Dodaj do ulubionych

Ozdoby do włosów - Poznań

22.08.05, 16:49
Gdzie można kupić ładne ozdoby do włosów w Poznaniu. Najlepiej, nie salony
ślubne, bo tam mają kosmiczne ceny.
Obserwuj wątek
    • zuzankak Re: Ozdoby do włosów - Poznań 22.08.05, 22:11
      Ceny są z kosmosu, spróbuj sama coś zrobic, albo kupić elementy w pamanterii i
      porosic uzdolnioną manualnie koleżankę, np bukieciarkę. ja miałam skromną
      sukienke i długi welon, wiec nie chciałam nic wielkiego. kupiłam w pasmanterii
      róznej wielkosci różyczki z materiału, perełki, które wszyłam na srodek i
      poprzyklejałam na wsuwki, wpiełam do koka. wyniosło mnie to ok. 30 zł, a ile
      satysfakcji!!! W salonach ślubnych takie same "konstrukcje" 300% narzutu.
      Życzę przyjemnosci i pomysłowości.
    • panda102 Re: Ozdoby do włosów - Poznań 22.08.05, 22:27
      Obawiam się, że mam za mało czasu, więc muszę skorzystać z gotowych wyrobów.
      Tylko gdzie???
      Brak mi niestety cierpliwości i uzdolnień manulanych, więc podziwiam Cię za
      pomysł.
      • zuzankak Re: Ozdoby do włosów - Poznań 22.08.05, 22:36
        Nie wiem, co ci doradzić. A moze zaplanowałas próbną fryzurę i fryzjer ci
        doradzi, albo coś przygotuje? Ważne, czy masz welon, czy nie. Z welonem to te
        ozdoby nie są takie istotne, ale z "gołą głową" to już problem. Znajdź troche
        czasu i pochodź po salonach, komisach, może cos ci wpadnie w oko, chociaż ja
        sie szybko zniecierpliwiłam, bo za 3 druciki z perełkami chcą 100zł.
        Powodzenia. Napisz jakie rezultaty. A kiedy ślub?
      • lulu20 Re: Ozdoby do włosów - Poznań 23.08.05, 00:52
        Zobacz przy skrzyzowaniu Hetmanskiej z Glogowska, tam sa trzy wiezowce (jak sie
        jedzie do Panoramy) od ul. Hetmanskiej. W srodkowym jest pracownia
        welonow,kapeluszy i dupereli do wlosow itd. Oni robia dla salonow, sprzedaja za
        pol lub 1/3 ceny. Welony sa z dobrego wloskiego tiulu. To jest po schodkach na
        dol, jest jakis szyld. Taka piwnica czy cos. Sprobuj tam.
        • panda102 Re: Ozdoby do włosów - Poznań 23.08.05, 09:22
          Oh, wielkie dzięki, na pewno tam pojadę i dam znać.
          Ślub 3 września, więc czasu mało. Chciałam coś ładnego dopiąć do welonu, żeby
          była ładniej. smile
    • petrusbr Re: Ozdoby do włosów - Poznań 20.04.13, 09:50
      Macie rację, ozdoby do włosów, zwane też fascynatorami można wykonać samodzielnie lub przy okazji szycia sukni ślubnej. Moja żona projektuje i szyje suknie oraz tworzy ozdoby do włosów obszywane często tą samą tkaniną, z której wykonana jest suknia ślubna, dzięki czemu tworzy to całość.

https://suknie-slubne.poznan.pl/img/fascynatory-ozdoby-do-wlosow-poznan-11.jpg
      (Kama Ostaszewska)

https://suknie-slubne.poznan.pl/img/fascynatory-ozdoby-do-wlosow-poznan-5.jpg
      (Kama Ostaszewska)

https://suknie-slubne.poznan.pl/img/fascynatory-ozdoby-do-wlosow-poznan-2.jpg
      (Kama Ostaszewska)
    • yokodesign Re: Ozdoby do włosów - Poznań 24.10.13, 01:19
      Witajcie! Zapraszam wszytkie panny młode i nie tylko do pracowni YOKOdesign. Projektuję toczki, fascynatory, ozdoby dopasowane do waszych kreacji. Wszytko ręcznie szyte, indywidulane wzory i projekty spełniające wasze marzenia. fascynatory@tlen.pl, Jestem z Poznania! Szyję z materiałów bardzo dobrej jakości, sprowadzanych z Anglii. Ceny fascynatorów w dobrej cenie! Pozdrawiam i zapraszam! YOKO design fascynatory Poznań
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka