jk3377 24.07.08, 17:08 jak wczoraj i dzis było/jest w łebie??? ktora tam mieszka badz przebywa-zdradzcie mi bo robią mnie w bambuko!;-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miarka71 Re: Pyt o pogode Łeba i okolice---plissssss 24.07.08, 17:10 mieszkam 25 km od Łeby wczoraj ciepło dzisiaj jeszcze ładniej Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: Pyt o pogode Łeba i okolice---plissssss 24.07.08, 17:13 mowia ze skwar..opalanko, kapanko itp. pewnie troche przesadzaja dzieki))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: Pyt o pogode Łeba i okolice---plissssss 24.07.08, 17:14 do jakiego ośrodka jedziesz do tej Łeby i na jaka ulicę, moze znam to dam ci znać jaki to miejce i ludzie))) Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: Pyt o pogode Łeba i okolice---plissssss 24.07.08, 17:27 nie, nie o to chodziznajomi zasypuja mnie mms-ami i tekstami o wielkim skwarze,cudownej pogodzie itp.a z kolei w prognazach pokazuja srednie temep. a u nas raczej chlodno i pada. chcialam wiedziec czy mnie wkrecaja)) my do stegny jedziemy w sierpniu)))))) jeszcze raz dzieki za odp))))) a łebie jeszcze nigdy nie bylam- moze kiedys)) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Pyt o pogode Łeba i okolice---plissssss 24.07.08, 17:33 ja z trojmiasta od dwoch dni jets ladnie nad morzem ale generalnie calosc lata troche kurcze jesienna w tym roku wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: Pyt o pogode Łeba i okolice---plissssss 24.07.08, 18:24 miarka, bosz jak ja ci zazdroszczę, że mieszkasz sobie tak blisko Łeby. ja strasznie kocham to miasteczko, morze etc. a ja spod gór ( Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: Pyt o pogode Łeba i okolice---plissssss 24.07.08, 19:06 a ja tobie gór zazdroszcze bo nigdy nie byłam))może mi się uda w tym roku jeszcze zobaczyć))A Łebę to kocham zimą wtedy cały urok morza mozna zobaczyć) pozdrawiam))) Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: Pyt o pogode Łeba i okolice---plissssss 24.07.08, 20:14 a ja właśnie z tych, co po górach nie lubią łazić ( nie lubię się męczyś my z mężem snujemy wyidealizowane plany, że na emeryturze przeprowadzimy się do Łeby i założymy tam pensjonat, haha . a w zimie w Łebie nie byłam, w ogóle nad morzem w zimie nie byłam ale jak bywaliśmy nad Bałtykiem to często doznawaliśmy złudzenia, że na horyzoncie morza widzimy góry... w ogóle płaska powierzchnia ziemi na początku jest dla nas egzotyczna. ja ją uwielbiam! i smutno troszkę, że nie mieszkam w Łebie lub w ogóle nad morzem. ech... rozmarzyłam się... Odpowiedz Link Zgłoś