elsgro 22.05.03, 12:22 Czy ktoś zna może dobrego neurologa w Gdańsku, który zajmuje się leczeniem niemowlaków? Pozdrawiam Elzbieta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuska1 Re: Gdańsk- neurolog 23.05.03, 18:30 Cześć! O ile mi wiadomo, to w przychodni przyszpitalnej w Gdańsku Zaspie jest neurolog. Ja do lekarzy z Zaspy mam zaufanie, więc może tam spróbuj. Magda mama Oleńki Odpowiedz Link Zgłoś
elsgro Re: Gdańsk- neurolog 23.05.03, 20:50 Dzięki za wiadomość. Mieszkam na Oruni Górnej i tu należymy do ośrodka. Nie wiem czy mogłabym być tam przyjęta, jeżeli nie jestem tam zapisana. Pozdrawiam. Ela mama (też) Oli Odpowiedz Link Zgłoś
niuska1 Re: Gdańsk- neurolog 24.05.03, 09:42 Najlepiej zadzwoń do szpitala to Ci powiedzą. Do tej przychodni są zapisy jak do zwykłego pediatry (o ile mi wiadomo). Nie zaszkodzi spróbować. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
niuska1 Re: Gdańsk- neurolog 24.05.03, 09:44 Aha!!!! Neurologa to możesz sobie znaleźć nawet w Warszawie i chyba nie ma to nic wspólnego z ośrodkiem zdrowia (tak mi się wydaje). Cześć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karola40 Re: Gdańsk- neurolog 27.05.03, 10:59 W przychodni przyszpitalnej na Zaspie przyjmują dwie lekarki - neurolodzy: dr Raifl i dr Trzpis. Moje dziecko należy do przychodni i chodzi do dr Trzpis. Pani doktor jest na prawdę bardzo dobrym lekarzem. Wiem,że przyjmuje również prywatnie tzn. przyjeżdża do pacjenta do domu. Podaję nr tel. do przychodni 7684645 - myślę,że połączą Ciebie z lekarzem i porozmawiasz sobie z nią. Pozdrawiam Karola Odpowiedz Link Zgłoś