megi_blue 09.02.08, 22:42 Hej, czy możecie polecić dobrego pediatrę w Gdańsku? Może być prywatnie, NFZ, wszystko jedno, byle był dobry. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trimama Re: Pediatra Gdańsk 09.02.08, 22:52 dr Ewa Kamper (pediatra, pneumolog, alergolog) - przychodnia przyszpitalna na Zaspie. Ale ostrzegam, że dzieci ma b. dużo - na dzieci chore, aby mieć godzinę (nagłe zachorowania nie maja godziny) rejestrują 2-4 dni do przodu, na dzieci zdrowe ok 3-4 tygodnie... No, ale to też chyba świadczy o lekarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: Pediatra Gdańsk 13.02.08, 12:17 Z chorym dzieckiem trzeba czekać 2- 4 dni do lekarza? To chyba średni pomysł. A co to znaczy "nagłe przypadki"? Odpowiedz Link Zgłoś
trimama Re: Pediatra Gdańsk 14.02.08, 21:29 "nagłe przypadki" tzn. że właśnie dziecko zachorowało. Na kontrolę zazwyczaj jest sie na godzinę (rejestrując się zaraz po wyjściu z gabinetu) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: Pediatra Gdańsk 11.02.08, 12:03 Popieram poprzedniczkę i rowniez polecam P. Ewę Kamper. Odpowiedz Link Zgłoś
megi_blue Re: Pediatra Gdańsk 12.02.08, 08:40 BARDZO DZIEKUJE ZA INFO, POSTARAM SIE "DOSTAC" Odpowiedz Link Zgłoś
hexe10 Re: Pediatra Gdańsk 15.02.08, 14:42 a może jeszcze jacyś inni pediatrzy? Najlepiej okolice brzeźna - zaspa, przymorze, jelitkowo itp? Kurcze, ta polecana przez Was p. doktór by mi pasowała względem lokalizacji, bo mam niedaleko, ale to rejestrowanie się z 3-4 tyg. wyprzedzeniem na dzieci zdrowe to mnie nie przekonuje, bo przecież w tym czasie to dziecko może i 3 razy zachorować. a że miarka się przebrała i jestem zmuszona zmienić pediatrę, bo mnie nasza znów z równowagi wyprowadziła, to mam nadzieję, że może jeszcze kogoś polecicie?? Pliiisss, help! Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Pediatra Gdańsk 16.02.08, 15:14 Ja chodze z dwójką moich dzieciaków do dr Hanny Węgrzyk do przychodzni na Kołobrzeskiej. Bardzo miła, kompetentna lekarz, stroniaca od antybiotyków. Rejestracja na dziecko chore w tym samym dniu rano, na zdrowe - kilka dni wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sumok0066 Re: Pediatra Gdańsk 21.03.16, 11:56 Spróbuj u dr Piotra Banach. Chodziłam do niego z moimi dziećmi i wszystko było w porządku Jestem zadowolona z tego lekarza Tutaj masz namiary kcp.pl/lekarz/piotr-banach/pediatra/gdansk/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina.321 Re: Pediatra Gdańsk 23.05.18, 12:28 Ja znalazłam dobrego lekarza na www.ranking.abcZdrowie.pl, szybko i łatwo, no ale ptywatnie niestety. Ale wolałam to niż czekać w kolejkach z dzieckiem z gorączką na rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika.julianna Re: Pediatra Gdańsk 23.08.19, 11:49 Prywatnie, ale warto: dr Góra z Enelmedu, babka top klasa, dam sobie rękę uciąć, że nie skrzywdzi małego. Bardzo ją szanuję za wszystko co dla nas zrobiła, konkretnie, po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś