kadom 13.12.08, 17:34 polećcie proszę jakiegoś sprawdzonego pediatrę z Gdańska, najlepiej okolice oruni, zakoniczyna, chełmu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnika15 Re: polecony pediatra 16.12.08, 11:34 Polecam dr Folwarskiego. Namiary znajdziesz w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=617&w=34464660&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
laura771 Re: polecony pediatra 16.12.08, 11:52 Ja też go polecam z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
mast1 Re: polecony pediatra 16.12.08, 14:02 Przyłączam się do pochwał. Od 6 lat nie zawiódł ani nas, ani żadnych z naszych znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: polecony pediatra 16.12.08, 22:50 Tu jest mnóstwo wątków mocno chwalących doktora Folwarskiego - właściwie ja tego nie rozumiem. Nie mówię, że jest zły. Normalny lekarz, który np. czasami też się myli. Spotkałam Go dwa razy - oba razy antybiotyk, raz "na zapas" jak sie okazało. Niespecjalnie dobrze mi sie z nim rozmawiało - chyba jestem wyjątkiem Plusem dr Folwarskiego jest dostępność - przyjmuje codziennie (także w soboty rano) w prywatnym gabinecie w określonych godzinach i przyjeżdza codziennie (zdaje się, ze w soboty też) na wizyty domowe. Tu stary wątek ale z tego co wiem namiary także do innych lekarzy są aktualne forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=617&w=31014116&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: polecony pediatra 17.12.08, 11:02 a ja polecam dr mik z przychodni na swietokrzyskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ineze Re: polecony pediatra 17.12.08, 14:40 z "państwowych" dr Skowron z przychodni "Filia Wilanowska" na Rogalińskiej Odpowiedz Link Zgłoś
marianna73 Re: polecony pediatra 30.12.08, 13:22 teane napisała: > a ja polecam dr mik z przychodni na swietokrzyskiej. możesz coś więcej o niej napisać? z jakiego powodu ją polecasz? rozumiem,że jest to przychodnia na Orunii(też mieszkam od niedawna w tych rejonach Gdańska i poszukuję sprawdzonego pediatry, tym bardziej ,że dziecko poszło do szkoły i jest nieustannie chore) Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: polecony pediatra 30.12.08, 15:58 to jest pediatra z przychodni na swiętokrzyskiej (niedaleko stawu przy rondzie na oruni górnej). taka babeczka w srednim wieku, ma dobre podejście do dzieci, mój syn ją bardzo lubi. nigdy nie przesadzała w dawaniu nam antybiotyków (co dla mnie jest plusem), trafnie nam zawsze leki dawała. w sumie nie wiem co ci mogę jeszcze napisać, bo moje dziecko na szczęście za dużo nie choruje, ale spotykałyśmy się przy okazji szczepień. sąsiadka też do niej chodzi (z chorowitym dzieckiem) i jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna73 Re: polecony pediatra 04.01.09, 23:32 dzięki za informacje a przy okazji czy możesz polecić laryngologa(dla dziecka) w tej przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: polecony pediatra 06.01.09, 09:16 byłam kiedys tam u jakiegoś faceta, ale nie pamiętam nazwiska. jakiegoś szczególnego podajcie do dziecka to on nie miał, taki raczej suchy specjalista. ale nic się złego nie działo, to mnie to ucieszyło Odpowiedz Link Zgłoś