Dodaj do ulubionych

solarium???

02.08.06, 09:56
Slub za 10 dni, wiec poszlam wczoraj na solarium, pierwszy raz w zyciu.
Na 5 minut, lampy podobno nowe. I nic. Nawet nie bylam zaczerwieniona
wieczorem, czy to normalne?
Poradzcie, bo nie wiem co robic.
Dodam tylko, ze na sloncu opalam sie bardzo wolno, choc wlosy mam ciemne.
Obserwuj wątek
    • mia1986 Re: solarium??? 02.08.06, 09:58
      to idz jutro na 7 i zobaczysz reakcjie, i później jeszce co 2 dzień ze 2 razy,
      uważ zeby sie ie okazało ż bedziesz ślubie cerwona, nie możesz isc dzień przed
      slubem
    • dark8 Re: solarium??? 02.08.06, 10:10
      Ja też wczoraj poszłam a dziś nie mogę usiedzieć na tyłku. Byłam 7 minut, na
      takim co pogłębia opaleniznę i ona staje się widoczna po kilku dniach. Słowa
      dziewczyny, która mnie zapisywała. Powiedziała, że drugi raz (przerwa 2. dniowa)
      mogę przyjść na 8 minut i to powinno wystarczyć.
      A rozmawiałaś z kimś z personelu solarium?
      • anoolek Re: solarium??? 02.08.06, 10:14
        Rozmawialam przed, pani mi poradzila 5 minut i 1 dzien przerwy.
        Po nie rozmawialam, nie wiem czy to ma sens, bo bedzie rozmawiac tak, zeby nie
        wyszlo, ze solarium kiepskie...
        • dark8 Re: solarium??? 02.08.06, 10:26
          Jeśli nie będzie Ci odpowiadało, jak tam jeszcze pójdziesz, to zawsze możesz
          zmienić solarium. Popytaj może koleżanek, czy korzystały i które Ci polecają.
          Ja powiedziałam, że chcę wyrównać opaleniznę, nie chcę się spalić, bo to na
          ślub. Idę tylko dwa razy.
          A może to dobrze, że nie jesteś czerwona a dziś chociaż trochę opalenizny się
          pokaże?
    • iza1509 Re: solarium??? 02.08.06, 10:42
      a ja idę dzisiaj wogole pierwszy raz w życiu do solarium. mogę położyć się na
      golaska na łózku?
      • ashton Re: solarium??? 02.08.06, 10:43
        Jak najbardziej smile
        Swoją drogą taka piękna pogoda w lipcu była, a my z solarium korzystamy... ale
        jak na złość w moich rejonach w weekendy się chmurzyło.
    • paola_23 Re: solarium??? 02.08.06, 10:44
      ja byłam już 3 razy po 10 min. i tam gdzie nie byłam wogóle opalona (nogi) już
      zaczyna się powoli tworzyć opalenizna. ręce czy twarz są oczywiście bardziej
      opalone...
    • golinda Re: solarium??? 02.08.06, 10:52
      ja byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu i algach (po tych upałach mam straszną
      cerę, mam nadzieję, że do wesela się zagoi)
      zapytałam ją, czy mogę pójść do solarium, a ona szeroko otworzyła oczy i mowi:
      zobacz w lustro, jaka ty opalona jestes!!
      czasem samemu sie nie widzi, ze juz sie jest jak murzyn...
      nie przesadzcie dziewczyny z tym solarium...
    • anoolek Re: solarium??? 02.08.06, 12:41
      dzieki dziewczyny, kolezanki tez mnie troche uspokoily, ze to normalne, ze od
      razu nie widac. Bede probowac dalejsmile))
    • myniek1 Re: solarium??? 02.08.06, 13:11
      Nie wiem czy to dobry pomysł opalać się na solarium pierwszy raz w życiu na 10
      dni przed ślubem. Nie wiesz jak zareaguje twoja skóra i czy pomimo niewielkich
      dawek, kilkaminutowych seansów na dzień przed ślubem nie zejdzie ci skóra.
      Miałam tak przed studniówką, zaczęłam się opalać na tydzień przed: 3 seanse -
      7, 10, 10 min. i niestety skóra schodziła. Sczęście, ze w takim miejscu, które
      przykrywała suknia. Myślę, że o solarium trzeba było pomyśleć wcześniej.
      Ale jest rozwiązanie: pójdz na air brusch czyli tzw. opalanie natryskowe. Koszt
      120 - 180 zł zależnie od odcienia opalenizny jaki wybierzesz, bezpieczne,
      równomiernie się "spiera" w ciągu ok. 10 dni. Robiłam, wygladałam cudnie i jak
      nie znajdę czasu na opalanie przed ślubem koleżanki to na pewno zafunduję sobie
      jeszcze raz wink
      • anoolek Re: solarium??? 02.08.06, 13:27
        mam nadzieje,ze nie bedzie tak zle... Nie mialam jak wczesniej, teraz tez mi
        trudno, bo robimy remont i codziennie wracam do domu ok 22sad
        Juz mam tego serdecznie dosc...
        Ale moze jakos te ostatnie 10 dni wytrzymamsmile
        Trzymajcie kciuki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka