Dodaj do ulubionych

Welon z lamówką czy bez

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:20
Jaki wybrać welon z lamówką czyli obszyciem czy bez, długi czy krótszy. Za wszelkie rady z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: ewelina Re: Welon z lamówką czy bez IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 05.05.05, 21:30
      Ja mam suknie z odkrytymi ramionami, welon do pasa dwuwarstwowy z
      lamowkA.pOZDRAWIAM
    • ailija Re: Welon z lamówką czy bez 05.05.05, 23:36
      A to zależy do jakiej sukienki, jaką masz figurę, twarz... Warunków jest
      mnóstwo. Może poradź jakiejś modystki, która zobaczy i dobierze, a nie
      forumowiczek, które ani Cię nie znają ani nie wiedzą jak wyglądasz, ani nie
      znają Twojego gustu i upodobań.
      • illouette Re: Welon z lamówką czy bez 05.05.05, 23:38
        Zgadzam się a Ailija smile Nie da się tak z marszu odpowiedzieć: z lamówką czy bez.
        Bardzo dużo zależy od sukienki i od Twojej ogólnej wizji siebie w dniu ślubu smile
        • annyeen Re: Welon z lamówką czy bez 06.05.05, 09:18
          be lamówki na 100 % ja kupiłam z lamówką i już ją obciełam- welony z lamówką są
          ciężkie i zle wyglądają na zdjęciach, wiec bez lamówki ( wg mnie najpiękniesze
          są takie cięte niczym nie obszyte) i oczywiście dłuuuugi (chybas ze jesteś
          bardzo wysoka to wtedy raczej taki do pasa)

Pozdrawiam
          • pudoszka Re: Welon z lamówką czy bez 06.05.05, 09:53
            annyeen napisała:

> be lamówki na 100 % ja kupiłam z lamówką i już ją obciełam- welony z lamówką są
            >
            > ciężkie i zle wyglądają na zdjęciach

widzialam nejedna panne mloda w welonie z lamowka i wygladaly slicznie (na
            zdjeciach tez). to kwestia sukni, trzeba welon do sukni dobierac.
        • Gość: ada Re: Welon z lamówką czy bez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 09:19
          zgadzam się z dziewczynami, tak się poprostu nie da. Ja mam bez lamówek, prawie
          do pasa bo taki pasuje, do mnie, do mojej twarzy, do mojej sukni ale w kazdym
          przypadku jest inaczej.
    • Gość: vinga Re: Welon z lamówką czy bez IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.05.05, 09:26
      Ja wybrałam bez lamówki, bo mi sie taki zabardzo nie podoba, rzeczywiście
      sprawia wrażenie cieżkiego, mój jest jednowarstowy z obszyciem (tak jak obszyta
      jest organza na mojej sukience) mało umarszony, taka leciutka mgiełka, przez
      która widac ładnie ozdobiony tył mojego gorsetu. ale welon przede wszystkim
      musi współgrac z twoja suknia.
    • hanna100 Re: Welon z lamówką czy bez 06.05.05, 11:28
      zgadzam się, że zależy od sukni.
      Ale ja bym wybrała jeszcze inny wariant - welon długi do stóp jedna częśc,
      druga do pasa, ale zamiast lamówki ozdobne "szlaczki" czy "wzorki" złote lub
      srebrne - zależy od dodatków.
      Sama taki miałam, a teraz mam z niego porobione firanki. Zaniosłam go do sklepu
      z frankami pani krawcowa pocieła go i po dopięciu głodkiej firany ecru wuszło
      cudo!
      • Gość: misiabisia Re: Welon z lamówką czy bez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:06
        Hanna100!
        Ja chyba będę miała cos podobnego. Ucięty, bez obszycia, przy brzegu
        przepleciony niteczką w kolorze samego welonu.
        Dłuuugi, bo do samej ziemi, a druga warstwa do pasa (mniej więcej).
        Jest śliczny!!!
        Mnie osobiście z lamówką się nie podobają. Są bez wyrazu. Ale dziewczyny wyżej
        mają rację. Wszystko zależy od gustu, urody i sukienki...smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka