megi_blue 09.02.08, 22:42 Hej, czy możecie polecić dobrego pediatrę w Gdańsku? Może być prywatnie, NFZ, wszystko jedno, byle był dobry. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trimama Re: Pediatra Gdańsk 09.02.08, 22:52 dr Ewa Kamper (pediatra, pneumolog, alergolog) - przychodnia przyszpitalna na Zaspie. Ale ostrzegam, że dzieci ma b. dużo - na dzieci chore, aby mieć godzinę (nagłe zachorowania nie maja godziny) rejestrują 2-4 dni do przodu, na dzieci zdrowe ok 3-4 tygodnie... No, ale to też chyba świadczy o lekarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: Pediatra Gdańsk 13.02.08, 12:17 Z chorym dzieckiem trzeba czekać 2- 4 dni do lekarza? To chyba średni pomysł. A co to znaczy "nagłe przypadki"? Odpowiedz Link Zgłoś
trimama Re: Pediatra Gdańsk 14.02.08, 21:29 "nagłe przypadki" tzn. że właśnie dziecko zachorowało. Na kontrolę zazwyczaj jest sie na godzinę (rejestrując się zaraz po wyjściu z gabinetu) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: Pediatra Gdańsk 11.02.08, 12:03 Popieram poprzedniczkę i rowniez polecam P. Ewę Kamper. Odpowiedz Link Zgłoś
megi_blue Re: Pediatra Gdańsk 12.02.08, 08:40 BARDZO DZIEKUJE ZA INFO, POSTARAM SIE "DOSTAC" Odpowiedz Link Zgłoś
hexe10 Re: Pediatra Gdańsk 15.02.08, 14:42 a może jeszcze jacyś inni pediatrzy? Najlepiej okolice brzeźna - zaspa, przymorze, jelitkowo itp? Kurcze, ta polecana przez Was p. doktór by mi pasowała względem lokalizacji, bo mam niedaleko, ale to rejestrowanie się z 3-4 tyg. wyprzedzeniem na dzieci zdrowe to mnie nie przekonuje, bo przecież w tym czasie to dziecko może i 3 razy zachorować. a że miarka się przebrała i jestem zmuszona zmienić pediatrę, bo mnie nasza znów z równowagi wyprowadziła, to mam nadzieję, że może jeszcze kogoś polecicie?? Pliiisss, help! Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Pediatra Gdańsk 16.02.08, 15:14 Ja chodze z dwójką moich dzieciaków do dr Hanny Węgrzyk do przychodzni na Kołobrzeskiej. Bardzo miła, kompetentna lekarz, stroniaca od antybiotyków. Rejestracja na dziecko chore w tym samym dniu rano, na zdrowe - kilka dni wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sumok0066 Re: Pediatra Gdańsk 21.03.16, 11:56 Spróbuj u dr Piotra Banach. Chodziłam do niego z moimi dziećmi i wszystko było w porządku Jestem zadowolona z tego lekarza Tutaj masz namiary kcp.pl/lekarz/piotr-banach/pediatra/gdansk/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina.321 Re: Pediatra Gdańsk 23.05.18, 12:28 Ja znalazłam dobrego lekarza na www.ranking.abcZdrowie.pl, szybko i łatwo, no ale ptywatnie niestety. Ale wolałam to niż czekać w kolejkach z dzieckiem z gorączką na rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika.julianna Re: Pediatra Gdańsk 23.08.19, 11:49 Prywatnie, ale warto: dr Góra z Enelmedu, babka top klasa, dam sobie rękę uciąć, że nie skrzywdzi małego. Bardzo ją szanuję za wszystko co dla nas zrobiła, konkretnie, po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama