z umyciem sie po zajeciach. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Gdzie siłownia Karwiny, Dabrówka 12.09.06, 12:29 Bylam na aerobiku w Alex Studio. Bardzo fajne zajecia. Teraz chodze tam na salse w poniedzialki. www.alexstudio.gdynia.pl/ Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
mast1 Re: Gdzie siłownia Karwiny, Dabrówka 12.09.06, 13:43 Ooooo, to masz bliżej zdecydowanie. Jak Dagmarze się podobało, to na pewno warto tam pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Hej, Magda! 13.09.06, 09:52 Pozdrowienia dla Ciebie i Twoich chłopaków. Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
mast1 Re: Hej, Magda! 13.09.06, 12:37 hej hej! wysylalam do Ciebie wczoraj maila, ale nie wiem, czy doszedl? na o2.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Nie doszlo :( 14.09.06, 08:55 Moje maile teraz to: dagbe(at)wp.pl lub dagbe(at)op.pl Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś