budyniowa123 28.07.09, 18:21 Mam zdjęcie, niestety nie widać wszystkiego, ale przynajmniej ogólny krój... Chciałam, żeby była ponadczasowa i możliwie prosta. Co myślicie? fotoforum.gazeta.pl/3,0,1908011,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikapers Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 18:27 jestem na tak, do zaproszen pasuje idealnie, albo odwrotnie, one do niej piekna i prosta Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 18:28 i chciałoby się krzykną: Leo, why! A poważnie: czemu Ci się nie podoba? Bo mówiąc szczerze ona ma bardzo uniwersalny krój, a cały je urok to materiał (tu niestety nie widać) i dekold, który mi się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 18:30 dekolt, blagam! nie wiem, po prostu mi sie nie podoba, nic strasznego w niej nie ma, ale dla mnie wyglada jak kawalek tandetnej szmaty ale moze zerkne jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 18:31 ech sama nie wiem, kiepskie zdjecie, moze i dobra, duzo nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 18:34 to juz na pewno to zdjęcie sukienka nie jest odprasowana ale materiał jest przepiękny, nie błyszczący, tylko z leciutkim połyskiem, leciusieńko tłoczony w kwiaty, ale delikatne (broń boże nie jak kanapa) nie jest zwiewna- raczej mięsisty matriał. W kolorze smietany. dekoldzik- to fakt, ale ja nie chciałam odsłaniającego biust. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 20:55 budyniowa na litosc boska, dekolTTTTTTTTTTTTTTTT nie dekolD, nie o kształt mi chodzilo-kształt ok Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 20:57 aaaaa ja mam analfabetyzm klawiaturowy jeśli jeszcze nie ma tej jednostki chorobowej- to ja ją wymyślam... Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 22:14 tomelanka napisała: > cos jak dysklawiaturografia? Potwierdzam, mam dokładnie to samo. Jak tylko chcę coś napisać na kompie to dostaję wtórnego analfabetyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 22:48 dokładnie robie błędy, których na papierze bym nie zrobiła i notorycznie, mimo prób nie wciskają mi się często polskie literki Odpowiedz Link Zgłoś
kas.ja87 Re: moja sukienka ślubna 29.07.09, 17:56 A mi się wszystko podoba! Zaproszenia nawet mam podobne Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 21:14 Sukienka - szału nie ma. Może lepsze zdjęcie oddało by efekt materiału. Buty ładne, chyba masz dużą stopę Fryzura - jestem na nie! Taki luz na głowie zupełnie nie pasuje do eleganckiej sukienki i butów. Kwiaty we włosach też odpadają. Kantedeski mogą być. Widziałam gdzieś zdjęcie bukietu z 2 kolorów kantedeski - pomieszane czarne i czerwone. Wygladało to b. ładnie. Ty możesz pomieszać czarne i fioletowe. Będzie na czym zawiesić oko i jakoś ożywi to całość I załóż szkła kontaktowe! Bardzo proszę nie zakładaj okularów na ślub. Proszę, proszę, proszę, proszę, proszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 21:22 emily: stopę mam 37 włosy: jestem co do nich prawie zdecydowana, ale jeszcze zobaczymy na próbnej.- jeśli nie te, to może gładki koczek, niski. ale wolę te luźne... okulary- brak szans na soczewki. mam dziwna wadę wzroku, z astygmatyzmem, nie stać mnie na soczewki, gdyż jednorazowo musiałabym wydać ponad 600 zł. zresztą lobię siebie w okularach, mz wyglądam lepiej w niż bez. Nie chcę na zdjęciach ślubnych potem się nie poznawać bukiet: chcę w zdecydowanym kolorze, ciemnym to na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 21:35 No to na tym zdjęciu, padło zbliżenie na nogi i tak mi się wydało Ja bym zainwestowała w te szkła, w końcu pochodzisz w nich dłużej niż jeden dzień A co do stylizacji, to ja bym szła w kierunku Audrey Hepburn: www.youtube.com/watch?v=Fs6TRkIi-E4 Zdjęcia: 0:25, 1:03, 1:26, 1:58, 2:15. W końcu na filmowo ma być, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 22:51 obawiam się, że nie jest mi za dobrze w tak upiętych włosach (wysokie koki)... ta ostatnia jeszcze mogłaby pasować. zobaczymy po próbnej co z wyjdzie z moich planów i coś jeszcze popróbuje... Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 21:47 Co to jest dziwna wada wzroku z astygmatyzmem?Tzn krótkowzroczność i astygmatyzm czy coś jeszcze? Ja jestem krótkowidzem ze sporą różnicą w wadzie między jednym a drugim okiem,mam astygmatyzm i noszę szkła.Policz sobie miesięczny koszt szkieł(dwutygodniowe lub miesięczne...jednodniowe faktycznie wychodzą strasznie drogo) Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 22:47 mam duza wadę, z astygmatyzmem i do tego błonę nasiatkówkową, poczatek zaćmy szkła odpadają- liczyłam i i tak na razie za drogo. wychodzi mi ponad 100 zł za miesiąc- dla mnie to nadal za duzo ale kiedyś bardzo bym chciała, żeby pole widzenia powiększyć Odpowiedz Link Zgłoś
assiab Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 18:32 Moim zdaniem jest super. Prosta i elegancka. Czy bukiet też będziesz miała z pomarańczowych cantedeskii? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 18:35 kalie, ale nie pomarańczowe. Chcę albo baaardzo cielne bordo- prawie czarne albo takie jak na zaproszeniach fotoforum.gazeta.pl/3,0,1870653,2,2.html Odpowiedz Link Zgłoś
assiab Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 18:39 Ech, to w takim razie mój monitor przekłamuje kolory, bo nadruk na zaproszeniach wyświetla się u mnie jako ciemny pomarańczowy. W każdym razie cantedeskie polecam, sama miałam z niej bukiet - bardzo wytrzymały kwiat. Bukiet bez wstawiania w wodę spokojnie przetrwał do pleneru, który mieliśmy 4 dni po ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 18:41 one na zaproszeniu są fioletowawe... (o ile taki kolor istnieje) Odpowiedz Link Zgłoś
anczija Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 18:40 Budyniowa, sukienka bardzo klasyczna,podkreslajaca ksztalty, dekold zdecydowanie nadaje jej uroku i jesli material jest ciekawy to super! Ja bym do tego widziala ciekawa woalke lub kapelusz, bo w przypadku takich krojow elemanty ozdobne glowy wygladaja cudo! Ja co prawda mam falbaniasta hiszpanke ale toczek tez mam-uwielbiam jeOo, albo duzy kawiat we wlosach np lilia Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 18:43 uwielbiam nakrycia głowy, ale niestety: mam okulary i w kapeluszu wyglądam jak 8-latka bo mi się na okularach opiera... ale kwiat będzie- też kalia Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 19:07 Jeśli chodziło ci o efekt sukni nieślubnej, to trafiłaś w dziesiątkę. Faktycznie zdjęcie nieciekawe i nie widać materiału. Nie wiem tylko czym się zachwycasz, jeśli chodzi o dekolt, jest tak standardowy, że aż nudny. Na zdjęciu wygląda, jakby sukienka była niedopasowana w wielu miejscach. Dla mnie byłaby do zaakceptowania, gdybyś założyła jakieś ciekawe dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ifonka17 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 19:22 jak ktos ma ladne nogi,to moze sobie pozwolic na taka sukienke... Odpowiedz Link Zgłoś
dichopolo Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 19:29 jak dla mnie - nad ta sukienka nie ma sie nawet co zastanawiac, zwykla zwykla ZWYKLA juz nawet nie chodzi o to ze klasyczna, ale jest taka prosta, ze nawet nie wiem co wiecej powiedziec poza tym , ze bardzo prosty kroj. Ja z checia bym zalozyla sukienke w takim kroju do biura, gdybym w nim pracowala hehhehe. Nie sadze zeby ktokolwiek mial inne odczucia w stosunku do tej, i nie rozumiem , jak komus by sie miala nie podobac albo jak ktos mialaby sie nia zachwycać. A kwestia czy ktos by ja zalozyl albo czy nie, to juz indywidualna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 19:38 Sukienka mimo, że prosta, zwykła nie jest na pewno. Krój- klasyczny ale jak wspomniałam- materiał z którego jest wykonana "robi" cały efekt. Na pewno do biura się nie nadaje w całości z butami i bizuterią (tylko kolczyki, długie, duże wiszące grona pereł) mam zamiar osiągnac efekt daleki od codziennej biurowej kiecki A że nie jest typowo ślubna- no niestety, ale nieliczne ślubne suknie mi się podobają, a jak już mi się podobają to i tak czułabym się przebrana w takiej kreacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dichopolo Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 19:40 a to slub cywilny tak? sorki, nie sledzilam watku Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 19:41 cywilny ale na kościelny tez bym się tak ubrała... Odpowiedz Link Zgłoś
dichopolo Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 19:44 no jak cywilny to spoko, pewnie by mi sie podobala, a mysle ze na koscielny znalazlabys cos klasycznego bardziej weselnego np. cos w stylu manuel moda -canada, w niej tez bys sie czula przebrana? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 19:50 sprawdziłam, przepiękna suknia! (chablis) gdyby mnie była na nią stac, gdybym wyglądała równie dobrze jak długonoga pani na zdjęciu i gdyby materiał na żywo nie przypominał pieluchy albo firanki- to kto wie... ale mam swoją i przy niej zostanę- bo mi się bardzo podoba jak w niej wyglądam Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 19:54 a mi się podoba , szczególnie ten tak krytykowany dekolt.Bo nie jest wreszcie taki typowy goły jak w każdej niemal obecnie kiecce,ledwo trzymający się biustu . Ten dekolt w Twojej sukience właśnie powoduje, że sukienka jest z klasą.Ślub to ślub a nie disco.Jedynie jakbym ja miała ją ubrać to bym poprosiła wersję długą i tyle co by czuć,że mam jakoś tak więcej materiału na sobie, bo tak lubię . Wiesz taka prosta suknia że tak powiem obroni się na fotkach oglądanych za lat 20,30 itd. Bo tutaj nie ma się z czego śmiać.Typu: modne na hura falbany w 100 odsłonach na jednej sukni kiedyś będą nieźle wyśmiane przez oglądających fotki,albo słynne krótkie przody i długie tyły ale na dyskotekę . Także skromna w wyglądzie nie znaczy słaba, wręcz przeciwnie.Dodaj sobie odważne dodatki,a jaki buty? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 buty 28.07.09, 19:59 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1856083,2,5.html takie buty dodatków nie będzie (mam tylko gładziutkie, malutkie bolerko nie zasłaniające dekoltu, jakby zimno było) tylko kolczyki oglądałam zdjęcia mojej babci i cioci (40 lat temu robione około) Prościutkie białe, sukienki w kolanko miały obie. babcia z dekoltem w łódkę, ciocia zwykły okrągły przy szyi. Mnie to urzekło, że teraz, po tylu latrach chętnie sama założyłabym tą samą sukienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 fryzura 28.07.09, 20:00 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1856085,2,7.html cos w tym stylu, byle luźno, bez "kasku", bez "wyczesania" z kwiatem po boku. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: fryzura 28.07.09, 20:39 budyniowa123 napisała: > <a href="http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,1856085,2,7.html" > cos w tym stylu, byle luźno, bez "kasku", bez "wyczesania" > z kwiatem po boku. fajna fryzurka, też ala kask fryzur ciężkich od lakieru nie lubię. A pomysł z sukienką super, fajnie tak coś wskrzesić sprzed jakiegoś czasu w Twoim przypadku z sukienki babci i cioci. Do czegoś nawiązać, powiązać itd. Ja miałam z kolei welon mojej mamy,który podobał mi się od dziecka -mam w nim foto mając lat 3 .No i na ślub też go założyłam oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: fryzura 28.07.09, 20:41 ja pytałam, ale sukienka babci sie nie zachowała... zresztą babcia miała rozmiar 36, ja mam 38, więc i tak by za mała była... Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: buty 28.07.09, 20:39 budyniowa123 napisała: > fotoforum.gazeta.pl/3,0,1856083,2,5.html > takie buty buty będą pasować, moja kumpela sobie kupiła z Ryłko na swój ślub parę dni temu bardzo podobne, tyle,że gładkie z przodu i mają odpinaną różyczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: buty 28.07.09, 20:43 ciesze się, że odcień znalazłam dobry. te butki są o pół odcienia ciemniejsze niż sukienka, więc wyglądaja razem idealnie... Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: buty 28.07.09, 21:00 mimo ze to nie forum ortograficzne: niech mi ktoras jeszcze z dekoldem wyskoczy to wykasuje jak w morde strzelil :F Odpowiedz Link Zgłoś
basiaitomek Re: buty 02.08.09, 13:03 Hej dziewczyny, ładne te butki, ale grzieś usłyszałam, że bezpieczniej kupić z paseczkiem na kostce, przynajmniej nie zdaży się wypadek przy tańcu, że butki wirują i lądują w zupce babci;D Odpowiedz Link Zgłoś
basiaitomek Re: buty 02.08.09, 13:05 przepraszam za błędy również zaliczam się do przypadłości o której była mowa Jestem niepocieszona Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 22:43 Mnie się podoba. Lubię takie bez zadęcia stroje do ślubu. Z tego zdjęcia wydaje mi się, że ta sukienka ładnie podkreśla Twoją figurę, pokazuje nogi, moim zdaniem jest OK Nie jest to typowa suknia ślubna, ale chyba o to Ci właśnie chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 22:52 dokładnie o to mi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
bejbi30 Re: moja sukienka ślubna 28.07.09, 23:29 sukienka ladna, ale moim zdaniem zbyt skromna jak na wesele, i nie mam wcale na mysli, by byla balowa kwiaty na zaproszeniu sa rozowe moim zdaniem, jesli chcesz prawie czarne to moze takie? www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%9Blubne/Kalie/slides/schwarzwalder_bouquet.html#15 ja takie chce miec Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: moja sukienka ślubna 29.07.09, 10:06 Mnie się ogromie podoba Twoja sukienka! Zresztą buty i kwiaty też. Jedynie fryzura z luźno upiętych loków mi nie pasuje - do tego powinna być gładka. Gdybym była zgrabna, szczególnie mówię tu o nogach, sama bym z chęcią taką włożyła. Dekolt też jest super, bo niby prosty, ale ta listwa robi wszystko Ja mam dość podobną dyżurną małą czarną, tylko dekolt w łódkę ma. Noszę ją od chyba 10 lat i jeszcze mi się nie znudziła - i ciągle jest modna Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 29.07.09, 10:35 dzięki szampanna... hmm, poproszę fryzjerkę, żeby 2 próbne mi zrobiła- gładką i taką lyźną... zobaczymy, co lepiej wyjdzie Na nogi na szczęście nie narzekam A sukienka jest dopasowana, ale nie obcisła (bo ja chcę jeść na moim przyjęciu) Bobika gratuluję mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 29.07.09, 10:45 aż się zarumieniłam jazda na rowerze się opłaca Odpowiedz Link Zgłoś
najta Re: moja sukienka ślubna 29.07.09, 19:23 Sukienka śliczna. Sama zastanawiam się nad czymś prostym i klasycznym Mogę zapytać, gdzie ją znalazłaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 30.07.09, 09:09 W monnariale na początku wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
mrozonka82 Re: moja sukienka ślubna 30.07.09, 11:07 Tak myślałam, że to Monnari. Oglądałam tą sukienkę niedawno na wyprzedaży. Jest niezła, tyle tylko, że w moim odczuciu bardziej nadaje się dla świadkowej/ mamy panny młodej niż PM. Sama ją mierzyłam pod kątem kreacji na wesele mojej kuzynki. Myślę, że ryzykujesz trochę o tyle, że któraś z pań pośród gości może wyglądać podobnie do ciebie (suma sumarum to prosta princesska o łukowatym dekolcie) albo wręcz dużo strojniej (i nie koniecznie dlatego, że będzie w sukni balowej/sylwestrowej- tylko bardziej bogatej, dopracowanej, z zaskakującymi dodatkami). Ogólnie stylizacja mi się podoba, świetne buty, podzielam zamiłowanie do prostoty, jednak przemyśl czy nie warto jednak wystąpić w czymś co podkreśli Twoją wyjątkowość, Twój dzień ślubu. Szkoda by było zniknąć pośród gości. Na zdjęciu grupowym np. możesz być kompletnie niewidoczna. Przyjrzyj się stylizacjom z Odzieżowego Pola, szczególnie ta jedna wydaje się być w Twoim stylu fotoforum.gazeta.pl/3,0,1910092,2,1.html www.odziezowepole.pl/kolekcje_slubne/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 30.07.09, 11:22 mrozonka82 masz trochę racji, ale większosć "ślubnych" kreacji jest długa a ja nie chcę długiej sukienki. Te propozycje, z odzieżowego pola podobają mi się prawie wszystkie, ale do tych "krótkich wersji" można mieć taki sam zarzut, że równie dobrze mógłby je włożyć świadek. ta z fotoforum jest piękna, ale na mnie b. niedobrze leżą sukienki bez ramiączek, odcięte nad biustem. Myślę, że bukiet, fryzura i Pan Młody u boku zapewnią mi wyjątkowość i na pewno będę się wyróżniała. Poza tym myślę, że efekt tej sukienki będzie dużo większy, razem z bukietem, butami, biżuteria Zdjęcia grupowego nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: moja sukienka ślubna 30.07.09, 11:32 Nie wiem, czy podobała Ci się sukienka żony Żebrowskiego? Wczoraj kupiłam taką samą na poprawiny, tyle że ta moja jest do kolan, ale ja mam 180cm, więc nie wiem gdzie Tobie by sięgała. Powiem szczerze, że gdybym chciała krótką, to spokojnie mogłabym i w tej pójść do ołtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mrozonka82 Re: moja sukienka ślubna 30.07.09, 15:51 Budyniowa rozumiem priorytety- suknia ma być krótka, prosta i miec odpowiedni dekolt. Wrzucam Ci linka z super stylizacjami, może coś Cię zainspiruje- może chociaż skusisz się na lekki stroik, toczek na głowę? Myślę, że kwiaty to może być trochę mało by Cię wyróżnić www.stylemepretty.com/2009/07/08/short-wedding-dresses-by-dolly-couture/ www.stylemepretty.com/2009/07/13/summer-wedding-dresses/ Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 30.07.09, 19:07 myslałam nad takim mini-stroikiem (nie kapelusz, nie toczek) taką jakby trochę siateczkę jak pokazałaś. krótkie woalki mi się podobaja-ale okularnikowi nie pasuje zobaczę przy próbnej fryzurze jak wyjdzie to wszystko dzięki za linki ps. piekna stylizacja by Dolly Couture Odpowiedz Link Zgłoś
foczkaka Re: moja sukienka ślubna 30.07.09, 16:01 budyniowa, dopiero co na wątek wlazłam. wszystko mi się bardzo podoba. Noo moze fryzura najmniej - wybrałabym cos bez loków do takiej stylizacji. Buty śliczne! A zaproszenia chyba zamawiałam u tej samej pani Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Budyniowa:) 30.07.09, 18:07 Po lekturze tego wątku stwierdzam, co następuje: a) jesteś moją bratnią duszą w kwestii minimalistycznej stylizacji ślubnej osoby własnej Ponadto podoba mi się, jak elegancko parujesz sugestie tych, co są przekonani, że PM MUSI się wyróżniać w dniu ślubu TYPOWĄ sukienką; b) dalej nie rozumiem, co to znaczy "za prosta" i "za zwykła". To nie ona jest za zwykła. Ona się akurat wyróżnia w powodzi koronek, upięć, kwiatków na boku, zwałów materiału, trenów, kryształów Svarowskiego itp. Masz moje wirtualne poparcie w kwestii stylizacji Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Budyniowa:) 30.07.09, 19:03 a dziekuje bardzo dla mnie też nie istnioeje pojecie "za skromna" patrz- coco chanel, która w morzu koronkowych kiecek ubierała sie w zupełnie prostą "pensjonarska" sukienkę z kołniezykiem i wyrózniała się Fakt, dziewczyny pokazały duzo pięknych sukni (mrozonka82- super zestawy) Z tym, że ja od początku szukałam sukienki o takim fasonie. zależało mi, żeby nie rozszerzała się od pasa, a zwężała raczej. I miała być krótka. Ale z tego co widzę ten styl jest bliski wielu dziewczynom, nawet, jeśli same wybierają cos bardziej "ślubnego". Na pewno przemyślę fryzurę. Bo tutaj zgodność panowała. Ale nie dam sobie wyczesać hełmu Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Budyniowa:) 30.07.09, 20:42 budyniowa123 napisała: > Na pewno przemyślę fryzurę. Bo tutaj zgodność panowała. > Ale nie dam sobie wyczesać hełmu oj nie daj sobie absolutnie wcisnąć kasku Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Budyniowa sukienka 30.07.09, 20:52 Moja droga Budyniowa, jak ja zazdroszcze babkom z taka klasa jaka masz Ty, ktore umieja wyczuc dyskretny urok detalu i prostoty.Wyznam szczerze , ja nie znam tego umiaru w takiej kiecce wygladalabym jak surowa profesorka, zazwyczaj wiec wskakuje w jakies kolorowe falbaniaste kiece ( w ktorych wygladam jak Cyganka , ale wole wygladac jak Cyganka niz jak profesorka). Jednym slowem : brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Budyniowa sukienka 30.07.09, 21:13 ciesze się, że tak uważasz... mam szczwany plan: postaram sie w najbliższym czasie dziadka odwiedzić i wziąśc od niego zdjęcia cioci i babci ze slubu. zeskanowac i wkleić... Zobaczycie czym się inspirowałam ps. lubię czasami wskoczyć w "cygańską" kreację... no, może bardziej w stylu dzieci-kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Budyniowa sukienka 30.07.09, 21:18 budyniowa123 napisała: > ciesze się, że tak uważasz... > mam szczwany plan: postaram sie w najbliższym czasie dziadka odwiedzić i wziąśc > od niego zdjęcia cioci i babci ze slubu. zeskanowac i wkleić... > czekam, chętnie zobaczę . Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: moja sukienka ślubna 04.10.09, 09:25 Nastąpiła zmiana we fryzurze, Miałam już próbą (fotek nie mam niestety) i uważam, że jest ok [img][/img] Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Zmiana fryzury... 04.10.09, 09:33 zdjęcia fryz. we wpisie powyżej Tylko, że u mnie będzie bez dobieranego, tylko upiete. a w tm wolnym miejsu będzie kalia Wprawdzie super pasuje mi woalka ale niestety: okularnik jestem Ale może sobie jakąś przymierzę tak na próbę Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Zmiana fryzury... 04.10.09, 10:47 Fajna sukienka, prosta, moze jak dla mnie za formalna, ale mozna przeciez dodac cos oryginalnego, jak woalka, albo toczek, tylko nie za duzy. A moze zaszalejesz z butami? Ja ostatnio na necie znalazlam zdjecie takiej pary. joannagoddard.blogspot.com/2009/03/wedding-dress.html Sukienka nie powala, wrecz wyglada na koszule nocna (a mimo to ma cos w sobie), a nie wiem czemu, ale od dawna mnie tak nie ujelo zadne zdjecie slubne. Moze nie jest tak silnie zretuszowane jak typowe repoglamour? Podsumowujac rozne moga byc sukienki slubne i roznie moga byc odbierane. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Zmiana fryzury... 04.10.09, 11:04 ja bardzo chciałam woalkę ale nie wiem, czy do okularnika pasuje tak czy siak we wt. idę do fryzjera na farbowanie, a na przeciwko fryzjera jest modystka slubna i sobie przymierzę woalkę Buty mam też w miarę proste Odpowiedz Link Zgłoś
makuffka Re: Zmiana fryzury... 04.10.09, 11:28 bardzo ładna fryzura, śliczna, dziewczęca. sukienka też mi się podoba - prosta elegancja, bez tiulów i sukienek na kole. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 WOALKA 05.10.09, 17:07 Budyniowa zdecydowała- jednak bedzie woalka Poszłam i nabyłam fantazyjną woalkę na toczku I jestem bardzo zadowolona A jak Wam się podoba? I jak w zestawieniu z fryzurą którą pokazałam w poprzednim poście? Zdjęcie kiepskie niestety Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: WOALKA 05.10.09, 18:15 Fryzura śliczna, zaczynam żałować, że mam krótkie włosy Cuuuudo Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: WOALKA 05.10.09, 18:22 Dzięki a woalka podoba się? Bo mnie zauroczyła i może nie widzę, że nie halo jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: WOALKA 05.10.09, 18:53 Mysle, ze woalka jest swietna, doda Ci lekkosci i fantazji, bo twoja suknia jest bardzo elegancka ,ale moglaby tez byc powazna. Ta woalka to taki dziewczecy akcent, klasyczny a zawadiacki Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: WOALKA 05.10.09, 19:10 dzięki Właśnie z takim zamiarem ją kupowałam... żeby taki fantazyjny akcent dodać a i jeszcze bardziej w klimat lat 60' uderzyć Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: WOALKA 05.10.09, 20:46 O to to! Bo własnie sukienka w stylu lat 60-tych, woalka pasuje cudownie Będziesz bosko wyglądać A biżuteria? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: WOALKA 05.10.09, 20:54 Dziekuję A bizuteria znowu zdjecie z telefonu niestety. Naturalne perły w kolorze ecru i metalicznym. Przymierzałam do woalki- pasują bardzo Ewentualnie siostra własnie robi mi grona pereł- też duże, wiszące, z naturalnych pereł to jedyna bizuteria ma być. dekold nie dopuszcza żadnych wisiorków, a co za dużo to nie zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
ni24 Re: moja sukienka ślubna 05.10.09, 19:02 ladnie a to ty na zdj w tej sukni??? Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Płaszczyk 06.10.09, 09:51 Płaszczyk ślubny. Bo w październiku zimno Odpowiedz Link Zgłoś