Gość: Magdalena_l IP: *.* 16.12.02, 22:18 A moze są tutaj jakieś mamy z Sopotu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kora Re: MAMY Z SOPOTU IP: *.* 17.12.02, 12:48 Witam i bardzo się cieszę,że się odezwałaś. Śledziłam historię spotkania mam z Gdyni oraz Gdańska i tak bardzo brakowało mi kontaktu z mamami z miejsca w którym mieszkam - z Sopotu. Zastanawiałam się wręcz, czy jest nas aż tak mało? Jednakże spacerując codziennie z Zosią (7,5 m.) promenadą wzdłuż morza mijam mamy i ich dzieci, tylko jakoś żadna nie objawiła się na edziecko. Czas przerwać to milczenie! Ciekawi mnie bardzo z jakiej części Sopotu jesteś i kim jest Twoja kruszyna. Odezwij się jeszcze.CzekamyAgnieszka i Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena_l Re: MAMY Z SOPOTU IP: *.* 17.12.02, 14:52 Witaj Agnieszko,Bardzo się cieszę, że znalazła się choć jedna osoba z Sopotu...Jest mi naprawdę bardzo przyjemnie.Mieszkam niedaleko Monte Cassino a ty?Moj synek ma na imię JANEK.Właściwie jeżeli posiadasz swoje konto e-mailowe mogłybyśmy sobie tam przysyłaś wiadomości.Co ty na to?terwik6@poczta.onet.plPOZDRAWIAM CIEBIE I ZOSIEMAGDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: MAMY Z SOPOTU IP: *.* 17.12.02, 17:24 Zajrzyj na ekonto. Do uslyszeniaAgnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monik_a Re: MAMY Z SOPOTU IP: *.* 07.02.03, 01:29 Dziewczyny !Od dawna nie zaglądałam na edziecko i .... wiedzę, że Sopot jednak nie jest jedynie miastem emerytów i studentów, ale także emam Chętnie pospaceruję w towarzystwie (mieszkam blisko MC). Odezwijcie się !Monika i 17-sto miesięczna Martusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: MAMY Z SOPOTU IP: *.* 07.02.03, 20:07 Hej Moniko,Już zwątpiłyśmy z Magdą że jeszcze któraś z mam mieszkających w Sopocie się odezwie. Fajnie, że wróciłaś do starych postów i nas odnalazłaś. Z Magdą mamy stały kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny. Często, jak tylko pogoda na to pozwoli również spotykamy się na promenadzie. Magda ma 17 m. synka o imieniu Jaś. Śliczny i wspaniały blondynek, którego trudno utrzymać w miejscu. Ja, podobnie jak Ty mam córeczkę - Zosię, która skończyła niedawno 9m. Napisz do mnie na priva: amarkun@wp.plPozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monaliza Re: MAMY Z SOPOTU IP: *.* 11.02.03, 00:01 hej tu kolejna mama z Sopotu, pozdrawiamy Sopocian i rowniez chetnie dolaczymy do wesolej gromadki kiedys na promenadzie. monika i mikolaj(18 miesiecy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: MAMY Z SOPOTU IP: *.* 12.02.03, 09:55 Fajnie, że się dołączasz. Im więcej nas tym lepiej... i weselej. Ale chyba i tak nie mamy co myśleć o tej liczbie emam, które są w Gdańsku i Gdyni. Dobrze, że już przynajmniej nie jesteśmy z Magdą same. Odezwij się jeszcze.PozdrawiamAgnieszka i Zoska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga3miasto Re: MAMY Z SOPOTU IP: *.* 19.02.03, 23:56 Witam sopockie emamy! Jestem mamą prawie 2 letniego Bartka i chętnie nawiążemy kontakt z innymi mamami i ich pociechami.Pozdrawiamy Agata i Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazja Re: MAMY Z SOPOTU IP: *.* 01.03.03, 15:16 Pozdrawiam wszystkie sopockie e-mamy!!Cieszę się bardzo,że zawiązała sie w Sopocie grupa e-mamuś, co prawda jeszcze niezbyt liczna, ale mam nadzieje ze z czasem dołączą kolejne. Licze, że w wakacje bedziemy juz pokaźną ekipą przemierzały trasą łazienek południowych a na plaży wspólnie zwartą grupką wygrzewały się w promieniach gorącego słońca. Już teraz spacerujemy prawie całą szerokością alejek narażając sie na zderzenie z pędzącymi rowerzystami a grupka z dnia na dzień powiększa się. Kasia z 3 miesieczną Mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: MAMY Z SOPOTU IP: *.* 02.03.03, 17:41 Cześć Kasiu,Witam Cię i strasznie się cieszę, że się odezwałaś. A propos, jak tam Maja spędziła weekend? Nie płakała Wam za dużo? Mam nadzieję, że spotkamy się jutro na dworze. Tylko opatul się cieplutklo, bo dziś było strrrrasznie zimno. Do zobaczenia. Agnieszka i ZosiaPS: Do wszystkich mam, ktore napisały posty. ZGŁOŚCIE się jeszcze to ustalimy termin spotkania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monaliza Re: MAMY Z SOPOTU IP: *.* 25.03.03, 20:39 czesc dziewczyny sopockie, co tu tak cicho? czy przyjedziecie na spotkanie w ta sobote do lokomotywy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barponia Re: MAMY Z SOPOTU IP: *.* 01.04.03, 08:16 dzisiaj dopiero zobaczylam,ze emamy z Sopotu probuja sie spotkac-jestem za - a co to za lokomotywa?dzisiaj jestem zdeptana calkiem, bo oddalam po raz pierwszy moja 9 m Martyne do zlobka, podobno jest to bardzo dobry zlobek, ale zawsze zlobek, pocieszcie mnie, chcialabym sie z Wami spotkac- a moze juz sie spotkalyscie? miekszam w dolnym Sopociemoj email barponia@wp.plBasia i Martynka Odpowiedz Link Zgłoś
karenina21 Re: MAMY Z SOPOTU 11.04.03, 11:29 JESLI CHODZI O PRZYSZLE MAMY, TO JESTEM - za 5 tygodni urodzi mi sie Ewa Odpowiedz Link Zgłoś