Dodaj do ulubionych

beznadzieja

15.11.03, 06:15
beznadziejne to nasze forum. zawsze wchodze z nadzieja że będzie tu cos
interesujacego i za każdym razem większe rozczarowanie, błeeee
Obserwuj wątek
    • lucy_z Re: beznadzieja 19.11.03, 16:38
      anatemka napisała:

> beznadziejne to nasze forum. zawsze wchodze z nadzieja że będzie tu cos
      > interesujacego i za każdym razem większe rozczarowanie, błeeee

A Ty myslisz, że coś interesujacego z nieba spada? Samo z siebie się bierze?
      Załóż jakis interesujący wątek a wtedy zobaczymy. Te forum tworzą takie same
      osoby jak Ty. Niedługo forum Świdnik i tak zniknie!
      • faciu Pewna prawidłwość 20.11.03, 20:42
        Zauważyłem że część dawnych prężnych forów..jak np. Świdnik przeżywają regres.
        Tymczasem inne fora które były jakby uśpione znacznie się uaktywniły..
        U nas na forum Limanowa jest podobnie....Natomiast forum Zakopane i Gorlice
        przeżywają rozkwit..U Was chyba forum Zamość znacznie się ożywiło...
        Kurde czyby stara gwardia się wykruszała??
        • ciupazka Re: Pewna prawidłwość 22.11.03, 20:36
          Faciu a pamiętasz, kto mi pomagał rozkręcać F. Zakopane? Bo ja tak i dziękuję
          Ci za to, już nie mówię, że zapraszam! A pigwóweczka czekaaaaa na Ciebie. I
          ie w Zakopie, a w Lublinie, o ironio losu...Hej! Pozdrówka! Dla Forumowiczów
          Świdnik też! Do Limanowej wchodzilam, to mnie przeganiali, hehe. Telo.Pozdr.
          • lucy_z Re: Pewna prawidłwość 23.11.03, 21:08
            O Ciupazko:)) Milo Cię zobaczyć..na naszym forum. Forum będzie niedługo
            zamknięte... Ja jeszcze buszuję na starym forum, z ktorego do Świdnika juz nie
            mozna wejść. Specjalnie zalogowałam się na nowym zeby zobaczyć stare kąty;)
            A Facio to nas wspomagał mocno, ale cóż, wszystko się kiedyś konczy:(
            Pozdrawiam Was serdecznie:))
            • faciu Re: Pewna prawidłwość 26.11.03, 18:55
              lucy_z napisała:

> O Ciupazko:)) Milo Cię zobaczyć..na naszym forum. Forum będzie niedługo
              > zamknięte... Ja jeszcze buszuję na starym forum, z ktorego do Świdnika juz
              nie
              > mozna wejść. Specjalnie zalogowałam się na nowym zeby zobaczyć stare kąty;)
              > A Facio to nas wspomagał mocno, ale cóż, wszystko się kiedyś konczy:(
              > Pozdrawiam Was serdecznie:))

Gdzie to nie mozna wejść??...bo jakoś zagmatwane toto i nie wiem o co biega??
              • lucy_z Re: Pewna prawidłwość 26.11.03, 23:34
                faciu napisał:

> Gdzie to nie mozna wejść??...bo jakoś zagmatwane toto i nie wiem o co biega??

Ja urzędowałam do wczoraj na starym forum i to stare było już dla for
                regionalnych zamkniete. A od wczoraj juz jest tylko jedno forum, nowe, to nie
                ma problemu zeby tu wejść.
                • ronja Re: Pewna prawidłwość 22.12.03, 18:26
                  Ja tez nie zrozumiałam:)
                  Kto nam zamyka forum swidnik????????????!!!!!!!!!!!!!
                  Do boju!!!!!!!
                  Na kogo krzyczeć!!!!!!!
                  • ronja A tak przy okazji:) 22.12.03, 18:27
                    ile trzeba miesiecznie postów naklepać, żeby fora nie zamkneli?:>>>
          • faciu Re: Pewna prawidłwość 26.11.03, 18:53
            Ja o tej pigwówce pamiętam....I juz nie obiecuje bo znów bedzie ze obiecanki
            cacanki...Ale przeciez kiedyś bede miał moze czas czy to w Lublinie i w Zakopcu
            i na degustacje i na wspominki jakie sie ugadamy
      • anatemka Re: beznadzieja 23.11.03, 17:29
        no to weź i załóż interesujacy wątek. mnie nic nie przychodzi do głowy. zreszta
        najlepiej na gotowe:))))
        • pepperoni78 Re: beznadzieja 24.11.03, 10:32
          anatemka napisała:

> no to weź i załóż interesujacy wątek. mnie nic nie przychodzi do głowy.
          zreszta
          >
          > najlepiej na gotowe:))))

Więc nie narzekaj, tylko pomyśl. To nie boli. A jak już pomyślisz, załóż wątek.
          Wtedy rozwinie się. Łatwo narzekać, trudniej coś zrobić.
          • ciupazka Re: beznadzieja - nie przesadzajcie! 05.12.03, 23:56
            Oooo! Peppe się odezwał! O nas też zapomniał, a nam już 10.000 stuknęło.
            Narazie gwardia mi nie nawala z wyjątkami, hehe... A czasami takiego
            czadu dają, ze tylko mrugam oczami. Ostatnio świetnie się bawiłam na
            koncercie Barbórkowym i gdzie? W Zakopanem. Zapraszamy do nas! A mój wpis
            to prezent Mikołajkowy! A żeby było ciekawiej to powiem wam, że moja szefica
            jest ze Świdnika. Hej! Żegnam! Uciekam z prezentami pod inne poduszki
            forumowe!
            Telo.Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka